[E3] Strange Brigade gameplay bemutató
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. június 17.
szombat 08:12


Nem is olyan rég a Rebellion bejelentette legújabb játékát, a Strange Brigade-et, mely egy elsősorban kooperatív játékra kihegyezett TPS lövölde. Mi is lett volna jobb alkalom, mint az E3, hogy bemutassák, pontosan mire is számíthatunk? Odafönt egy bő 10 perces bemutatót nézhettek meg.

tegnap 20:34 #3
Kár, hogy szarul játszanak. Látszik rajta, hogy kiköpött Zombie Army Trilogy, ami meg nagyon pozitív. Tetszik a körítés, végül is nem rosszak ezek a pályán aktiválható szerkezetek, a karakterfüggő ajtók / egyebek, és kicsit zavaró a ZAT-hoz képest megnövelt sebesség.
[33] Laza
tegnapelőtt 11:47 #2
Ez a kontrolleres bénázás elég kiábrándító. Pedig aztán a célkereszt nem éppen apró és nagyon nem is rángatnak a fegyverek. De az már most látszik, hogy nem elég futkosni és lőni, használni kell a konkrét célzást is, úgyhogy ez csak PC-n lesz nekem bejövős.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[26] Rotten
tegnapelőtt 10:42 #1
2 perc mellelovoldozes utan meguntam a videot.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

17 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

8 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.