Ébredésre felkészülni
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 10.
csütörtök 09:38


Kezdenek szaporoni a "Prepare" felütéssel rendelkező játékok. A Dark Souls sorozat imserős frázisát először a Namco csavarta ki egy kicsit a Code Vein bemutatása előtt, most pedig a Kalypso Media tett hasonlóan. A Farm Games következő játékát ugyanis a Prepare for the Awakening kulcsmondattal lengették be. Odafönt az első videós anyagot találjátok, a játék 2018-ban érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

aug 10., csütörtök 13:18 #3
Chtulus cucc?
"This is our time to medicate..."
[26] Rotten
aug 10., csütörtök 12:43 #2
Válasz istu (#1) üzenetére
Ez csak az Erdieknek szol.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[6] istu
aug 10., csütörtök 12:21 #1
Ebredésre kell készülni nem? amúgy a video nem sokat spoilerez!
ॐ 604 ॐ ╰დ╮ૐ╭დ╯ PSN ID: ISTU_HUN
Friss hírek

19 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

117 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

pc 0 | Ingyen van a The Red Solstice

A Humble Bundle oldaláról szerezhetitek be.

0 | Multiplayert kap a Stardew Valley

Egyelőre még csak belső verzió van belőle.

1 | Monster Hunter World: 8 perc vadászat

Gameplay bemutatón a Rotten Vale.

1 | Új néven tér vissza az Evolution Studios

Sci-fi játékon dolgozik a volt Driveclub csapat.

2 | Final Fantasy XV duplázás márciusban

A PC-s verzióval egy időben jön a Royal Edition.