Switch-re is jön a Light Fall
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 20.
szerda 08:19


A Bishop Games platformere, a Light Fall újabb platformot céloz be, a korábbi PC, PS4 és Xbox One mellé a Switch is becsatlakozik. Az egyedi dizájnnal rendelkező 2D-s játék apró csavart visz a műfajba, hiszen a legtöbb feladatot az általunk bárhol létrehozható mobil platformokkal kell megoldani. Mindemellé jó kiegészítés lesz a Speedrun Game Mode, ahol a névből kitalálhatóan a legjobb idő megszerzése a cél.

A Light Fall elképesztően hangulatos és élvezetes (erről a gamescomon személyesen is meggyőződhettem), a zsáner rajongóinak csak ajánlani lehet. 2018 márciusában érkezik.

Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

wiiu 1 | Napi Switch port: Naruto Trilogy

A Nintendo gépére költözik az Ultimate Ninja Storm 1-2-3.

0 | Négy új FF XV-epizód várható

Egy darabig még mindenképpen jön tartalom a játékhoz.

0 | Little Nightmares: itt az utolsó DLC

Trailerrel csábít vissza a Bárkára a The Residence.

1 | AC Origins: a fáraó haragja

Bemutatkozik az új DLC.

pc 13 | Indul a Hunt: Showdown vadászata

Elérhetővé vált az Early Access verzió.