Destiny 2: gameplay, trailer, részletek
Eddig 93 hozzászólás
ne5h
2017. május 18.
csütörtök 21:24


Lezajlott a Destiny 2 bemutatkozó stream műsora, melyben a Bungie a játék sok részletére kitért, ugyanakkor megannyi elemet még mindig jótékony homály fed. A fenti videón a leginkább beszédes gameplay bemutatót láthatjátok, kicsivel lejjebb pedig összeszedjük az elhangzott részleteket.

A játék vázát képező elemek ezúttal is jelen lesznek, tehát a történeti szál (ha trollkodni akarnánk, akár idézőjelbe is tehetnénk) mellett - ami a Cabal Red Legion invázióra koncentrál - most sem hiányozhatnak a strike-ok, ezúttal is a raidben csúcsosodik ki a játék, valamint a betonbiztos Crucible is visszatér. Utóbbi esetében rögtön két új bejelentést is kaptunk. Az egyik, hogy érkezik egy új játékmód a meglévőek mellé, amit leginkább a Search and Destroy-hoz hasonlíthatunk, valamint hogy minden mód 4 fős csapatokat fog támogatni.

Ami a játék kooperatív részét illeti, itt is lesznek változások. A kiegészítő tevékenységekkel szolgáló Patrol esetében megmarad a már ismerős láda- és nyersanyag hajkurászás, ugyanakkor ezek mellé bejönnek a mellékküldetések a Treasure Huntok szerepében. Valamint ha ez nem lenne elég, a Lost Sectorok képében dungeonöket is kapunk, ahol komolyabb loot vár majd bennünket. Persze csak ha le tudjuk verni előtte a boss-t. Új helyszínekre is készülhetünk, ezekből hármat láthattunk: a Titant, a Nessus-t és az Io-t.

Az első Destiny-ben meglehetősen kevés szerepe volt a klánrendszernek, a folytatásban a Bungie azonban jóval sarkalatosabb pontként fogja kezelni ezt. Egyfelől a már ismert funkciója megmarad, tehát továbbra is egyfajta csapatkezelőként fog funkcionálni. Ezt kiegészítve bevezetik a Clan Rewardokat, amiket a játékbeli tevékenységek után kaphatunk, természetesen abban az esetben, ha benne vagyunk egy klánban.

Ezt kiegészítendő kibővítik a matchmaking funkciókat, ez lesz a Guided Games. Ennek keretében a létszámhiányban lévő klánok toborozhatnak a magányos Guardianek közül egy-egy tevékenység erejéig (akár a raidre is), vagy éppen fordítva, a különcködők is könnyedén csapódhatnak egy rutinos brigádhoz.

A Destiny 2 már PC-re is megjelenik, ennek hátterét pedig a Blizzard fogja szolgáltatni, a játék ugyanis a fejlesztő saját rendszerén, a battle.neten keresztül lesz kizárólag elérhető.

A gameplay bemutató során néhány pillanat erejéig láthattuk az átalakított subclass-eket, valamint egy új képesség is feltűnt, azonban ezek behatóbb ismertetésével még várnunk kell, ahogy azt sem részletezték még, hogy a későbbi tartalmak milyen mértékben és gyakorisággal fogják követni a premiert.

Ha a fenti anyag nem lenne elég, lent egy gameplay trailert is találtok a szeptember 8-án érkező Destiny 2-ről. Béta a nyár folyamán, a további részletekre azonban erről is várnunk kell.


