Ébredésre felkészülni
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 10.
csütörtök 09:38


Kezdenek szaporoni a "Prepare" felütéssel rendelkező játékok. A Dark Souls sorozat imserős frázisát először a Namco csavarta ki egy kicsit a Code Vein bemutatása előtt, most pedig a Kalypso Media tett hasonlóan. A Farm Games következő játékát ugyanis a Prepare for the Awakening kulcsmondattal lengették be. Odafönt az első videós anyagot találjátok, a játék 2018-ban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

aug 10., csütörtök 13:18 #3
Chtulus cucc?
"This is our time to medicate..."
[26] Rotten
aug 10., csütörtök 12:43 #2
Válasz istu (#1) üzenetére
Ez csak az Erdieknek szol.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[6] istu
aug 10., csütörtök 12:21 #1
Ebredésre kell készülni nem? amúgy a video nem sokat spoilerez!
ॐ 604 ॐ ╰დ╮ૐ╭დ╯ PSN ID: ISTU_HUN
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

1 | Valkyria Chronicles 4: kell egy csapat

Így áll össze majdan a katonás szkvad!

6 | Agony: pokoli meh!

Friss videóval jelentkezik a tabukat feszegető túlélő-horror.

wiiu 4 | Overwatch: várhatod a Nintendós változatot

A Blizzard érti a dörgést, egyelőre mégis fütyül a Switch-re.

ps4 25 | Jövő héten újra bővül a GT Sport

Kilenc jármű érkezik a következő frissítésben.

ps4 3 | Így néz ki a Yakuza 3 Remaster

Az első trailer a PS4 verzióról.