[TGS] Left Alive: a jövő háborúja
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 21.
csütörtök 11:10


A Tokyo Game Show-n akadt néhány új bejelentés is, ezek közül az egyik legérdekesebb a Left Alive, mely egy igazi kreatív fúzió, hiszen a Fort Mission, az Armored Core és a Metal Gear Solid fejlesztői közül is dolgoznak rajta. A produceri munkákat Shinji Hashimoto (Front Mission, Final Fantasy) látja el, a karakterekért pedig többbek között Yoji Shinkawa (Metal Gear) felel majd. A rendezői széket Toshifumi Nabeshima foglalja el, aki korábban a From Software-nél az Armored Core címeken dolgozott.

Magát a játékot túlélő akció shooterként jellemezték, bár túl sok részlet egyelőre nem ismert róla. Odafönt az első trailert nézhetitek meg, megjelenés jövőre PC-re és PS4-re.

[6] Rehynn8
szept 21., csütörtök 15:50 #3
Eddig elég frankó, csak legyen izgi a gameplay is.
落ち着く。
[45] soliduss
szept 21., csütörtök 13:35 #2
A játék a Front Mission világában játszódik majd az 5. rész után egy városban. 1 nap történetét meséli majd el. Lesznek wanzerek, de nem lesz kötelező használni őket. A borzalmas evolution után úgy tűnik kap a világ egy second chance-t.
[9] CoolCat
szept 21., csütörtök 13:24 #1
mgs5
borítón: ocelot, balra egy idősebb chico, jobbra pedig paramedic
konzoljunkie.blog.hu
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

ps4 1 | Újabb GT Sport frissítés érkezik

Ismét 12 autóval bővül a repertoár.

wiiu 5 | Napi Switch port: Naruto Trilogy

A Nintendo gépére költözik az Ultimate Ninja Storm 1-2-3.

7 | Négy új FF XV-epizód várható

Egy darabig még mindenképpen jön tartalom a játékhoz.

0 | Little Nightmares: itt az utolsó DLC

Trailerrel csábít vissza a Bárkára a The Residence.

1 | AC Origins: a fáraó haragja

Bemutatkozik az új DLC.