Összesen: 93 [1-50]
1 | 2
[35] neuroflex
máj 23., kedd 12:19 #93
Válasz Birkusz (#92) üzenetére
Ok,nem szóltam. Csak én úgy kerestem,ahogy az aláírásban van.
De ez csak megerősített abban,amit végig mondtam neki,hogy nem a crucible-ről beszéltem. Ő meg csak oda jár kb.
...retribution...
[1] Birkusz
máj 23., kedd 10:14 #92
Válasz neuroflex (#91) üzenetére
KATT!
[35] neuroflex
máj 21., vasárnap 8:47 #91
Válasz Hwopapa (#90) üzenetére
Pontosan az psn id-d nem létezik a bungie oldalán. Contok c-control v volt,hogy véletlen se legyen elírva.
Én meg rajtad röhögök,amiért itt éled ki a kötekedési vágyad.
Nem fikáztam a játékot,nem fikáztam az embereket (a durva kocka egyáltalán nem az),csak jeleztem,hogy nem pörög ez már annyira. Erre jöttél velem meg barátaimmal,meg videóval,meg a psn-el.
Mindegy hagyjuk. Nem kellett volna figyelnem a trollkodásodra.
De nem gondoltam,hogy nőként ekkora vagy.
További szép napot!
...retribution...
[23] Hwopapa
máj 21., vasárnap 8:28 #90
Válasz neuroflex (#89) üzenetére
Ha már ennyire profinak érzed magad, akkor vigyázó szemeid az aláírásra is rávethetnéd néha.

Amúgy ha már felhívtad a szövegértelmezésre a figyelmem, segítek én is, hogy a fene se akarja megmondani neked, hogy mivel játsszál, vagy hol legyél, sőt, igazság szerint körbe is röhöglek már sokadjára, hogy azt se tudod, miért van beléd kötve és magyarázod a hülyeséged
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[35] neuroflex
máj 20., szombat 22:31 #89
Válasz Hwopapa (#88) üzenetére
Próbálom megérteni,hogy ezt mire írtad,de a női "logikát" sajnos nem lehet....
Ő az egyik hsz-ben mondta,hogy nem nagyon van olyan játék,ami ennyire csapat alapú. Erre írtam az ESO-t. Aztán ő is érdekes módon reagált rá.

Nem hiszem,hogy te fogod megmondani nekem,hogy mivel játsszak és hol legyek.
Elkezdted megmagyarázni nekem,hogy biztos nem úgy van a helyzet,ahogy én látom sokszor a játékban. Aztán kapufát lőttél a ps szövegeddel,mivel boxon tolom.
És még mindig nem rémlik,hogy azt mondtam volna,hogy szar a játék,mert sokat játszottam vele.
Kíváncsiságból meg akartam nézni,hogy te mennyire vagy benne a játékban,hogy ilyen patentül "képben" vagy. Érdekes módon a bungie.net nem talál téged.
Most vagy kamu a nickneved vagy közöd nincs a játékhoz.
...retribution...
[23] Hwopapa
máj 20., szombat 20:34 #88
Válasz neuroflex (#87) üzenetére
Nagyon félreérted, de már megint feleslegesen magyaráz neked más is ahogy látom.

Vedd szépen észre, hogy ez nem a te játékod, aztán minél hamarabb húzol el máshová okoskodni, annál hamarabb beszélhet itt mindenki arról, amiről a hír is szól
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[35] neuroflex
máj 20., szombat 13:29 #87
Válasz WarAdmir4L (#85) üzenetére
Te mondtad,hogy nincs még egy ilyen csapatalapú játék,mint a raid. Erre írtam és nem azt mondtam vele,hogy az mennyivel jobb.
Nem igazán értem,hogy a Ferraris hasonlat,hogy jön ide.

De úgy látom ez megint olyan hír lett,ahol csak dícsérni (amúgy megjegyezném,hogy egy szóval nem mondtam,hogy szar a Destiny) lehet a játékot és ha nem játszol minden nap ezzel,akkor kb ne szólj hozzá,mert nem tudsz semmit.
...retribution...
[19] WarAdmir4L
máj 20., szombat 12:51 #86
KATT!
KATT! ha erdekel valakit. De igazabol aki szidja a Destinyt az ne vegye meg a Destiny 2-t mert az lenyegeben nem lesz mas.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[19] WarAdmir4L
máj 20., szombat 12:24 #85
Válasz neuroflex (#58) üzenetére
Elder online group dungeonok? Szerintem Ferrari gyorsabb (ha nem ertened, eddig felhozot erveid pont ugyanolyan komolytalan, ertelmetlen szintuek).
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[35] neuroflex
máj 20., szombat 11:08 #84
Válasz Aky (#75) üzenetére
Én egy szóval nem mondtam,hogy ez baj. Csak azt,hogy kifulladt a játék a nagy többség számára. Nem szaroztam a játékot,mert sokat játszottam vele,leginkább a gunplay miatt,de ennek vége van,mert a tartalom nagyon kevés.

