NBA Live 18: demó, kedvezmény
Eddig 7 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 11.
péntek 13:29


Az EA bejelentette, hogy a mai naptól elérhető az NBA Live 18 demója, melyben a játék egyjátékos kampányába kóstolhatunk bele, az elért eredményünket pedig továbbvihetjük a teljes játékba. Emellett a Live Eventekből is ízelítőt ad, melyekben különböző jutalmakat szerezhetünk, amiket szintén vihetünk magunkkal a szeptemberi verzióba.

Ezen kívül bejelentették, hogy az előrendelők 33%-kal olcsóbban juthatnak hozzá a játékhoz. Továbbá megtudtuk, hogy a játék PS4 Pro és Xbox One X támogatást is kapni fog, valamint nincs kizárva, hogy a jövőben akár Switch-re is ellátogasson a sorozat.

Az NBA Live 18 szeptember 15-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra.

[4] laxikahun
aug 14., hétfő 10:57 #7
Válasz CoolCat (#5) üzenetére
nem tudom azóta nyomtad- e a demót, de a mozgás animációk teljesen endben vannak, a blokk és a lopás eszméletlen életszerű, mint ahogy az is, ha belemész egy másik játékosba. a passzok sztem túl lassúak, azon még kéne csiszolni, de összeségében sztem jobban élvezhető, mint a tavalyi hulladék 2k17. imádtam a 2k szériát egészen tavalyig, és most hogy a live is itt van, látom mennyi mindent kéne másképp csinálnia a 2k-nak, hogy igazán élvezhető legyen a játékuk, de nem fogja, mert csak a pénz a fontos nekik. játékosokat is, ahelyett hogy épkézláb módon bsalanszírozták volna, teljesen logikátlsnul széjjel nerfelték... itt a live-ban tetszik, hogy nem kell őrült módjára farmolnod, hogy fejleszteni tudd a játékosod, míg a 2k-ban meg csak ez megy rohadásig (ráadásul 2 alkalom után már unod is). ha nem lenne dög unalom nem is zavarna, de ahogy most meg van oldva, az úgy rettenetes.

ha a live-ban lenne 3v3 online, akkor nekem nem is lenne kérdéses, hogy megvenném, de ez az 5v5 nagyon kaotikus sajnos, sokszor azt sem tudom ki hol van. a 2k-nak meg nagyon nagyot kell villantania, mert ha megint a pénzlehúzós semmitmondó kamu rókabőrt adják ki megint, akkor ebben az évben nba nélkül leszek az tuti.
PSN id: LaXiKa_hun
[25] lacapaca
aug 12., szombat 20:51 #6
XO-n csak egy 10-es. +EAA-vel még mínusz egy ezres. Így azért egészen baráti.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
[9] CoolCat
aug 12., szombat 14:53 #5
néztem gameplayt-
hát az animációk nagyon rondák, pont ami kellene egy sportjátékba a transition ök közti átmenet robotszerű, csúnya. Az irányítás majd eldől, de ami nagyon tetszik:

A player indicatorok: látom az ember lába alatt megjelenő ikonokból, honnan jön a zárás pontosan, hova kell passzolnom ha playbook szerint játszunk, a lövés indikátor is klassz és sorolhatnám. Nekem ez tetszik, és biztos ki lehet kapcsolni akit zavar.
[47] Dude
aug 11., péntek 22:04 #4
Válasz backstab (#3) üzenetére
A gameplayek alapján nem tűnik rossznak. A grafika nagyon pofás. A többi is rendben van. De az a probléma, hogy miért játszanál a második legjobbal sport témában, amikor van egy kategóriával jobb is?
Gamer for Life (X Live, PSN ID,Nintendo N ID: DudeHUN) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[31] backstab
aug 11., péntek 21:09 #3
A 16 borzalmas volt (nem csak a 2K sorozat mellett, magában is), úgyhogy én nem erőltetném az előrendelést. De mostanában az EA hozott egy pár kellemes meglepetést, úgyhogy még nem is temetném a játékot.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[4] kwalker
aug 11., péntek 17:33 #2
Minden előrendelést így kellene honorálni.
Live Gamertag: Jozef xhun PSN: Jozef_HUN_ A játék az nem játék!
[16] travis18
aug 11., péntek 16:04 #1
14k HUF Store-on. Az nem olyan rossz ár.
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
Friss hírek

19 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

117 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

pc 0 | Ingyen van a The Red Solstice

A Humble Bundle oldaláról szerezhetitek be.

0 | Multiplayert kap a Stardew Valley

Egyelőre még csak belső verzió van belőle.

1 | Monster Hunter World: 8 perc vadászat

Gameplay bemutatón a Rotten Vale.

1 | Új néven tér vissza az Evolution Studios

Sci-fi játékon dolgozik a volt Driveclub csapat.

2 | Final Fantasy XV duplázás márciusban

A PC-s verzióval egy időben jön a Royal Edition.