LG és Alien - monitorbemutató és filmpremier
Eddig 4 hozzászólás
mcmacko
2017. május 19.
péntek 15:22
Tegnap egy Alien: Covenant vetítéssel egybekötött sajtótájékoztatón vettünk részt, ahol az LG gaming monitor termékpaletta is bemutatkozott.

A két eseményt ügyesen kötötte össze az LG és a Noguchi hazai PR csapata, ugyanis kedvenc Alien játékunkból vett esetekkel demonstrálták a gaming monitoraik széles választékának legjobb tulajdonságait. Mondunk is gyorsan pár példát.A Motion Blur Reduction technológiával 1 ms-ra csökkentették az LG monitorok fejlesztőmérnökei a válaszidőt, sőt egyik-másik középkategóriás modellnél is adott már a 144 Hz-es képfrissítés (igaz "csak" TN panel alapokon). Ezzel természetesen (és megfelelő videókártya birtokában) a képtöredezést lehet megszűntetni, így például egy heves menekülős jelenetet magabiztosan végigpörgethetünk az atombiztos, tükörsima kép segítségével. Ezt a magasabb árú modellekben megjelenő AMD FreeSync tetézheti.

A 21:9-es képarányt (amelyet pl. egy FPS nézetben játszódó Alien játéknál is jól kihasználhatunk) nem kell részletesebben ajnároznunk. Aki látott már ilyen monitort, és használt is huzamosabban, az nehezen fog visszaálni a régi 16:9 képarányra. A Black Stabilizer funkció pedig a sötétben settenkedő facehugger szörnyikék ellen alkalmazható effektíven. (De persze más sötétebb vizualitású játéknál is bevethető.) Azaz, a koromsötét részleteket a monitor dinamikusan stabilizálja, kicsit feljebb hozva a lokális gamma beállításokat. Ezzel az amúgy kontrasztos kép, egyfajta sötétség-HDR kiegyenlítéssel még látványosabb lesz, mindenféle fakulás nélkül.A bemutató után a filmet is megnéztük, amelyről valamilyen formában, de elmondjuk majd a véleményünket (podcast esélyes). A fenti galériánkban egy picit megpróbáljuk átadni az esemény hangulatát.

[26] Rotten
máj 20., szombat 9:10 #4
Válasz Joel1970 (#2) üzenetére
Jo is az a 14:9.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[12] Joel1970
máj 19., péntek 23:28 #3
Az egyik képen felismertem Siriust
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X Project Scorpio Edition + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[12] Joel1970
máj 19., péntek 23:26 #2
Jó ez a monitor. Mondjuk én utálom a 21:9-et.A 14:9-et szeretem.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X Project Scorpio Edition + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!
[26] Rotten
máj 19., péntek 19:26 #1
A masodik kepen a bomberes informatikus prototipus nagyon fajan nez ki a sok rovidnadragos, polos, szoknyas kozott
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

wiiu 2 | Limbo & Inside: Switch verzió jövő héten

A Nintendo gépére is megjelennek a Playdead játékai.

wiiu 7 | [Demó-kibeszélő] Captain Toad

Kipróbálható a Switch és a 3DS verzió.

21 | Cyberpunk 2077: töltőképernyők nélkül

Nem kell majd várakoznunk játék közben.

0 | Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború

Szeptemberi megjelenést kap a SEGA csatalova.

xbox1 5 | Forza Horizon 4: vadregényes fuvarok

Új játékmód debütál a negyedik részben.