[E3 2017] Nintendo Spotlight összefoglaló
Eddig 237 hozzászólás
drag
2017. június 13.
kedd 16:30
Az E3-as bemutatók sorát az idei évben is a Nintendo zárta, akik egy szűk félórás adással kedveskedtek a rajongók számára. Ennyi idő is elég volt arra, hogy bemutassanak néhány ígéretes játékot - még meglepetésre is futotta!

Ha már meglepetés, kezdjük azzal: jön a Metroid Prime 4! A régóta várt új Metroid-epizód Switch-re készül, ennél többet azonban egyelőre nem tudni róla.Új trailert és megjelenési dátumot kapott az idei ősz Switch-es nagyágyúja, a Super Mario Odyssey: a következő 3D-s Mario játék október 27-én debütál majd.Nem sokan reménykedtek a Xenoblade Chronicles 2 idei megjelenésében, végül azonban pozitívan csalódhatunk: a Monolith RPG-je még ebben a naptári évben megérkezik Switch-re.További újdonságok a Nintendo bemutatójáról:

- Metroid: Samus Returns | A Metroid II: Return of Samus 3DS-es remake-je.
- Kirby Switch | Alcím nélküli platformer 2018-as megjelenéssel #1.
- Yoshi Switch | Alcím nélküli platformer 2018-as megjelenéssel #2.
- Fire Emblem Warriors | Új trailer a Dynasty Warriors-hasonmásról.
- Rocket League Switch | Új platformra költözik az autós foci.
- Zelda: Breath of the Wild DLC | Mozgásban az első kiegészítő csomag.

A fenti játékokon túl mindenképpen említést érdemel, hogy bejelentették: a Game Freak egy "hagyományos" Pokémon játékon dolgozik Switch-re. Megvalósul végre tehát sokak régi álma: nagygépes Pokémon-RPG készül a Nintendo új konzoljára.


Összesen: 236 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5
[7] KT-ai
ma 15:13 #237
Válasz Vespid Pack (#234) üzenetére
Tudtam én
SW-77042455-6602
ma 13:28 #236
Válasz KT-ai (#233) üzenetére
A megsértődés alatt inkább "trigger-erelődést" értettem. A negatív véleményt kifejtő személy provokáló hangvételére utaltam.

Gondoltam, hogy valaki majd megemlíti, hogy túllihegem a dolgokat. Pedig igyekeztem ezt elkerülni.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
ma 8:58 #235
Válasz KT-ai (#233) üzenetére
Te csak kuporgasd a pénzed a következő Nintendo konzolra
ma 8:46 #234
Válasz KT-ai (#233) üzenetére
Az anyád trollkodik
[7] KT-ai
ma 7:02 #233
Válasz MarioFan DS (#232) üzenetére
Nem kell ezt szerintem ennyire túlmisztifikálni. Vespid trollkodik, mert el kellett adnia a Switchet és most picit irigy, yoshimitsu pedig csak szimplán leírta a véleményét (igaz úgy, hogy valószínűleg egyik játékot sem próbálta).

Szerintem inkább azzal van baj, aki ezektől megsértődik, vagy érzékenyen érinti.
SW-77042455-6602
ma 0:44 #232
Válasz yoshimitsu (#231) üzenetére
Persze, a te ízlésednek szörnyűek, ezt értem és tiszteletben is tartom. Nem tetszhet mindenkinek, amit az N kiad. Hiába, nem vagyunk egyformák. ("Nem, hála a jó Istennek." - Sas József ) Viszont én nem tartom etikusnak azt, ha valaki tényként jelenti ki/kezeli negatív véleményét. Lehet visszafogottabban is kifejteni ellenérzésünket valamivel kapcsolatban, ezzel nem sértve meg mások ízlését, önérzetét. (Pl.: Hát ez nem az én világom, de biztos meg fogja találni a közönségét... stb.)

