ARMS: Új harcos a premierre
Eddig 7 hozzászólás
ne5h
2017. június 16.
péntek 09:03


Az ARMS a mai naptól várja az öklözni vágyó Switch tulajokat, a Nintendo pedig már rögtön a premierre is készült újdonsággal. Ő nem más, mint a játék legújabb karaktere, Max Brass. A fenti képen őt láthatjátok akció közben. Részletesebb bemutatkozására még egy kicsit várni kell, azonban bizotsan megkapja a neki kijáró figyelmet jövő havi debütálása előtt. Max a játék első ingyenes DLC karaktere lesz.

Nem ez az egyetlen újdonság, amivel az ARMS gazdagodni fog, a Nintendo Versus számolt be róla, hogy a későbbiekben érkezni fog a Spectator Mode, mellyel mások online meccseit követhetjük, amikor a játék megindul hódító e-sport útjára. A Spectator Mode még ebben a hónapban elérhető lesz egy ingyenes frissítés keretében.

[4] somzso
jún 18., vasárnap 8:51 #7
Max brass igy is benne van a játékban csak egyenlőre nem irányitható
[22] Charlie64
jún 17., szombat 11:48 #6
Jó lenne már végre öklözni
A világ problémáinak kb. 99%-át az ego okozza. Ebben biztos vagyok Személyes Bibliám : Eckhart Tolle - A MOST hatalma
[4] somzso
jún 16., péntek 18:27 #5
Válasz regeim (#2) üzenetére
Szerintem akkor nincs jól kalibrálva a joy kalibráld be a settingsbe
[22] friedmannt
jún 16., péntek 15:50 #4
"Az ARMS a mai naptól várja az öklözni vágyó Switch tulajokat"
Rossz az, aki rosszra gondol
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705
[2] bmw530d
jún 16., péntek 12:00 #3
Tegnap este mentem vele egy kört. Nem tartott túl sokáig, mivel a Joy-Con pont lemerült. A tutorialt plusz egy menetet nyomtam hármas szinten (a hét választható nehézség közül) és eléggé el lettem kenve... Viszont azalatt a 15 perc alatt, amíg játszottam vele, egyfolytában vigyorogtam. Első körben eléggé tetszik.
[1] regeim
jún 16., péntek 11:50 #2
Én is kipróbáltam, szerintem nincs baj a játék mélységével, nekem inkább az volt a gond, hogy nem éreztem a motion controllt elég pontosnak.
Sokszor nem az történt, amit akartam. Volt, hogy egyszerűen képtelen voltam eltalálni az előttem álló ellenfelet, mert összevissza csavarodott az ütés, vagy ütés helyett két kezes elkapást regisztrált a játék. Persze ennek következtében a procontrolleres ellenfelek ripityára vertek.
[5] Simonka
jún 16., péntek 11:15 #1
Szerencse, hogy ütögettem párat a demoval, különben megvásároltam volna a játékot. Nagon felületesnek tartom a harcrendszert a hagyományos verekedős játékokhoz képest.
Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

wiiu 2 | Limbo & Inside: Switch verzió jövő héten

A Nintendo gépére is megjelennek a Playdead játékai.

wiiu 7 | [Demó-kibeszélő] Captain Toad

Kipróbálható a Switch és a 3DS verzió.

21 | Cyberpunk 2077: töltőképernyők nélkül

Nem kell majd várakoznunk játék közben.

0 | Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború

Szeptemberi megjelenést kap a SEGA csatalova.

xbox1 5 | Forza Horizon 4: vadregényes fuvarok

Új játékmód debütál a negyedik részben.