Multiplayerrel jön a Ni No Kuni II
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. június 16.
péntek 08:17


A Level-5 elnöke, Akihiro Hino nemrég néhány új részletet osztott meg az év végén érkező Ni no Kuni II: Revenant Kingdomról. Hino elmondása szerint a játék rendelkezni fog egy egy királyság építő lehetőséggel, amivel a játékosok hozzájárulhatnak a birodalom felvirágoztatásához.

Emellett bejelentette, hogy a játék rendelkezni fog multiplayerrel is, melynek segítségével "különöbző mértékben" játszhatnak együtt a játékosok a barátaikkal. Hogy ez pontosan mit takar, azt nem részletezte.

A Ni no Kuni II: Revenanant Kingdom november 10-én jelenik meg PC-re és PS4-re.

[34] kiső
jún 16., péntek 10:37 #1
Szóval olyasmiről lehet szó mint ami a DC1-2. és a WKC1.-2.-ben van? Mert az tényleg hatalmas"királyság".
Friss hírek

89 | [Próbakör] Far Cry 5

Friss hegyi levegő, csiripelő madarak, zöldellő mezők, és egy teljesen elmeháborodott szekta által átalakított társadalom. Nagyjából ebbe pottyanunk a Far Cry 5 történetében, amely a legszebb FC tradíciókat idézi. Videós próbakörünket bentebb tekinthetitek meg.

32 | Bonus Stage podcast #03: The Good the Bad and the Third

Bonus Stage podkeszt, aktuál felvonás: februárban jól visszatértünk, hogy kibeszéljük az elmúlt hetek eseményeit: elmélkedtünk egy jót a hackingről, az MS exkluzívok helyzetéről, a céget érintő pletykákról, a Kickstarter bukásáról, az új C64-ről, Amigákról, Last Ninjákról az EA-Star Wars helyzetről és még sok szuper dologról.

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

wiiu 2 | [Nézd élőben] Nindies Showcase

17 órakor kezdődik a műsor.

20 | Assassin's Creed: irány Görögország?

Az Origins és Egyiptom után jöhet a Földközi-tenger túlpartja.

7 | Utolsó trailer: Ni no Kuni II

Pénteken érkezik a Revenant Kingdom.

21 | Készül az újrahangszerelt killer7

A Flower, Sun, and Rain is újrázik.

ps4 34 | God of War: ilyen lesz a harcrendszer

Plusz: 15 perces gameplay videó a játékról.