Sajnálattal tapasztaltam (szinte mindenhol: médiában, interneten, az országot irányító emberek szájából), hogy sokan, koruk ellenére sem képesek ezt ép ésszel feldolgozni és annak (->koruknak) megfelelően viselkedni. Sokakból előtőr 12-13-14 éves énjük, meggondolatlanul mondanak, kiposztolnak mindenféle (néha alaptalan) baromságot, csak azért, hogy övék legyen az utolsó szó... Szellemi érettlenség. (Akinek nem inge...!)

Persze ebből úgyis csak annyi fog megmaradni a végén bizonyos személyekben, hogy osztom az észt, lenézek másokat, karót nyelt gondolkozásom van és álomvilágban élek, de őszintén hiszem, hogy nem vagyok messze az igazságtól.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
tegnap 23:13 #231
Válasz MarioFan DS (#228) üzenetére
A nintendo trollkodik már jó ideje a rajongókkal én inkább úgy érzem. Én nem trollkodok ne értsd félre, de ezek a játékok tényleg szörnyűek. A Zelda az király lett, de a többi hát azt hagyjuk.
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
tegnap 22:38 #230
Valaki magyarázza már el,miért habzik a Nintendosok szája xD
tegnap 22:35 #229
Válasz MarioFan DS (#228) üzenetére
Habzik a szád? XD
tegnap 22:11 #228
Valaki magyarázza már el, miért fejt ki egyesekben endorfin felszabadulást, elégedettséget a trollkodás? Nem értem, miért jó mások által kedvelt címeket leszólni, mikor lehet ezt kevésbé irritáló hangnemben is. Persze azt ír mindenki amit akar, de azért na, felnőttek vagyunk vagy mi a szösz... Úgy is kéne viselkedni. Ez érvényes minden táborra.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
tegnap 21:47 #227
Válasz Vespid Pack (#226) üzenetére
Akkor kérlek magyarázd el, hogy vigyem magammal a Wii U-t?
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
tegnap 20:22 #226
Válasz yoshimitsu (#224) üzenetére
Abban igazad van ,hogy ezekhez a játékokhoz nem igszán kellett volna új gépet kiadni a Nintendo-nak
tegnap 20:20 #225
Válasz yoshimitsu (#224) üzenetére
Ne írj ilyeneket,mert jönnek a Nintendo fanok és menekülhetsz amerre látsz ;D
tegnap 18:07 #224
A nintendo se vitte túlzásba. A zelda kivételével ez elég gyenge felhozatal. Még a telefonomon sem játszanék ilyenekkel, nemhogy konzolon. Ez siralmas mint ahogy a switch is asztali konzolként.
The King of the Iron Fist Tournament - Tekken
tegnap 14:13 #223
Válasz maccc (#220) üzenetére
Oké,rendben.No problemo...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
tegnap 0:09 #222
Válasz Vespid Pack (#221) üzenetére
És nem is azt állítottam, hogy én határozom meg. Egyszerűen csak kifejtettem számodra, hogy amit csinálsz az trollkodás. És sajnos trollkodással csak saját szellemi érettségünket tudjuk jellemezni, nem feltétlenül pozitív irányba. Szerintem.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
tegnapelőtt 21:22 #221
Válasz MarioFan DS (#218) üzenetére
Ezt ugysem te fogod eldönteni,mit lehet meg mit nem,addig mig nem megy személyeskedésbe
[24] maccc
tegnapelőtt 17:05 #220
Válasz nintendo fan (#219) üzenetére
Hű így elolvasva tényleg: ebben igazad van, nem akartam ennyire nyersen fogalmazni, nem is húztam fel magam ennyire, csak nem figyeltem a forgalmazásra. Jogos. Lapozzunk.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
tegnapelőtt 15:43 #219
Válasz maccc (#214) üzenetére
Nyugodjál meg,nem kell ennyire itt felkapni a vizet.Ezek "csak"videojátékok.És mégis milyen indulatokat képesek generálni!Hihetetlen!

(Te normálisan szoktál eddig kommentelni,furcsa is hogy ennyire nekem ugrottál,de nem érdekel különösebben.Leszarom.De látszik hogy nem vágod az eddigi munkásságát a triónak!)

