[M365] Justice League trailer #2
Eddig 13 hozzszls
ne5h
2017. oktber 09.
htf 06:27


A Warner a San Diego Comic Con utn egy msik kpregnyes expt vlasztott a Justice League kettes szm trailernek bemutatsra. Dacra a korbban napvilgot ltott negatv hreknek, a New York comic Con alatt levettett elzetes lttn bizakodhatunk a filmmel kapcsolatban, hiszen a 3 perces videban benne van minden, ami kell: kiltstalannak hitt szituci, ltvnyos harcok s nmi humor.

[17] Tomtom
okt 11., szerda 20:25 #13
Vlasz soliduss (#7) zenetre
...be is b@szna, ha az Agent Of shiled-et tagadnk! Az felrne egy tk(n)rgssal, mivelhogy szerves rszt kpzi az univerzumnak. Carter gynk mr mstszta. Amgy, a DC fle mozikkal az a legnagyobb baj, hogy 80%-uk rengeteg reboot-ot lt mr meg. Szmos kulcsfigura ( superman, batman, flash, arrow, stb. ) volt egsz ests szerepl. A Marvel ezzel szemben szz terletet tudott egy j koncepcival (hozzuk ssze ket egy trtnsre) elindulni. A tbbi, azaz, hogy kln filmet, -ne csak egy spinoff erejig- kapjanak a szereplk, mr jtt magtl.
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[48] Dude
okt 10., kedd 8:03 #12
Vlasz soliduss (#10) zenetre
Azok hivatalosan az MCU rszei. A Venom filmmel kapcsolatban vannak krdjelek.
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
okt 09., htf 19:50 #11
Alakul a molekula - s igen, lesz benne Superman
A tapasztalat azt sgja, hogy nem csak egy visszaemlkezs erejig.
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
[46] soliduss
okt 09., htf 15:29 #10
Vlasz Frumoz (#8) zenetre
Jelenleg s a rajongk szerint is a Agent of + a netflixes saga rsze az MCU-nak... valamint a hamarosan rkez Cloak s Dagger is 99% ,hogy kapcsoldni fog, hisz az meg a Vasember 3-nl az olajfrtoronyos finlnl lp be majd az univerzumba...
[46] soliduss
okt 09., htf 15:28 #9
Vlasz Frumoz (#8) zenetre
Igen tudom gy lenne rtelme... de Kevin F. az MCU kreatatv atya ristene mr tbbszr kijelentette ,hogy pl az Agent of shiled nem rsze az mcu-nak igaz annak indult.

Kb 1-2 ve voltak ilyen nyilatkozatok amelyek igen furcsk ,hogy fleg az 1 vadban, de egszen a tavalyi dr strangeig voltak laza kapcsolatok a f mozis vilggal (st a Shiled buksnl mg komolyabb cross over volt, hisz az megrengetett mindent). Majd szhez trt csrikm s jra az Mcu-NAK mondta... ki rti ezt.
[46] Frumoz
okt 09., htf 15:23 #8
Vlasz soliduss (#7) zenetre
A Netflixes a resze, csomo utalas van az elso Avengersre benne. Igaz, nehez elkepzelni, hogy azzal a cukormazas fisifosival ezek a.felnott szeriak egy univerzumban.jatszodnak.
MEDIOCRE
[46] soliduss
okt 09., htf 15:09 #7
Vlasz Frumoz (#6) zenetre
nem, ezt jl tudod de annyira visszahozta a kztudatba a Villmot, hogy vele nem lesz szerintem ilyen tren gond.

A DC legnagyobb marhasga volt ,hogy ebben nem majmolta a marvelt.

Br a Marvel is tzzel vassal cfolja ,hogy mi s mikor rsze az MCU-nak.... Az Agent Of shiled tuti az.... br ezt is hol cfoljk, hogy tagadjk de a netflixesek is hivatalosan azok.... de legutbb mr tagadtk....
[46] Frumoz
okt 09., htf 12:48 #6
Vlasz soliduss (#3) zenetre
De tudtommal a sorozat nem a filmes univerzum resze ( szemben a marvel sorikkal).
MEDIOCRE
[33] Laza
okt 09., htf 12:36 #5
Nlam az utbbi vek DC filmjei - Superman, j Batman, de mg a Wonder Woman is (pedig ez mg egsz nzhet volt, de a cselekmny nagyon suta) - teljesen lehztk ezt a kpregnyes univerzumot ... pedig a Nolan fle Batman trilgia utn bizakodtam, htha marad az irny, de nem.

Valahogy a Marvel filmek sokkal jobban hozzk, amit vr az ember egy ilyen filmtl ... mind az X-man-es s Avengers-es (s karakterfilmjei) ... ez a JL film is nagyon Avengeres-re prblja venni a figurt, de valamilyen suta faktor megint rnyomja a blyegt.

De persze mindenkppen megnzzk ... max otthoni 3D lesz
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[57] renz
okt 09., htf 12:13 #4
Ez a film sem a mlyensznt gondolatokrl fog szlni, hanem a ltvnyrl. Ekpp is kell kezelni. Egy alkalommal mindenkpp megnzem.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[46] soliduss
okt 09., htf 10:54 #3
Vlasz Frumoz (#1) zenetre
Flash-t szerintem nem kell nyomni. A CW sorozat elgg belopta a kztudatba...fggetlenl attl, hogy ms sznsz alaktja.

Cyborg mr ms tszta .... tnyleg 0 indul majd.
[6] samus101
okt 09., htf 9:41 #2
Megnzem, de szerintem gz lesz...
"Reach out and touch faith!"
[46] Frumoz
okt 09., htf 9:37 #1
Szerencsetlen Flasht es Cyborgot mar tobb mint egy eve hypeoljak aztan kanyarban sincs a sajat filmjuk...nem egy medleyben kellett volna oket bemutatni.
MEDIOCRE