Becsületes hétvégénk lesz
Eddig 2 hozzászólás
Stinger
2017. augusztus 08.
kedd 06:50


A Ubisoft egyik nyári ajándéka (vagy mézesmadzagja ...?), hogy augusztus 10 - 13 között ingyenessé teszi a For Honort a kurrens generációs platformokon, amely a single- és multiplayerre is egyaránt vonatkozik. A Playstation UPlay-jel rendelkezők ráadásul előtölthetik a játékot, sőt: ha tetszett a játék, nyomott áron meg is vásárolhatják majd.

Az akció a hamarosan érkező, eddig legnagyobb méretű Season 3 DLC (Grudge & Glory) előhírnöke is egyben, amely új karakterekkel, pályákkal ranked meccsekkel és egyéb játékmenet-beli frissítésekkel igyekeznek kitolni az alapjáték szavatosságát.

[9] Nyarlako
aug 08., kedd 11:18 #2
Nálam az ingyen se kéne kategória, pedig reméltem hogy jó lesz.
Steam id.: Nyarlako
[50] KiswechPS3
aug 08., kedd 9:04 #1
Nagyon durván ott hagytam Jó lenne visszanézni néha napján.
If you only knew where I've just been and what I saw
Friss hírek

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

118 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

9 | Van 11 órád easter eggeket nézni?

Ha igen, akkor ajánlunk egy szuper videót!

ps4 12 | A héten újból bővül a Gran Turismo Sport

10 új autó várható a játékhoz.

27 | [Premier] Heti megjelenések

wiiu 4 | The World Ends With You FR: belsős címként

A Final Remix-et maga a Nintendo fogja terjeszteni.

1 | Digimon: újra támadnak a digiszörnyek

Egy launch trailer ünnepli a most megjelenő Digimon Story játékot.