Amúgy a BF4-el is sokan játszanak még pl,pedig nem 3 éves.
...retribution...
[37] Hunk2
máj 20., szombat 10:03 #83
Válasz samus101 (#78) üzenetére
Így utólag bármit lehet mesélni! Abból már kinőttem. Mindegy és viszlát!
"Élni és élni hagyni"
máj 20., szombat 9:29 #82
Válasz Aky (#74) üzenetére
Engem mindig sniperrel lőttek ki. Nem kezdem el azt mondani, hogy aki sniperezik az béna, mert csak egy pontot néz, stb, mert lőttek már ki úgy, hogy csak pislogtam és bólogattam, hogy "ez nem semmi." De azt is tartom, hogy a shotgunhoz is kell skill, mert miután variáltak a range-ekkel, el kellett kommandóznod az ellenhez, hogy le tudd nyomni a torkán a csövet és kifektesd.
A secondary ammok basztatását írom az Osiris számlájára, nem azt, hogy emberek special fegyvereket használtak primary helyett.
I am such a B.A.
[27] Aky
máj 20., szombat 9:17 #81
Válasz DanTes (#79) üzenetére
Most neztem meg destinytrackeren, kozel 40 hard VOG utan sem kaptam fatebringert. Pedig Year1ben hogy hianyzott amikor mindenki azzal tolta a legnehezebb kontentet
PSN : Aky82Hun
[6] samus101
máj 20., szombat 9:05 #80
Válasz Hunk2 (#77) üzenetére
Annyi biztos hogy a normál Raid lehozható random emberekkel, a hard és a challenge módhoz sok szerencsét neked egy szedett-vetett csapattal!
"Reach out and touch faith!"
[11] DanTes
máj 20., szombat 9:03 #79
Nem tudom, nem tudom, nem tudom........
A csapatnak már viszket a keze.....mondják, hogy klánpapa rendeld ám elő aztán nyomjuk a bétát......de nem tudom
Nem hiszek már nekik...nem tudok hinni. Lenulláznak egy közkedvelt fegyvert (gadzsi) mert az túl OP, aztán ha fizetsz érte egy DLCben akkor már nem is annyira. A raideket már rég fel kellett volna húzni, de amit korábban kategorikusan cáfoltak azt most megcsinálják amikor már késő. Ne higgyétek el azt, hogy az Activision megtért és megbánva minden bűnét most a gamerek önzetlen segítője lesz...nem lesz. Ugyan arra számítok mint az első résznél, kutyából nem lesz szalonna. Napi több óra idegtépő monoton farmolással, bountyzással jutsz csak valamire és továbbra is a játékosok kemény szopatásával ellensúlyozzák a tartalom hiányát és ezt a monoton kemény munkát lenullázzák majd az első kiegészítővel. Ha csak egy kicsit is más irányba indulnának, akkor az első bejelentések között lenne az, hogy az adott raidben lévő csapat meg tudja osztani egymás között a cuccokat, kaszttól függetlenül. Mert az az őrület, hogy a havernak annak idején a 8. raid adta meg a fatebringert mi meg addig kb. huszat törtünk be az röhejes és konkrétan a szopatás kategórija nálam...ez nem lootrendszer ez vicc és a stb. és a stb...

