Code Vein triplázás
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 14.
csütörtök 07:17


Bőséges mennyiségű új látnivalóval jelentkezik a Code Vein. A Rift csapatának új játéka kapásból három új videóval tud szolgálni, a fenti a karaktergenerálásba engd mélyebb betekintést, lent pedig egy fejlesztői naplót és egy új gameplay bemutatót találtok.
[25] Orichalcos
szept 14., csütörtök 21:13 #2
Nagyon várom már. Kár hogy csak jövőre jön.
http://www.twitch.tv/orichalco
[1] Rafanir
szept 14., csütörtök 18:03 #1
Nagyon bejövős! Én várom.
A karakter generáló pedig külön tetszik. Végre egy olyan animés stílusú játék, amiben igényesen megcsinált karakter kreáló van.
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

3 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

0 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.

wiiu 1 | Ingyenes Super Mario Odyssey frissítés jött

Új játékok és öltözékek érhetőek el.

17 | Egymillió felett a Kingdom Come

Van ok az örömre a Warhorse Studios-nál.

ps4 5 | Death Stranding: bővül a stáb

Troy Baker és Emily O'Brien is csatlakozott.