Masszív Indie retro gyűjtemény érkezik
Eddig 0 hozzászólás
Stinger
2017. augusztus 08.
kedd 06:34


Az Eurogamer számolt be róla, hogy napjaink népszerű indie fejlesztői közül többen beszálltak egy gigantikus gyűjtemény elkészítésébe, amely a 8bites érára hajazó játékokat gyúrja majd össze egy fantáziadús csokorba.

Az UFO 50 nevű kezdeményezés - ahogy nevéből is kiderül - ötven különböző, összességében több száz órányi szórakozást kínáló játékcsomagjában igyekeznek az egyedi és újító szándékú játékokra koncentrálni, melyben ugyanúgy megtalálhatóak lesznek a single, mint a multi, a kooperatív vagy kompetitív élményeket kínáló címek is - esetleg olyanokkal vegyítve, amelyek bár kiváló maggal rendelkeznek, de a nagy fergetegben radar alatt maradtak.

A kezdeményezők közt olyan nevek is felbukkannak, mint Derek Yu (Spelunky), vagy Paul Hubans (Madhouse) - ám hogy kicsit kézzelfoghatóbb is legyen a dolog, érdemes megtekinteni a fenti trailert is. Megjelenés valamikor 2018-ban PC-re (és később konzolokra is).

Friss hírek

19 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

117 | Gamer365 podcast: The Last Jedi

Lassan akár hagyományosnak is tekinthető, hogy decemberben a videójátékok világából némileg kitekintve az aktuális Star Wars mozifilmről beszélgetünk - idén sincs másként, porondon a rajongókat alaposan megosztó The Last Jedi!

pc 0 | Ingyen van a The Red Solstice

A Humble Bundle oldaláról szerezhetitek be.

0 | Multiplayert kap a Stardew Valley

Egyelőre még csak belső verzió van belőle.

1 | Monster Hunter World: 8 perc vadászat

Gameplay bemutatón a Rotten Vale.

2 | Új néven tér vissza az Evolution Studios

Sci-fi játékon dolgozik a volt Driveclub csapat.

2 | Final Fantasy XV duplázás márciusban

A PC-s verzióval egy időben jön a Royal Edition.