Multiplayerrel jön a Ni No Kuni II
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. június 16.
péntek 08:17


A Level-5 elnöke, Akihiro Hino nemrég néhány új részletet osztott meg az év végén érkező Ni no Kuni II: Revenant Kingdomról. Hino elmondása szerint a játék rendelkezni fog egy egy királyság építő lehetőséggel, amivel a játékosok hozzájárulhatnak a birodalom felvirágoztatásához.

Emellett bejelentette, hogy a játék rendelkezni fog multiplayerrel is, melynek segítségével "különöbző mértékben" játszhatnak együtt a játékosok a barátaikkal. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem részletezte.

A Ni no Kuni II: Revenanant Kingdom november 10-én jelenik meg PC-re és PS4-re.

[34] kiső
jún 16., péntek 10:37 #1
Szóval olyasmiről lehet szó mint ami a DC1-2. és a WKC1.-2.-ben van? Mert az tényleg hatalmas"királyság".
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 27 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

86 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4