Na megyek és előrendelem
PlayStation 4ever
[6] samus101
máj 20., szombat 9:01 #78
Válasz Hunk2 (#77) üzenetére
ezt benézted... éledős Warlock-al nem nagyon cumiztattam a többieket!
"Reach out and touch faith!"
[37] Hunk2
máj 20., szombat 8:51 #77
Válasz samus101 (#53) üzenetére
És az egészben a legjobb te is voltál noob, te miattad is cumiztak és te miattad is szoptak. És még lehetne sorolni. Az más kérdés ilyen egyenesen nem vágták a fejedhez!
Nem tetszik az új rendszer, ott vannak a barátaid be lehet menni azokkal.
Nincs noob probléma.
"Élni és élni hagyni"
[37] Hunk2
máj 20., szombat 8:48 #76
Válasz Lavitz (#52) üzenetére
Nem veszne el semmi, csak éppen egy normális változás jönne!
Így a multiba is érdemes lenne belenézni a saját kis képességeivel azok ágaival és így tovább. Lenne benne tartalom.

A fő képességek maradnának, sztori észben,raid és egyéb co-op finomságokban.

Olyan lesz mint az első részben, akkor megint csak balanszolatlan képességek és fegyverek fognak maradni.
"Élni és élni hagyni"
[27] Aky
máj 20., szombat 8:43 #75
Laza :
"Mondjuk a mostani folyamatosan játszó közönsége inkább az elvetemült kockákból kerül ki, mert mások ezt a szintű monotonitást már nem igazán tolerálják "

Neuroflex :
"Az,hogy vannak teljesen durva kockák,akik kb nem ismernek más játékot és még mindig raid-eznek,az egy másik dolog. DE alapvetően az emberek (akiknek nem ez az életük) eltűntek a játék mellől,mert kifulladt és unalmas."

De ez miert baj nektek??? En sem jatszom mar a jatekkal kb 6-7 honapja de az biztos, hogy meg mindig el es virul a jatek. Strikeokra , multira stb pikk-pakk talalsz embert, a community el es viragzik, porognek a raidek,mindez egy 3 eves konzolos fpsnel. Ha ez nem siker akkor nem tudom mi az??? Az hogy nektek mar unalmas, meg nem tetszik ok, de ezt ugy eloadni hogy a jatek unalmas szar, es mar csak a kockak toljak egy faszsag Tenyleg itt mindenki hulye csak en vagyok helikopter effektus
PSN : Aky82Hun
[27] Aky
máj 20., szombat 8:35 #74
Válasz ne5h (#69) üzenetére
De nem csak az osirisben ment az atom secondary dara. Hat akar hova mentel, biztos shotival basztak arcba. Kezdodott meg a year1es felwinter's lie , matador kornyeken. Semmi koze nem volt az Osirishez. Szerintem egyaltalan nem rossz otlet a mostani leosztas, hogy primary fegyver harc (ahol eloterbe kerul a Halobol mar megismert par masodperces face to face csata) + power fegyverek limitalt ammoval.
PSN : Aky82Hun
[35] neuroflex
máj 20., szombat 8:24 #73
Válasz Hwopapa (#72) üzenetére
Ki mondta,hogy ps-en játszom? És akkor vissza is ütöttem a degenerált labdát a doktor úrnak.
Nem haverkodok és táncikálok senkivel,sőt aki nem a barátom,az nem is tud nekem írni üzenetet és a game dvr is ki van kapcsolva,mert semmi szükségem rá.

A "soha nem volt ilyen" kicsit érdekes,mert emlékszem,hogy nem 1x volt olyan a játék startja,de még a TK után is,hogy 2-3 percig lebegtünk a Föld felett,mire berakott towerba és mindig full-on volt. Most meg van,hogy 1 db ember volt ott rajtam kívül.
Csak ismételni tudom magamat,hogy :
Az,hogy a pvp pörög (bár az se úgy,mint régen),az egy dolog. Az,hogy vannak teljesen durva kockák,akik kb nem ismernek más játékot és még mindig raid-eznek,az egy másik dolog. DE alapvetően az emberek (akiknek nem ez az életük) eltűntek a játék mellől,mert kifulladt és unalmas.

Lehet,hogy degenerált vagyok,de legalább nem szellemi fogyatékos,mint te,aki nem érti,amit olvas.
...retribution...
[23] Hwopapa
máj 20., szombat 8:02 #72
Válasz neuroflex (#70) üzenetére
Konkrétan arról beszélek, hogy vagy valami nagyon furcsa dolgot szívsz, vagy csak simán mellébeszélsz már az első posztod óta.

