[E3] Strange Brigade gameplay bemutató
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. június 17.
szombat 08:12


Nem is olyan rég a Rebellion bejelentette legújabb játékát, a Strange Brigade-et, mely egy elsősorban kooperatív játékra kihegyezett TPS lövölde. Mi is lett volna jobb alkalom, mint az E3, hogy bemutassák, pontosan mire is számíthatunk? Odafönt egy bő 10 perces bemutatót nézhettek meg.

jún 18., vasárnap 20:34 #3
Kár, hogy szarul játszanak. Látszik rajta, hogy kiköpött Zombie Army Trilogy, ami meg nagyon pozitív. Tetszik a körítés, végül is nem rosszak ezek a pályán aktiválható szerkezetek, a karakterfüggő ajtók / egyebek, és kicsit zavaró a ZAT-hoz képest megnövelt sebesség.
[32] Laza
jún 17., szombat 11:47 #2
Ez a kontrolleres bénázás elég kiábrándító. Pedig aztán a célkereszt nem éppen apró és nagyon nem is rángatnak a fegyverek. De az már most látszik, hogy nem elég futkosni és lőni, használni kell a konkrét célzást is, úgyhogy ez csak PC-n lesz nekem bejövős.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[26] Rotten
jún 17., szombat 10:42 #1
2 perc mellelovoldozes utan meguntam a videot.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

3 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

0 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.

wiiu 1 | Ingyenes Super Mario Odyssey frissítés jött

Új játékok és öltözékek érhetőek el.

16 | Egymillió felett a Kingdom Come

Van ok az örömre a Warhorse Studios-nál.

ps4 5 | Death Stranding: bővül a stáb

Troy Baker és Emily O'Brien is csatlakozott.