Final Fantasy XV: jövőre is lesz mivel játszani
Eddig 6 hozzászólás
mcmacko
2017. szeptember 24.
vasárnap 09:41


Hajime Tabata, a Final Fantasy XV rendezője a Tokyo Game Show során kottyantotta el magát a játék jövőjével kapcsolatban. Elvileg 2017-ben zárultak volna a játékhoz érkező DLC-k, az utolsó Episode Ingis tartalom után. A tervek azonban változtak, 2018-ban sem maradunk friss tartalom nélkül.

Ez több okból is logikus lépés lehet a japán fejlesztőktől. Egyrészről idén jön az Xbox One X-re felhúzott változat, ami sok új játékost hozhat a program számára (ilyen lesz jelen sorok körmölője is). Másrészről 2018 elején jön a pimpelt PC változat is, sőt nemrég azt a nyilatkozatott tették a fejlesztők, hogy komolyan fontolgatják a Switch-re történő portolást is.

Van még kérdés? Jöhetnek az új DLC-k!

[12] NandorHUN
szept 25., hétfő 16:37 #6
Válasz Fórumozó (#4) üzenetére
Nem volt olyan sok amit kukáztak belőle, állt a fejlesztés, pénz meg ment a XIII szériába. Ez csak egy marketing szöveg volt, hogy 10 éve készítik.
Xbox One | Steam | Uplay | Origin játékok, GOLD előfizetések // AKCIÓS ÁR !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[1] Tyutyesz
szept 25., hétfő 12:44 #5
Amióta day1 megvettem és végig toltam 1 hónap alatt kb, valamiért nem vesz rá a lélek, hogy újra elővegyem. Még a DLC-k miatt sem. Pedig tetszik az univerzum és a Kingsglaive filmet is megnéztem (plusz az Animét is) miatta, de ezzel a végkifejlettel, számomra erejét vesztette a story.
[43] Fórumozó
szept 25., hétfő 0:20 #4
Válasz NandorHUN (#3) üzenetére
Attol meg 10 evig koltottek ra a penzt. A kukaba vagott fejlesztes sincs ingyen.
egy kis malac töff töff töff
[12] NandorHUN
szept 24., vasárnap 23:19 #3
Válasz Fórumozó (#1) üzenetére
Volt az inkább 4 év, mert 2013 után kezdték újra az egészet, előtte gyakorlatilag szart se csináltak vele.

Amúgy meg legalább PC-s játékosok is örülhetnek.
Egyetlen amit sajnálok, hogy nem azt a játékot kaptuk amit vártam legelső trailerek alapján.
Xbox One | Steam | Uplay | Origin játékok, GOLD előfizetések // AKCIÓS ÁR !! https://hardverapro.hu/apro/xbox_one_jatek_kulcsok__gold_elofizetes/ https://hardverapro.hu/apro/steam__uplay_jatekok/
[34] kiső
szept 24., vasárnap 14:29 #2
Válasz Fórumozó (#1) üzenetére
Ez tényleg jó kérdés. Mondjuk engem nem érint, mert az alapjáték 10. fejezeténél végleg kiszálltam.
[43] Fórumozó
szept 24., vasárnap 12:49 #1
Meddig lehet fejni meg ezt a szerencsetlen jatekot, hogy megteruljon a 10 ev szenvedes...
egy kis malac töff töff töff
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

4 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4