Battle Royale sikerek
Eddig 5 hozzszls
ne5h
2017. oktber 12.
cstrtk 06:04


Az idei v egyik legnagyobb sikere ktsgkvl a Player Unknown's Battlegrounds, mely az elmlt napokban kt jabb mrfldkvet knyvelhetett el. Az els, hogy az eladsok tlptk a 15 millis hatrt. Ennek pedig majdhogynem egyenes kvetkezmnye, hogy a napi aktv jtkosszm is j rekordot lltott be, tlpve a ktmillis szmot.

Ezzel egyidben a msik kihv, a Fortnite Battle Royale mdja is szp sikereket tudhat maglnak, az Epic ugyanis nemrg kiadott egy infografikont, melynek legbeszdesebb rsze, hogy 2 ht alatt 10 milli jtkos prblta ki az arnaharcot.

[57] renz
okt 13., pntek 15:14 #5
Vlasz Laza (#1) zenetre
Mr a pubg is "full koppints". Ellenben a fortniteban vannak olyan elemek, amik a pubg-ben nincsenek.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[18] Plasma
okt 12., cstrtk 20:06 #4
Vlasz Laza (#3) zenetre
Azzal nekem is, a PUBG-ben egyszeren tl sok az item. A Fortnite baromi jl kezelhet kontrollerrel, kvncsi leszek, hogy oldja majd meg ezt a konkurens jtk. Pedig a bels nzet miatt az is nagyon rdekel, plusz a Fortnite ptkezs rsze sem jn be annyira, hogy szinte legyek.
[33] Laza
okt 12., cstrtk 13:05 #3
Vlasz Plasma (#2) zenetre
s akkor kpzeld el, hogy ahhoz kpest a PUBG mg jobb ... csak ugye nem ingyenes, viszont a 30 eur-t simn megri. Br azrt vannak/lesznek ktsgeim a kontrolleres irnyts hatkonysgval kapcsolatosan.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[18] Plasma
okt 12., cstrtk 11:26 #2
Vlasz Laza (#1) zenetre
Nem vagyok benne biztos, hogy brmelyik BR jtknak clja egyltaln az EA sttuszbl val kilps. Egszen addig, amg feltntetik, hogy ez nem a vgleges verzi, brmilyen hibra, bugra azt tudjk mondani, hogy ez a jvben valamikor javtva lesz.

A Fortnite-ot prbltam One-on, baromira addiktv jtk, mindenkinek ajnlom legalbb kiprbls szintjn, n biztos, hogy j pr rt bele fogok pakolni, mert nagyon szrakoztat
[33] Laza
okt 12., cstrtk 8:36 #1
A Fornite a PUBG sikereit prblja kihasznlni, a jtkmdjuk konkrtan full koppints ... csak a kt lvlde kztt stlusban hatalmas szakadk van, a gunplay inkbb arcade lvlde.

A PUBG-ban eddig 171 rm van, s sajna a tapasztalatok alapjn, br javulgat, a bugok jnnek-mennek, pedig most mr pnz is kne legyen egy normlis fejleszti teamre. Nem tudom hogyan akarnak idn kilpni az ea-bl.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun