Nioh: érkezik az utolsó DLC
Eddig 16 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 08.
péntek 06:00


A Team Ninja lerántotta a leplet a Nioh harmadik és egyben utolsó DLC-jéről. A Bloodshed's End nevéhez hűen pontot tesz a Sengoku éra vérontásainak végére, odáig azonban még harcokon át vezet az út. A DLC az elődjeihez hasonlóan az új fő- és mellékküldetések mellett új nehézségi szinttel és szellemekkel szolgál. Sőt, ezeken felül egy új játékmód, a The Abyss is debütál, melyről csak annyi ismert, hogy a legelszántabb játékosok egyedi kihívásokat és csatákat teljesíthetnek benne. További részletek a megjelenés előtt várhatóak.

A megjelenés pedig már nincs is olyan messze, a Bloodshed's End szeptember 26-án jelenik meg.

szept 12., kedd 10:24 #16
Válasz shearer (#15) üzenetére
Farmolni biztos lehet, talán még az Omibozus pályán. A craftban nem vagyok biztos, de Tome is szokta időről-időre árulni. Én felhalmoztam vagy pár százat belőle (460 óra alatt nem volt nehéz ), mert máshol szinte nem is kell használni.
I am such a B.A.
[25] shearer
szept 12., kedd 9:54 #15
Válasz ne5h (#14) üzenetére
Lehet én csináltam valamit rosszul, de kb. 80 óra játék alatt egész pontosan három burning oil jart találtam. Persze biztos lehet valahol farmolni, vagy craftolni.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
szept 12., kedd 8:46 #14
Válasz shearer (#12) üzenetére
Yuki-onna ellen simán működik a burning oil jar is, konkrétan amíg egy helyben áll, minden jégtámadását instant elolvasztja a tűz, valamint még sebzi is. Way of the Demon második feléig szinte nem is használtam semmilyen mágiát vagy jutsut a Rejuvenationön kívül. Magasabb szinteken meg például már nem működik a spirittel feldobás sem. Csak szólok.
I am such a B.A.
[1] MasterTom
szept 11., hétfő 15:38 #13
Válasz shearer (#12) üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Amióta az emberi bossok ellen elkezdtem használni a moment talismant (leginkább wind) gyakorlatilag mindenkin működik a földre terül leszúr kombó majd ismétlés. Ok, van akit enélkül toltam le, de a második dlc sztorivégi bossánál vagy az első dlc végén Mariánál nem tudok elképzelni embert, aki ezeket skillből, magic nélkül megöli. Nem és kész. Szerintem TheVR Pisti is ezért hagyta abba a játékot, mert ő az ilyesmit híresen nem szereti, és egyébként én sem, de rá vagyok kényszerítve a jutsu beható ismeretére és használatára. Szemét játék. De szeretjük.
[25] shearer
szept 11., hétfő 10:59 #12
Válasz MasterTom (#11) üzenetére
Szerintem az valahol rossz játékdizájn, hogy ha egy játékban több olyan boss is van, ami konkrétan feltörli veled a padlót (hacsak nincsenek földöntúli reflexeid, vagy nagyonsokkal magasabb szintű karaktered), de van EGY bizonyos módszer amivel meg nevetségesen könnyű. Gondolok itt pl. arra, hogy Yuki-onna konkrétan megb*sz az ajánlott szinten, de ha van slow mágiád, akkor meg se tud sebezni.
Oké, van a játékban elég könnyen hozzáférhető respec, de a nagytestvér Souls sorozatnak pont az volt az egyik fő erénye, hogy nagyon sokféle builddel lehetett bennük boldogulni.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[1] MasterTom
szept 11., hétfő 6:39 #11
Válasz kiső (#8) üzenetére
Igen, nyilván így kell nyomni, rajtam is minden divine (egyelőre +3-4, mert 180-as szintű vagyok) és a fegyvereket is a leghatékonyabban kovácsoltam újra. Ettől függetlenül is mondom, hogy azért szemét a játék, sokkal, de sokkal jobban rákényszerít az invertory beható ismeretére és használatára, mint a többiek. Ez lehet pozitívum ia persze. Egy szó mint száz. Megvettem season passostól, nem bántam meg, imádom, azóta a végére értem a második dlc-nek is, de nagyon nehéz, melós játék.
[25] shearer
szept 10., vasárnap 19:11 #10
Válasz kiső (#8) üzenetére
Megirgatnad milyen buildet hasznalsz.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[25] shearer
szept 10., vasárnap 19:10 #9
Szeptember vege? Az pont jo addigra kb vegigszenvedem a masik kettot. Par napja vagtam le a skorpio demon bosst es hat tojjanak sunt, akik ot kitalaltak.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[34] kiső
szept 09., szombat 8:18 #8
Válasz MasterTom (#7) üzenetére
Az 500-as szint ajánló küldetéseket simán nyomom a 220-as karakteremmel. Persze ehhez nem árt bivaly felszerelés. Rajtam minden cucc divine 14+, a megfelelöen összekovácsolt specifikációkkal.
[1] MasterTom
szept 08., péntek 15:32 #7
Imádom a játékot, de a fele időt farmolással töltöm. Nagyon inkorrekt, hogy egy-egy szint között már 5 levelt kéne lépni, de egy level upra való amritát sem ad. Hétvégén befejezem a defiant honourt várhatóan, picit pihentetem a harmadik dlc-t októberig, mert kivagyok már tőle. Sokkal melósabb, mint a DS/Borne, de a harc valami kegyetlen élvezetes, a legjobb.
szept 08., péntek 14:09 #6
Válasz lengyeljani (#5) üzenetére
Én nekem ez nem volt probléma, mert én szerettem játszani a játékkal. Pont a minap néztem, 465 óránál tartok a játékban és még nem végeztem a Way of the Wise szinttel. És nem is fogok, mire jön a DLC.
I am such a B.A.
szept 08., péntek 14:03 #5
Válasz ne5h (#2) üzenetére
nekem beletört a bicskám. Ha nem lenne ekkora szintlépés akkor még letolnám a DLC sztorikat, de így asszem az első DLC első bogárember boss után skippeltem, mert egyszerűen nem volt kedvem elkezdeni way of the strong (vagy samurai vagy mittomén -on újból kitolni a fő sztorit a megfelelő fejlődéshez
[37] Fórumozó
szept 08., péntek 13:01 #4
Par ev mulva majd ujra nekifutok talan az alapjateknak is...
PICKLE RIIIICK
[9] frg_dnl
szept 08., péntek 11:01 #3
Jó lenne már a Defiant Honor-ba is belekezdenem.
szept 08., péntek 10:15 #2
Válasz kiső (#1) üzenetére
Way of the Wise-on a Twilight melók 800-as szintet kérnek. Szerintem itt simán meglesz az 1000-es limit.
I am such a B.A.
[34] kiső
szept 08., péntek 9:59 #1
Eddig mindegyik plusz tartalom nagyon jó volt, mind pályák, mind fönökök tekintetében. Ettöl sem várok kevesebbet.
Új nehézség? Már a démon szinten is a végefelé 600-as az ajánlott, akkor ide meg majd 1000 kell? Állatok.
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

12 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

12 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 9 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 31 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.

7 | Utolsó napló: Hellblade

A legutolsó fejlesztői videó a nyereségességet ünnepli.