Új Nights of Azure 2 ízelítő
Eddig 1 hozzászólás
Stinger
2017. augusztus 09.
szerda 06:51
Új trailerrel jelentkezik a Koei Tecmo az október 24-én érkező játékából, a Playstation 4, Nintendo Switch és PC-re érkező Nights of Azure 2: Bride of the New Moon-ból. A legújabb anyag a karakterek bemutatására fókuszál, de van egy hivatalos Switch trailerünk is lentebb, a japán verzióból.

Hogy mire volt elég egyetlen esztendő, hamarosan kiderül: a démoni hordákkal megtűzdelt jRPG előzménye tavaly jelent meg, vajon sikerül az erős közepes ítéleteket feljebb tornászni ?

[45] soliduss
aug 09., szerda 13:49 #1
Vitára érdekelt volna az első rész.... de mákomra csak a ps4 jutott ki eu/usa-ba....
Friss hírek

19 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

117 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

pc 0 | Ingyen van a The Red Solstice

A Humble Bundle oldaláról szerezhetitek be.

0 | Multiplayert kap a Stardew Valley

Egyelőre még csak belső verzió van belőle.

1 | Monster Hunter World: 8 perc vadászat

Gameplay bemutatón a Rotten Vale.

1 | Új néven tér vissza az Evolution Studios

Sci-fi játékon dolgozik a volt Driveclub csapat.

2 | Final Fantasy XV duplázás márciusban

A PC-s verzióval egy időben jön a Royal Edition.