Habzó száj?Most kinek is habzik he?Bagoly mondja verébnek tipikus esete ugyebár...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
tegnapelőtt 14:19 #218
Válasz Vespid Pack (#212) üzenetére
Ezzel a mondattal etikailag nem is lenne gond, de már erősen karcoljuk az "out of context" fogalmát. Ha valaki végigolvassa a kommentláncot, rájöhet, hogy a tartalomban, az üzenetben van a leszólás, névszerint az N nem csinál minőségi játékokat, ami egyszerűen nem igaz, azaz trollkodás. (Feltéve, hogy a "normális játék" mindkettőnknél ugyan azt jelenti.) Egyébként is, az előző hozzászólásom nem csak erre a kommentedre vonatkozott.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
[23] CeXzer
tegnapelőtt 13:57 #217
Válasz maccc (#214) üzenetére
Azért ha azt gondolod, csak a nintendo híreknél alakul ez így, nézz be pl az AC 4K topicba. Igaz, ott is épp egy olyan tolja a trollkodást ezerrel, aki egy időben minden switch hírnél tette ugyanezt, ugyanabban a stílusban, ugyanazzal a "vitakultúrával", és ugyanaz az eredménye is.
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[24] maccc
tegnapelőtt 13:30 #216
Válasz KT-ai (#215) üzenetére
Ez a hipszterezes nem tudom honnan jön most, de oké, szívesen.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[7] KT-ai
tegnapelőtt 13:16 #215
Válasz maccc (#214) üzenetére
Még jó, hogy itt vagy nekünk te, az általánosításoktól és elfogultságtól mentes, igazságos hipszter batman-ünk, aki visszabillenti az önérzetes nintendósok által megzavart egyensúlyt a helyére. Köszönjük!
SW-77042455-6602
[24] maccc
tegnapelőtt 13:00 #214
Válasz nintendo fan (#213) üzenetére
Öreg", nem ülök én semmilyen lovon fordítva. Az oldal legnagyobb trolljat ne próbáld már nyugtatni , hogy hagyja a másik trollt, kicsit vicces.

Borzasztóan önérzetes társaság vagytok, bármelyik hírnel E3 során is: orrba szájba megy a kritika, rajongás felváltva. Az MS erős gépe nulla AAA-val, a Sony biztonsági játéka kevés újdonsággal, minden konzolnal lehet kritizálni de a Nagy N elott általában vagy leborulsz vagy maradj csondben.

Miért kis gyökér Õ perpill? Miért basztat? Mert benyomta , hogy normális játékot vár. Hülyeség? Az. Szerintem is mert van és pláne lesznek baromi erős játékok Switchre, de ezért gyökér lenne? ezért már basztat másokat? Ugyanmar. Habzik a szád konkrétan mint egy veszett kutyának ha itt bárki Nintendotol nem ajuldozik, de több esetben még egy kritizalo hsz. sem kell, hogy jöjjön a védekezés, hogy hagyjatok már a konzolt.

Imádom a Nintendot, egy trollkodast nem olvasott tőlem senki velük kapcsolatban ezen az oldalon , és általában híreknel pont ti rontjátok meg a levegőt. N-el kapcsolatban vagy jót írsz, vagy trollkodsz. Vicc.

Úgyhogy nem, kicsit se próbálj kijavitgatni mi a fail mi nem. 0szinten tudjátok tolerálni más véleményét. Ezek a negatív, akár hülye akár nem kommentek mindenhol megvannak, mégis itt megy a sírás egy ilyen után már.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
tegnapelőtt 12:17 #213
Válasz maccc (#206) üzenetére
Öreg a magas lóról inkább te szállj le,ráadásul fordítva is ülsz rajta!Gondolom neked még nem tűnt fel hogy ugyanaz a három nyominger ontja magából folyamatosan a bélsárral kevert gyomorsavat minden egyes N-es hírnél!Ezeken a kis gyökér trollokon én speciel, csak röhögni tudok,azért is javasoltam a kollégának hogy inkább ne álljon le velük,ne etesse őket!
Nagy N-es tábor?Itt van ilyen komolyan?Hozzám is közel áll azN,de van PS-em,szeretem azt is.Itt a wiigadóban is majd mindenkinek van a Nintendo konzol mellet más gyártó gépe is,szóval ez is fail tőled...
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
tegnapelőtt 7:15 #212
Válasz MarioFan DS (#211) üzenetére
Ennyit irtam"normális játékokra" ez mitöl kulturálatlan ? XD
tegnapelőtt 0:46 #211
Válasz Vespid Pack (#205) üzenetére
Nem, sajnos tényleg trollkodsz, bármilyen szemszögből is nézem. Az egy dolog, hogy neked nem jönnek be egyes (N) játékok, ezt lehet kulturáltan hangoztatni is, ezzel nincs gond. De ha már fikázásig, leszólásig, basztatásig durvul a dolog, azt már lehet trollkodásnak nevezni lelkiismeretfurdalás nélkül. Ez igaz mindenkire. És bizony te eddig jutottál, bármennyire is ellenemre van mások beskatulyázása.
The Switch should be called the Portable nintendo entertainment system or short for PNES.
jún 17., szombat 21:55 #210
Válasz Vespid Pack (#205) üzenetére

Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[7] KT-ai
jún 17., szombat 17:16 #209
Válasz maccc (#208) üzenetére
Hipszter fiú
SW-77042455-6602
[24] maccc
jún 17., szombat 16:29 #208
Válasz KT-ai (#207) üzenetére
KATT!
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[7] KT-ai
jún 17., szombat 16:14 #207
Válasz maccc (#206) üzenetére
Nocsak, valaki magára ismert
SW-77042455-6602
[24] maccc
jún 17., szombat 11:54 #206
Válasz nintendo fan (#204) üzenetére
"van még rajta kívül pár ilyen itt... " Van hát, a nagy N-es táborban is bőven, pont az illető, akihez írtad erről híres itt, úgyhogy gyorsan szállj le a magas lóról mielőtt eljutunk megint a szegény ártatlan Nintendo rajongók szívatásáig.
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
jún 17., szombat 0:43 #205
Válasz nintendo fan (#204) üzenetére
Te trollkodsz,folyamatosan beszologatsz az embereknek,ha már valaki nem isteniti a Nintendot az már húlye,te szerencsétlen
jún 16., péntek 16:38 #204
Válasz KT-ai (#203) üzenetére
Trollkodik,ez egyértelmű!Ne is foglalkozz vele,van még rajta kívül pár ilyen itt...

