Nioh: érkezik az utolsó DLC
Eddig 16 hozzászólás
ne5h
2017. szeptember 08.
péntek 06:00


A Team Ninja lerántotta a leplet a Nioh harmadik és egyben utolsó DLC-jéről. A Bloodshed's End nevéhez hűen pontot tesz a Sengoku éra vérontásainak végére, odáig azonban még harcokon át vezet az út. A DLC az elődjeihez hasonlóan az új fő- és mellékküldetések mellett új nehézségi szinttel és szellemekkel szolgál. Sőt, ezeken felül egy új játékmód, a The Abyss is debütál, melyről csak annyi ismert, hogy a legelszántabb játékosok egyedi kihívásokat és csatákat teljesíthetnek benne. További részletek a megjelenés előtt várhatóak.

A megjelenés pedig már nincs is olyan messze, a Bloodshed's End szeptember 26-án jelenik meg.

szept 12., kedd 10:24 #16
Válasz shearer (#15) üzenetére
Farmolni biztos lehet, talán még az Omibozus pályán. A craftban nem vagyok biztos, de Tome is szokta időről-időre árulni. Én felhalmoztam vagy pár százat belőle (460 óra alatt nem volt nehéz ), mert máshol szinte nem is kell használni.
I am such a B.A.
[25] shearer
szept 12., kedd 9:54 #15
Válasz ne5h (#14) üzenetére
Lehet én csináltam valamit rosszul, de kb. 80 óra játék alatt egész pontosan három burning oil jart találtam. Persze biztos lehet valahol farmolni, vagy craftolni.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
szept 12., kedd 8:46 #14
Válasz shearer (#12) üzenetére
Yuki-onna ellen simán működik a burning oil jar is, konkrétan amíg egy helyben áll, minden jégtámadását instant elolvasztja a tűz, valamint még sebzi is. Way of the Demon második feléig szinte nem is használtam semmilyen mágiát vagy jutsut a Rejuvenationön kívül. Magasabb szinteken meg például már nem működik a spirittel feldobás sem. Csak szólok.
I am such a B.A.
[2] MasterTom
szept 11., hétfő 15:38 #13
Válasz shearer (#12) üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek. Amióta az emberi bossok ellen elkezdtem használni a moment talismant (leginkább wind) gyakorlatilag mindenkin működik a földre terül leszúr kombó majd ismétlés. Ok, van akit enélkül toltam le, de a második dlc sztorivégi bossánál vagy az első dlc végén Mariánál nem tudok elképzelni embert, aki ezeket skillből, magic nélkül megöli. Nem és kész. Szerintem TheVR Pisti is ezért hagyta abba a játékot, mert ő az ilyesmit híresen nem szereti, és egyébként én sem, de rá vagyok kényszerítve a jutsu beható ismeretére és használatára. Szemét játék. De szeretjük.
[25] shearer
szept 11., hétfő 10:59 #12
Válasz MasterTom (#11) üzenetére
Szerintem az valahol rossz játékdizájn, hogy ha egy játékban több olyan boss is van, ami konkrétan feltörli veled a padlót (hacsak nincsenek földöntúli reflexeid, vagy nagyonsokkal magasabb szintű karaktered), de van EGY bizonyos módszer amivel meg nevetségesen könnyű. Gondolok itt pl. arra, hogy Yuki-onna konkrétan megb*sz az ajánlott szinten, de ha van slow mágiád, akkor meg se tud sebezni.
Oké, van a játékban elég könnyen hozzáférhető respec, de a nagytestvér Souls sorozatnak pont az volt az egyik fő erénye, hogy nagyon sokféle builddel lehetett bennük boldogulni.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[2] MasterTom
szept 11., hétfő 6:39 #11
Válasz kiső (#8) üzenetére
Igen, nyilván így kell nyomni, rajtam is minden divine (egyelőre +3-4, mert 180-as szintű vagyok) és a fegyvereket is a leghatékonyabban kovácsoltam újra. Ettől függetlenül is mondom, hogy azért szemét a játék, sokkal, de sokkal jobban rákényszerít az invertory beható ismeretére és használatára, mint a többiek. Ez lehet pozitívum ia persze. Egy szó mint száz. Megvettem season passostól, nem bántam meg, imádom, azóta a végére értem a második dlc-nek is, de nagyon nehéz, melós játék.
[25] shearer
szept 10., vasárnap 19:11 #10
Válasz kiső (#8) üzenetére
Megirgatnad milyen buildet hasznalsz.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[25] shearer
szept 10., vasárnap 19:10 #9
Szeptember vege? Az pont jo addigra kb vegigszenvedem a masik kettot. Par napja vagtam le a skorpio demon bosst es hat tojjanak sunt, akik ot kitalaltak.
Kimentek a tankok, bejöttek a bankok.
[35] kiső
szept 09., szombat 8:18 #8
Válasz MasterTom (#7) üzenetére
Az 500-as szint ajánló küldetéseket simán nyomom a 220-as karakteremmel. Persze ehhez nem árt bivaly felszerelés. Rajtam minden cucc divine 14+, a megfelelöen összekovácsolt specifikációkkal.
[2] MasterTom
szept 08., péntek 15:32 #7
Imádom a játékot, de a fele időt farmolással töltöm. Nagyon inkorrekt, hogy egy-egy szint között már 5 levelt kéne lépni, de egy level upra való amritát sem ad. Hétvégén befejezem a defiant honourt várhatóan, picit pihentetem a harmadik dlc-t októberig, mert kivagyok már tőle. Sokkal melósabb, mint a DS/Borne, de a harc valami kegyetlen élvezetes, a legjobb.
szept 08., péntek 14:09 #6
Válasz lengyeljani (#5) üzenetére
Én nekem ez nem volt probléma, mert én szerettem játszani a játékkal. Pont a minap néztem, 465 óránál tartok a játékban és még nem végeztem a Way of the Wise szinttel. És nem is fogok, mire jön a DLC.
I am such a B.A.
szept 08., péntek 14:03 #5
Válasz ne5h (#2) üzenetére
nekem beletört a bicskám. Ha nem lenne ekkora szintlépés akkor még letolnám a DLC sztorikat, de így asszem az első DLC első bogárember boss után skippeltem, mert egyszerűen nem volt kedvem elkezdeni way of the strong (vagy samurai vagy mittomén -on újból kitolni a fő sztorit a megfelelő fejlődéshez
[45] Fórumozó
szept 08., péntek 13:01 #4
Par ev mulva majd ujra nekifutok talan az alapjateknak is...
egy kis malac töff töff töff
[10] frg_dnl
szept 08., péntek 11:01 #3
Jó lenne már a Defiant Honor-ba is belekezdenem.
szept 08., péntek 10:15 #2
Válasz kiső (#1) üzenetére
Way of the Wise-on a Twilight melók 800-as szintet kérnek. Szerintem itt simán meglesz az 1000-es limit.
I am such a B.A.
[35] kiső
szept 08., péntek 9:59 #1
Eddig mindegyik plusz tartalom nagyon jó volt, mind pályák, mind fönökök tekintetében. Ettöl sem várok kevesebbet.
Új nehézség? Már a démon szinten is a végefelé 600-as az ajánlott, akkor ide meg majd 1000 kell? Állatok.
Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

24 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

13 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 18 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.