Szivárog a Battlefront II bétája
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 12.
kedd 07:08


Jövő hónapban ismét visszatérhetünk a messzi-meszi galaxisba a Star Wars Battlefront II-nek köszönhetően, hiszen végre elrajtol a játék bétatesztje. A DICE még nem tette közzé az összes rendelkezésre álló lehetőséget, egy Reddites fórumozó azonban új részletekkel szolgált. Az illető egyébként korábban sikeresen szivárogtatott ki részleteket a Battlefront II-t illetően, ezért most is megéri némi hitelt adni a szavainak.

Azt már korábban megtudtuk, hogy az Assault on Theed térkép része lesz a bétának, 40 játékost támogatva, valamint a gamescomon beutatkozott Starfighter Assault is. Utóbbi 24 játékost enged egyszerre össze a Fondoron. Újdonság azonban, hogy a Strike on Takodana is a pályák között lesz.

További érdekesség, hogy állítólag a Skirmish is része lesz a bétának. Az első részből ismerős koop mód a jelek szerint osztott képernyős módban is elérhető lesz az online koop mellett.

A Battlefront II béta október 6 és 9 között kerül megrendezésre, az előrendelők már 4-én belevethetik magukat.

[9] Wallace
szept 12., kedd 16:55 #3
Elo is rendeltem a fullos (digit) verzat a jatekbol, kivancsian varom a betat is. Asszem egy 100 ora ebbe bele fog csuszni siman...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[16] helihobby
szept 12., kedd 11:01 #2
Okt 6... Az még majd egy hónap, lehet gyúrni rá...
Első magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szervizünk: http://f27szerviz.hu
[44] soliduss
szept 12., kedd 10:42 #1
lehet bármilyen szép is.... számomra egyedül a Starfighter assault ami érdekel... meg a story... day 1 én már kiöregedtem a multis játékokból...
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

12 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

12 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 9 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 31 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.

7 | Utolsó napló: Hellblade

A legutolsó fejlesztői videó a nyereségességet ünnepli.