Switch-re is jön a Light Fall
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 20.
szerda 08:19


A Bishop Games platformere, a Light Fall újabb platformot céloz be, a korábbi PC, PS4 és Xbox One mellé a Switch is becsatlakozik. Az egyedi dizájnnal rendelkező 2D-s játék apró csavart visz a műfajba, hiszen a legtöbb feladatot az általunk bárhol létrehozható mobil platformokkal kell megoldani. Mindemellé jó kiegészítés lesz a Speedrun Game Mode, ahol a névből kitalálhatóan a legjobb idő megszerzése a cél.

A Light Fall elképesztően hangulatos és élvezetes (erről a gamescomon személyesen is meggyőződhettem), a zsáner rajongóinak csak ajánlani lehet. 2018 márciusában érkezik.

Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

24 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

13 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 18 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.