Ébredésre felkészülni
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 10.
csütörtök 09:38


Kezdenek szaporoni a "Prepare" felütéssel rendelkező játékok. A Dark Souls sorozat imserős frázisát először a Namco csavarta ki egy kicsit a Code Vein bemutatása előtt, most pedig a Kalypso Media tett hasonlóan. A Farm Games következő játékát ugyanis a Prepare for the Awakening kulcsmondattal lengették be. Odafönt az első videós anyagot találjátok, a játék 2018-ban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

aug 10., csütörtök 13:18 #3
Chtulus cucc?
"This is our time to medicate..."
[26] Rotten
aug 10., csütörtök 12:43 #2
Válasz istu (#1) üzenetére
Ez csak az Erdieknek szol.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[6] istu
aug 10., csütörtök 12:21 #1
Ebredésre kell készülni nem? amúgy a video nem sokat spoilerez!
ॐ 604 ॐ ╰დ╮ૐ╭დ╯ PSN ID: ISTU_HUN
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

9 | Van 11 órád easter eggeket nézni?

Ha igen, akkor ajánlunk egy szuper videót!

ps4 12 | A héten újból bővül a Gran Turismo Sport

10 új autó várható a játékhoz.

27 | [Premier] Heti megjelenések

wiiu 4 | The World Ends With You FR: belsős címként

A Final Remix-et maga a Nintendo fogja terjeszteni.

1 | Digimon: újra támadnak a digiszörnyek

Egy launch trailer ünnepli a most megjelenő Digimon Story játékot.