Szivárog a Battlefront II bétája
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 12.
kedd 07:08


Jövő hónapban ismét visszatérhetünk a messzi-meszi galaxisba a Star Wars Battlefront II-nek köszönhetően, hiszen végre elrajtol a játék bétatesztje. A DICE még nem tette közzé az összes rendelkezésre álló lehetőséget, egy Reddites fórumozó azonban új részletekkel szolgált. Az illető egyébként korábban sikeresen szivárogtatott ki részleteket a Battlefront II-t illetően, ezért most is megéri némi hitelt adni a szavainak.

Azt már korábban megtudtuk, hogy az Assault on Theed térkép része lesz a bétának, 40 játékost támogatva, valamint a gamescomon beutatkozott Starfighter Assault is. Utóbbi 24 játékost enged egyszerre össze a Fondoron. Újdonság azonban, hogy a Strike on Takodana is a pályák között lesz.

További érdekesség, hogy állítólag a Skirmish is része lesz a bétának. Az első részből ismerős koop mód a jelek szerint osztott képernyős módban is elérhető lesz az online koop mellett.

A Battlefront II béta október 6 és 9 között kerül megrendezésre, az előrendelők már 4-én belevethetik magukat.

[9] Wallace
szept 12., kedd 16:55 #3
Elo is rendeltem a fullos (digit) verzat a jatekbol, kivancsian varom a betat is. Asszem egy 100 ora ebbe bele fog csuszni siman...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[16] helihobby
szept 12., kedd 11:01 #2
Okt 6... Az még majd egy hónap, lehet gyúrni rá...
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[45] soliduss
szept 12., kedd 10:42 #1
lehet bármilyen szép is.... számomra egyedül a Starfighter assault ami érdekel... meg a story... day 1 én már kiöregedtem a multis játékokból...
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

9 | Mavericks: az igazi battle royale

Jelentősen rálicitál az eddigi képviselőkre.

7 | Rainbow Six Siege: sokára lesz vége

10 év, 100 operátorral.

2 | Brit eladások: újból élen a FIFA

Csak második helyen nyitott a Kingdom Come.

14 | Dark Souls Remastered: kik csinálják?

Friss fejlemények a Switch verzió kapcsán.

15 | R6 Siege: bemutatkozott az Outbreak mód

A Rainbow Six találkozása a Left 4 Deaddel.