Félóra a God of Warral
Eddig 4 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 08.
péntek 08:18


Kicsit trollkodósra vette a figurát a Sony és a Santa Monica csapata. Történt ugyanis, hogy a fejlesztőcsapat egy új sorozatot indított a közelgő God of War kapcsán, mely a The Lost Pages névre hallgat. Ennek keretében a játék mitológiai hátteréről és egyéb érdekességekről értesülhetünk. A csavar a dologban, hogy mindez podcast formájában zajlik, így aki új látnivalókat vár a játékból, valószínűleg csalódni fog.

Akit viszont érdekel az első felvonás a The Lost Pages-ből, odafent meghallgathatja.

[11] Joel1970
szept 08., péntek 23:00 #4
Jópofa ez a fajta podcast.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[13] skiz0
szept 08., péntek 19:06 #3
ahhh, nemár mézesmadzag lvl 32442934234
PSN: mucsacso
[9] CoolCat
szept 08., péntek 14:11 #2
ez előre le volt zsírozva, hogy ilyen formátum lesz? Akkor nem para. Ha ott szembesültek az emberek 0 infó után, hogy ez pontosan mi is, akkor viszont elég szemét húzás.
[26] Rotten
szept 08., péntek 11:51 #1
Igazi gyoker huzas.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

19 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

117 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

pc 0 | Ingyen van a The Red Solstice

A Humble Bundle oldaláról szerezhetitek be.

0 | Multiplayert kap a Stardew Valley

Egyelőre még csak belső verzió van belőle.

1 | Monster Hunter World: 8 perc vadászat

Gameplay bemutatón a Rotten Vale.

2 | Új néven tér vissza az Evolution Studios

Sci-fi játékon dolgozik a volt Driveclub csapat.

2 | Final Fantasy XV duplázás márciusban

A PC-s verzióval egy időben jön a Royal Edition.