[E3] Strange Brigade gameplay bemutató
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. június 17.
szombat 08:12


Nem is olyan rég a Rebellion bejelentette legújabb játékát, a Strange Brigade-et, mely egy elsősorban kooperatív játékra kihegyezett TPS lövölde. Mi is lett volna jobb alkalom, mint az E3, hogy bemutassák, pontosan mire is számíthatunk? Odafönt egy bő 10 perces bemutatót nézhettek meg.

jún 18., vasárnap 20:34 #3
Kár, hogy szarul játszanak. Látszik rajta, hogy kiköpött Zombie Army Trilogy, ami meg nagyon pozitív. Tetszik a körítés, végül is nem rosszak ezek a pályán aktiválható szerkezetek, a karakterfüggő ajtók / egyebek, és kicsit zavaró a ZAT-hoz képest megnövelt sebesség.
[32] Laza
jún 17., szombat 11:47 #2
Ez a kontrolleres bénázás elég kiábrándító. Pedig aztán a célkereszt nem éppen apró és nagyon nem is rángatnak a fegyverek. De az már most látszik, hogy nem elég futkosni és lőni, használni kell a konkrét célzást is, úgyhogy ez csak PC-n lesz nekem bejövős.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[26] Rotten
jún 17., szombat 10:42 #1
2 perc mellelovoldozes utan meguntam a videot.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,