Shadow of the Tomb Raider: ilyen a logó
Eddig 10 hozzászólás
siklara
2017. június 19.
hétfő 08:45
A Shadow of the Tomb Raider az idei E3 egyik nagy távolmaradója, a játék létezésének tényét ugyanis a tavalyi szokatlan kiszivárgása után a Kotaku megerősítette.

Ezúttal egy Los Angeles-i promóciós anyagokat gyártó ügynökség, a Ubisoftnak és a Square Enixnek korábban már dolgozó Takeoff Creative tette oldalán nyilvánossá az alábbi képet (katt a teljes méretért):A Shadow of the Tomb Raider logója mellett néhány koncepciós rajz is látható, amelyek alapján a sorozat következő része is tipikus „túmbréjderes" akció-kalandnak tűnik néhány olyan új fegyverrel, mint a lándzsa vagy a machete.

A Square Enix ígérete szerint idén még hallani fogunk a játékról, amely a pletykák szerint az Alicia Vikander főszereplésével készülő filmmel nagyjából egyidőben, 2018 elején fog megjelenni.

[8] Cell
jún 20., kedd 8:54 #10
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Hát ha tényleg a filmnek a megjelenésére akarják időzíteni, ráadásul a Square is azt ígérte, hogy idén mindenképpen bejelentik, akkor én is csak a GamesCom-ot tudom elképzelni, mint tökéletes alkalmat. Az E3-on a legtöbb gyártó eldurrogtatta a legtöbb puskaporát, ha fogalmazhatok így, a GamesCom így soha sem szokott az epic nagy bejelentésektől visszhangozni -> sokkal nagyobb figyelmet szerezhetnének a játéknak, ha tényleg augusztusra időzítik a bejelentést.

A TGS nem hiszem, hogy annyira jó helyszín lenne, elvégre ez inkább a nyugati piacra szánt játék, a PSX meg szerintem késő lenne, ha tényleg 2018 elejét akarják tartani megjelenésnek.
[14] eandre
jún 19., hétfő 16:29 #9
Én már a második részt untam. Mintha az elsőt játszottam volna le újból, alig volt újítás. Ha ez megint csak a kötelezőket hozza nálam már az nem lesz elég.
[22] arpi0912
jún 19., hétfő 14:34 #8
Válasz Tom (#6) üzenetére
Még van lehetőségük a gamescon-on. Nem csak az E3 van mint show, hálistennek.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
jún 19., hétfő 11:49 #7
Válasz sting (#5) üzenetére
Akkor most tegyünk úgy, mintha 1996 és 2003 között nem jött volna minden évben egy Tomb Raider játék. És vegyük ezek mellé, hogy a reboot 2013-ban jött, amit két évvel később 2015-ben követett a Rise of the Tomb Raider, ez pedig ha minden igaz, csak jövőre jön, vagyis két fél fél-három évvel az előző után. Én sem látom ebben azt a nagyon futószalag gyártást.
I am such a B.A.
[25] Tom
jún 19., hétfő 11:45 #6
Válasz sting (#5) üzenetére
2015 novemberében jött az előző a Rise of the Tomb Raider. Az új rész legkorábban 2018-ban fog jönni. Az 3 év. Szerintem teljesen korrekt. Nincs itt semmi kivéreztetés. Én már vártam az idei E3-on, hogy bejelentik.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[29] sting
jún 19., hétfő 11:27 #5
Túl gyorsan jönnek ezek a Réderek.
Ezt is kivéreztetik amilyen gyorsan csak lehet...
jún 19., hétfő 11:09 #4
Válasz Fórumozó (#2) üzenetére
Esélyes, ráadásul még szöveg is volt mellé.

“Through sketches and renders, we explored varying concepts for the Shadow of the Tomb Raider logo and key art. This process consisted of using the different pillars of the game as inspiration to accurately portray the brand.”
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[46] soliduss
jún 19., hétfő 11:05 #3
Válasz Orichalcos (#1) üzenetére
oucs..... ez biztos fájni fog nekik....
[43] Fórumozó
jún 19., hétfő 11:03 #2
Van egy olyan érzésem, hogy vesztettek egy ügyfelet.
egy kis malac töff töff töff
[25] Orichalcos
jún 19., hétfő 10:56 #1
Tegyük hozzá, hogy a képek tegnapi megjelenése utána Takeoff oldalán egy szép nagy Karbantartás szöveget látni csak.

KATT!#work/43
http://www.twitch.tv/orichalco
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 27 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

86 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4