Rakka: élet és halál az invázió után
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2017. június 15.
csütörtök 12:02


Mint a napokban elhangzott, Neil Blomkamp teljesen feladta az Alien 5 projektet (vagy nevezzük alternatív Alien 3-nak), cserébe viszont stúdiójával kisfilmeket forgatott a kiéheztetett nagyérdemű számára. Ezek a szösszenetek kísérleti jelleggel mutatnak be egy-egy sci-fi témát - egyáltalán nem kísérleti színvonalú megvalósítással. (A mostani epizódban pölö maga Sigourney Weaver, sci-fi nagyasszony is feltűnik.)

Az első epizód már nézhető YT-n, és akár Steamen is. Az előbbiért tessék a fenti lejátszóra kattintani, az utóbbihoz pedig ez a link vezet.

Figyelem, a kőkemény scifi jelleg miatt felnőtt olvasóinknak ajánlott a 18+-os mozgóképes anyag megtekintése.

[40] Kuresz
tegnap 11:28 #7
Válasz Doom (#6) üzenetére
Nekem a 3. rész is tetszett. Le is zárta a sorozatot. A negyediket nem értettem sose, hogy miért kellett. Persze azóta már megbékéltem vele, 30. végignézés után, de Blomkamp-el mint mondtam ez lett volna a kisebb bajom. Alapból nem bírom a filmjeit. Az első filmje tetszett, utána zuhanórepülés. Most ezt figyelembe véve lehet, hogy csinált volna egy hulladékot, ami rosszabb lett volna a 3. és 4. filmnél, plusz még el is törölte volna őket. Kösz, de inkább nem.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[54] Doom
tegnapelőtt 22:04 #6
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Az Alienből két klasszikus létezik, az első kettő. A harmadik és negyedik akkora hulladék, hogy bár eltörölte volna akár Neil, akár más az idővonalból..
jún 16., péntek 0:34 #5
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Ez így van, de Neil barátunk mégiscsak megcsinálta az egyetlen videójátékos (kis)filmet, amit teljes erővel támogatni lehet, ennél fogva maximálisan reménykedünk abban, hogy a D9-en felül összejön egyszer valami kurvajó dolog neki.
And since you asked: no. It's massive.
[14] laja x
jún 15., csütörtök 23:42 #4
Ez jó is..
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[40] Kuresz
jún 15., csütörtök 23:06 #3
Én áldom a sorsot, hogy nem jött össze neki az Alien. 1: eltörölt volna 2 klasszikust 2: a District 9-on kívül (számomra) egyetlen elfogadható filmje sincs. Sőt, tendencia szerint a "nagy"filmjei egyre szarabbak... Ez viszont egyszer simán nézhető volt. Maradjon ezeknél, vagy csináljon egy zsír sorozatot, arra vevő lennék.
"Minden multi cím exkluzív mert x-en olyan minőséget ad ami pron is elérhetetlen."
[8] Kinedobj
jún 15., csütörtök 22:19 #2
Jó volt!
[6] ETX
jún 15., csütörtök 15:04 #1
Kegyetlen jó, Neil-nek egy újabb nagy filmet kellene készítenie, vagy egy prémium költségvetésű sci-fi sorozatot. A tehetsége megvan hozzá. Alig várom a következő részeket!
Face the consequence alone with honor, valour, pride!
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

17 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

7 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.