LG és Alien - monitorbemutató és filmpremier
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2017. május 19.
péntek 15:22
Tegnap egy Alien: Covenant vetítéssel egybekötött sajtótájékoztatón vettünk részt, ahol az LG gaming monitor termékpaletta is bemutatkozott.

A két eseményt ügyesen kötötte össze az LG és a Noguchi hazai PR csapata, ugyanis kedvenc Alien játékunkból vett esetekkel demonstrálták a gaming monitoraik széles választékának legjobb tulajdonságait. Mondunk is gyorsan pár példát.A Motion Blur Reduction technológiával 1 ms-ra csökkentették az LG monitorok fejlesztőmérnökei a válaszidőt, sőt egyik-másik középkategóriás modellnél is adott már a 144 Hz-es képfrissítés (igaz "csak" TN panel alapokon). Ezzel természetesen (és megfelelő videókártya birtokában) a képtöredezést lehet megszűntetni, így például egy heves menekülős jelenetet magabiztosan végigpörgethetünk az atombiztos, tükörsima kép segítségével. Ezt a magasabb árú modellekben megjelenő AMD FreeSync tetézheti.

A 21:9-es képarányt (amelyet pl. egy FPS nézetben játszódó Alien játéknál is jól kihasználhatunk) nem kell részletesebben ajnároznunk. Aki látott már ilyen monitort, és használt is huzamosabban, az nehezen fog visszaálni a régi 16:9 képarányra. A Black Stabilizer funkció pedig a sötétben settenkedő facehugger szörnyikék ellen alkalmazható effektíven. (De persze más sötétebb vizualitású játéknál is bevethető.) Azaz, a koromsötét részleteket a monitor dinamikusan stabilizálja, kicsit feljebb hozva a lokális gamma beállításokat. Ezzel az amúgy kontrasztos kép, egyfajta sötétség-HDR kiegyenlítéssel még látványosabb lesz, mindenféle fakulás nélkül.A bemutató után a filmet is megnéztük, amelyről valamilyen formában, de elmondjuk majd a véleményünket (podcast esélyes). A fenti galériánkban egy picit megpróbáljuk átadni az esemény hangulatát.

[26] Rotten
máj 20., szombat 9:10 #4
Válasz Joel1970 (#2) üzenetére
Jo is az a 14:9.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[11] Joel1970
máj 19., péntek 23:28 #3
Az egyik képen felismertem Siriust
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[11] Joel1970
máj 19., péntek 23:26 #2
Jó ez a monitor. Mondjuk én utálom a 21:9-et.A 14:9-et szeretem.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[26] Rotten
máj 19., péntek 19:26 #1
A masodik kepen a bomberes informatikus prototipus nagyon fajan nez ki a sok rovidnadragos, polos, szoknyas kozott
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 13 | Indul a Hunt: Showdown vadászata

Elérhetővé vált az Early Access verzió.

pc 19 | FF XV: PC-s demó és Half-Life Pack

Demót és exkluzív öltözékeket kap a PC verzió.

n3ds 0 | Pikachu detektív nyomozásra kész

Egy hónap múlva érkezik a 3DS-es Detective Pikachu.

9 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

2 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.