Ez vár a Destiny 2 multiplayerében
Eddig 2 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 09.
szerda 06:11


Új trailerrel jelentkezik a Destiny 2, mely kizárólag a kompetitív multiplayerre helyezi a hangsúlyt, benne a kasztok képeségeivel, néhány új fegyverrel és persze a különböző játélmódok közbeni folyamatos golyószórásról.

A Destiny 2 szeptember 6-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, PC-r pedig október 24-én érkezik.

[40] Kuresz
aug 13., vasárnap 22:44 #2
Azt hittem a hír címe alapján, hogy ha rákattintok, a stroke-ról lesz egy dokumentum film. Beta óta az 1-el sem játszottam és valahogy olyan szinten nem érdekel már az egész, hogy majd ha valaki elkezd nyaggatni, hogy vegyem már meg, akkor esetleg...
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[19] WarAdmir4L
aug 09., szerda 18:16 #1
Nem sokat valtozot, Hunter(gnom) most is elugrik a francba, Warlocknak meg ismet 10meteres az utese. Hajra. Igy ismet nem kerdes milyen karakterek lesznek tobbsegben.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4