Rakka: élet és halál az invázió után
Eddig 7 hozzászólás
mcmacko
2017. június 15.
csütörtök 12:02


Mint a napokban elhangzott, Neil Blomkamp teljesen feladta az Alien 5 projektet (vagy nevezzük alternatív Alien 3-nak), cserébe viszont stúdiójával kisfilmeket forgatott a kiéheztetett nagyérdemű számára. Ezek a szösszenetek kísérleti jelleggel mutatnak be egy-egy sci-fi témát - egyáltalán nem kísérleti színvonalú megvalósítással. (A mostani epizódban pölö maga Sigourney Weaver, sci-fi nagyasszony is feltűnik.)

Az első epizód már nézhető YT-n, és akár Steamen is. Az előbbiért tessék a fenti lejátszóra kattintani, az utóbbihoz pedig ez a link vezet.

Figyelem, a kőkemény scifi jelleg miatt felnőtt olvasóinknak ajánlott a 18+-os mozgóképes anyag megtekintése.

[38] Kuresz
jún 18., vasárnap 11:28 #7
Válasz Doom (#6) üzenetére
Nekem a 3. rész is tetszett. Le is zárta a sorozatot. A negyediket nem értettem sose, hogy miért kellett. Persze azóta már megbékéltem vele, 30. végignézés után, de Blomkamp-el mint mondtam ez lett volna a kisebb bajom. Alapból nem bírom a filmjeit. Az első filmje tetszett, utána zuhanórepülés. Most ezt figyelembe véve lehet, hogy csinált volna egy hulladékot, ami rosszabb lett volna a 3. és 4. filmnél, plusz még el is törölte volna őket. Kösz, de inkább nem.
We are born of the blood, made men by the blood, undone by the blood. Our eyes are yet to open...
[53] Doom
jún 17., szombat 22:04 #6
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Az Alienből két klasszikus létezik, az első kettő. A harmadik és negyedik akkora hulladék, hogy bár eltörölte volna akár Neil, akár más az idővonalból..
PSN ID: TheDoom_HUN
jún 16., péntek 0:34 #5
Válasz Kuresz (#3) üzenetére
Ez így van, de Neil barátunk mégiscsak megcsinálta az egyetlen videójátékos (kis)filmet, amit teljes erővel támogatni lehet, ennél fogva maximálisan reménykedünk abban, hogy a D9-en felül összejön egyszer valami kurvajó dolog neki.
And since you asked: no. It's massive.
[14] laja x
jún 15., csütörtök 23:42 #4
Ez jó is..
A szamuráj lét egyszerü: Szolgálj hogy tiszteljenek, és tisztelj hogy szolgáljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
[38] Kuresz
jún 15., csütörtök 23:06 #3
Én áldom a sorsot, hogy nem jött össze neki az Alien. 1: eltörölt volna 2 klasszikust 2: a District 9-on kívül (számomra) egyetlen elfogadható filmje sincs. Sőt, tendencia szerint a "nagy"filmjei egyre szarabbak... Ez viszont egyszer simán nézhető volt. Maradjon ezeknél, vagy csináljon egy zsír sorozatot, arra vevő lennék.
We are born of the blood, made men by the blood, undone by the blood. Our eyes are yet to open...
[7] Kinedobj
jún 15., csütörtök 22:19 #2
Jó volt!
[6] ETX
jún 15., csütörtök 15:04 #1
Kegyetlen jó, Neil-nek egy újabb nagy filmet kellene készítenie, vagy egy prémium költségvetésű sci-fi sorozatot. A tehetsége megvan hozzá. Alig várom a következő részeket!
Face the consequence alone with honor, valour, pride!