LG és Alien - monitorbemutató és filmpremier
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2017. május 19.
péntek 15:22
Tegnap egy Alien: Covenant vetítéssel egybekötött sajtótájékoztatón vettünk részt, ahol az LG gaming monitor termékpaletta is bemutatkozott.

A két eseményt ügyesen kötötte össze az LG és a Noguchi hazai PR csapata, ugyanis kedvenc Alien játékunkból vett esetekkel demonstrálták a gaming monitoraik széles választékának legjobb tulajdonságait. Mondunk is gyorsan pár példát.A Motion Blur Reduction technológiával 1 ms-ra csökkentették az LG monitorok fejlesztőmérnökei a válaszidőt, sőt egyik-másik középkategóriás modellnél is adott már a 144 Hz-es képfrissítés (igaz "csak" TN panel alapokon). Ezzel természetesen (és megfelelő videókártya birtokában) a képtöredezést lehet megszűntetni, így például egy heves menekülős jelenetet magabiztosan végigpörgethetünk az atombiztos, tükörsima kép segítségével. Ezt a magasabb árú modellekben megjelenő AMD FreeSync tetézheti.

A 21:9-es képarányt (amelyet pl. egy FPS nézetben játszódó Alien játéknál is jól kihasználhatunk) nem kell részletesebben ajnároznunk. Aki látott már ilyen monitort, és használt is huzamosabban, az nehezen fog visszaálni a régi 16:9 képarányra. A Black Stabilizer funkció pedig a sötétben settenkedő facehugger szörnyikék ellen alkalmazható effektíven. (De persze más sötétebb vizualitású játéknál is bevethető.) Azaz, a koromsötét részleteket a monitor dinamikusan stabilizálja, kicsit feljebb hozva a lokális gamma beállításokat. Ezzel az amúgy kontrasztos kép, egyfajta sötétség-HDR kiegyenlítéssel még látványosabb lesz, mindenféle fakulás nélkül.A bemutató után a filmet is megnéztük, amelyről valamilyen formában, de elmondjuk majd a véleményünket (podcast esélyes). A fenti galériánkban egy picit megpróbáljuk átadni az esemény hangulatát.

[25] Rotten
máj 20., szombat 9:10 #4
Válasz Joel1970 (#2) üzenetére
Jo is az a 14:9.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[10] Joel1970
máj 19., péntek 23:28 #3
Az egyik képen felismertem Siriust
LG OLED E6V 55",Playstation 4 Pro,Xbox One X / PSN ID,Xbox Gamertag:aron8008,Switch Friend Code:SW-5269-8221-6031
[10] Joel1970
máj 19., péntek 23:26 #2
Jó ez a monitor. Mondjuk én utálom a 21:9-et.A 14:9-et szeretem.
LG OLED E6V 55",Playstation 4 Pro,Xbox One X / PSN ID,Xbox Gamertag:aron8008,Switch Friend Code:SW-5269-8221-6031
[25] Rotten
máj 19., péntek 19:26 #1
A masodik kepen a bomberes informatikus prototipus nagyon fajan nez ki a sok rovidnadragos, polos, szoknyas kozott
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

50 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

14 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 15 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 35 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.

7 | Utolsó napló: Hellblade

A legutolsó fejlesztői videó a nyereségességet ünnepli.