[E3] A Plague Tale: Innocence teaser
Eddig 3 hozzszls
siklara
2017. jnius 16.
pntek 09:24


A kzpkori pestisjrvny terjedsben komoly szerepe volt az elszaporod vrosi patknyoknak, az Asobo Studio frissen bejelentett akci-kalandjban azonban gy tnik, a rgcslktl sokkal inkbb kell tartani, mint a fekete halltl.

Az A Plague Tale: Innocence fszereplje egy tizenhrom ves lny s az tves ccse, akik kzs ervel prblnak elmeneklni a 14. szzadi Francia Kirlysgban elkpeszten elszaporodott s mindent felfal patknyhordk, valamint az inkviztorok ell.

Sok finomsg kszl jelenleg a Focus Home hza tjn, s a stt cmek sorba bell (p)esti(s) mese a tbbihez hasonlan PC-re, PS4-re s Xbox One-ra fog megjelenni, dtum azonban mg nincs.

[41] Gulandro
ma 14:14 #3
Egy jtkot prbljanak mr jl megcsinlni, ne kzepes tleteket rosszul sorra ...
Ahogy nap szik el letnk horizontja felett, Ahogyan a fny tnik el a messzesgben. Hajsok, tengerek vndorai szletnek s halnak meg Otthonuktl tvol, idegen vizeken, Uram add, hogy vndor lehessek egyszer.
jn 16., pntek 14:26 #2
Vlasz Kuresz (#1) zenetre
A fejleszt alapjn indie, de mivel ez mg csak egy cg kedvcsinl, igy ebbl gyakorlatilag nagyon kevs dolog jn le. Az biztos, hogy TPS cucc lesz, ami nlam istant begyere. KATT!
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[40] Kuresz
jn 16., pntek 14:20 #1
Indie szinten j, ha nem indie lesz, nlam kimarad. (a videbl nekem nem jn le, hogy ez egy nagyobb jtk lesz-e, vagy csak indie)
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."