(És neki volt Switch-e,mekkora kamu a pali!!!)
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[7] KT-ai
jún 16., péntek 6:20 #203
Válasz Vespid Pack (#202) üzenetére
Ész nélkül fikázás =/= objektivitás
SW-77042455-6602
jún 15., csütörtök 7:38 #202
Válasz KT-ai (#201) üzenetére
Inkább vedd le a napellenzőt a fejedröl xD
[7] KT-ai
jún 15., csütörtök 6:16 #201
Válasz Vespid Pack (#199) üzenetére
Mert nincsenek és nem is lesznek normális játékok a gépre. Kezdessz kicsit nevetséges lenni, főleg a Zeldás avatarral :v
SW-77042455-6602
[45] csavar
jún 14., szerda 22:27 #200
Alakul a Switch játékfelhozatal.
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar / XBox Gamertag: an8Bit
jún 14., szerda 22:19 #199
Válasz KT-ai (#189) üzenetére
Normális játékokra
[23] CeXzer
jún 14., szerda 19:05 #198
Válasz Wolwerine78 (#173) üzenetére
Nézz be a Mario Odyssey hírhez, ott van, aki ezt komolyban tolja
The laws of time are mine AND THEY WILL OBEY ME!
[31] Matild
jún 14., szerda 16:26 #197
Válasz Fórumozó (#193) üzenetére
Ha már az előző generáció is túl retro, akkor tényleg nincs hova várnod a gép eladásával, meg úgy ergo nyugodtan elengedheted a Nintendo-t is szerintem, nem neked való.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[23] arpi0912
jún 14., szerda 15:40 #196
Válasz n000rbi (#185) üzenetére
Én a másik két, de a többi show-n se láttam túl sok (sőt egyáltalán) cgi-t. Maximum videót a gameplayekből, de attól még az az, főleg úgy hogy azóta már élesben is mennek a különböző beszélgetések alatt.
Ellenben itt láttam egy cgi-nek sem nevezhető bejelentést a Metroid személyében. Egyébként 6 db-ot is össze tudok szedni a többi showról, nyilván az EA és Ubiról nehezebb de nem lehetetlen.
Nálam továbbra is egál az összes show, egyik sem rukkolt elő jobbal mint a másik, bármennyire is mondogatjátok hogy a Ninty igen.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
[18] pajcsi
jún 14., szerda 15:30 #195
Titkon bíztam egy Tekken 7 Switch bejelentésben, de akkor ezt buktam.
Aki játékos létére azt mondja, hogy nem kellene neki mindegyik konzol, annak komoly baja van az tuti! PSN ID: pajcsi
[45] Fórumozó
jún 14., szerda 14:08 #194
Válasz KT-ai (#192) üzenetére
Lehet, hogy lesz, de a most 2018-ig projektált megjelenésekben nem valószínű, hogy jön olyan, ami érdekel. A pénz meg jól jön helyette.
egy kis malac töff töff töff
[45] Fórumozó
jún 14., szerda 14:07 #193
Válasz Matild (#191) üzenetére
Az akkor lett volna jó, 15 éve. Sajnos nekem már az előző generáció is túl retro.
egy kis malac töff töff töff
[7] KT-ai
jún 14., szerda 14:03 #192
Válasz Fórumozó (#190) üzenetére
Ethernal-ra szerintem simán van esély, illetve pw-ot én is várom, de szerintem az sem reménytelen. 3ds kínálat mondjuk biztos nem lesz.
SW-77042455-6602
[31] Matild
jún 14., szerda 14:03 #191
Válasz Fórumozó (#188) üzenetére
Vegyél egy GameCube-ot, nyomd rajta végig a Metroid Prime-okat és minden mást, és meg is van a Nintendo adagod évekre.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[45] Fórumozó
jún 14., szerda 13:59 #190
Válasz KT-ai (#189) üzenetére
Hogy megjelenik rajta a 3DS kínálata, asztali gépen. Pl ha most lett volna egy Phoenix Wright. Vagy hogy újraéled az, ami miatt anno Gamecube-ot szerettem volna (ami az utolsó gimmick mentes asztalijuk volt) - mittomén, Eternal Darkness, Rogue Leader, ilyesmi.
Nem így történt.
egy kis malac töff töff töff
[7] KT-ai
jún 14., szerda 13:55 #189
Válasz Fórumozó (#188) üzenetére
Ha ezek nem érdekelnek, akkor tényleg nem a te géped. De egyébként mire száítottál, mikor megvetted? Komolyan, nem basztatásból kérdem.
SW-77042455-6602
[45] Fórumozó
jún 14., szerda 13:24 #188
Válasz n000rbi (#187) üzenetére
Passz, nekem semmit nem mond a Metroid...ahogy pl a BGE sem, de mégis az a reveal letaglózott.
Én pl el fogom adni a Switch-et, ez az E3 ebben megerősített. Yoshi, Kirby, Mario, és a visszatérő franchise-ok, ezek nem érdekelnek, az ötvenedik generikus JRPG (szörnyen néz ki ez a Xeno) még annyira se. De ezért mondom, teljesen szubjektív, kinek mi vitte el.
Szerintem elég gyenge ez az E3, az Ubi tetszett a legjobban, de ott is inkább maga a konferencia, mint amit bemutattak.
egy kis malac töff töff töff
Összesen: 236 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

wiiu 2 | Limbo & Inside: Switch verzió jövő héten

A Nintendo gépére is megjelennek a Playdead játékai.

wiiu 7 | [Demó-kibeszélő] Captain Toad

Kipróbálható a Switch és a 3DS verzió.

21 | Cyberpunk 2077: töltőképernyők nélkül

Nem kell majd várakoznunk játék közben.

0 | Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború

Szeptemberi megjelenést kap a SEGA csatalova.

xbox1 5 | Forza Horizon 4: vadregényes fuvarok

Új játékmód debütál a negyedik részben.