Ez nem Lineage vagy Tera online, hogy a tower 123412351324db emberrel van tele, az meg, hogy neked ez az elvárásod, egyenesen nevetséges, hiszen soha nem volt ilyen. De ha neked azt jelenti a social részleg, hogy ott haverkodsz és írogatsz és táncolsz másokkal, akkor szerintem elég furcsa módon használod a játékot (vagy legalábbis valami ritka degenerált vagy, ahogy ezt eddig is sejtettem). HA viszont mégis ezt akarod, legalább 15 ember egészen biztos hogy van fent a nap bármelyik szakában, amikor felmegyek játszani.

Az meg csak a saját szegénységi bizonyítványod igazolja, hogy még mindig nyomod a gombot, ahelyett, hogy felmennél, megnéznéd, levideóznád (most már feltételezem, se telefonod, se ps-ed, aminek a sharefactory-jával pl. ezt meg lehet csinálni, de még az se kell, hiszen van gameplay recording amit direktbe tölthetsz fel youtube), majd ezek után tolnád bizonyítékként ezt a baromságot, hogy "kong az ürességtől". Mert bizony amíg ezt nem bizonyítod be, csak a szád (kezed) jár.

Egyébként megértelek. Mindenhova kellenek okostónik akik azzal üvöltik tele a világot, hogy a fű valójában kék, csak mindenki hülye...
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[41] ssj4vegita
máj 20., szombat 1:31 #71
Se dedikált szerver (Activision..) se csalók elleni fellépések (szintén..) se open world jelleg (Acti..) az RNG tuti nem lett cserélve (Bungie..) és feltételezhetően a loot sem, nem hangzik ez az egész túl jól..

Az elsőt befejeztem a dawning után, aztán jó nagyot röhögtem, mikor a nagy ímmel-ámmal bejelentett update a régi tartalmak felhúzása volt. ~1200 órám van, de nem visz rá a lélek, hogy egyel többet is beletegyek. Az Age of Triumph egy vicc kérem. Röhej. Nevetséges. Minden létező értelemben. És elmehetnek a p.csába, mert: egy hazug, disznó banda, akik bizonyítottan még tartalmat is b@sznak gyártani, és/vagy csak simán lusták hozzá.

DE!
Bizakodom, hogy elhozza a várt fejlődéseket a 2. rész, hogy nem az a gyatra banda hegeszti már, akik a contentet gyártották az elsőhöz. Javuljon mindenütt, amiket már rég meg kellett volna kapjon, és annál sokkal többet is, de ezek a fenti tények.. várok inkább tesztet, mert bennük már rég nem bízom.

Egyébként meg soha nem fogják békén hagyni a classokat, fegyvereket. Kell a nerf meg a buff, amit azzal igazolnak, hogy kell a balansz, de valójában csak alibi, ami azért kell, hogy mindig legyen benne elég változás a nyavajgóknak + ne legyen évekig 2 fegyver + 1 class a toppos a többi meg kuka. Úgyse tudják megoldani, ahogy a világon senki sem. Ezért rotálják inkább. Ezért van az egész.
"Imagination is everything, it is the preview of life's coming attractions." Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.
[35] neuroflex
máj 19., péntek 23:51 #70
Válasz Hwopapa (#66) üzenetére
Huhh,veszélyes vagy. Szövegértelmezés 0.
Fuss neki még egyszer és utána gondold át a netes hülyeséges szöveged.

Milyen videót vársz ember??? Vegyem fel telefonnal vagy mi? Melyik részét nem érted annak,hogy :
szinte akármikor belépek a játékba,kb kong az ürességtől a social részleg és a nem a pvp-ről volt szó????
Vagy túl sok volt a House?
...retribution...
máj 19., péntek 23:48 #69
Válasz Aky (#60) üzenetére
Ez az az kap lőszert, aki kinyitja a ládát felállás akkor lesz zseniális, ha megmarad az, hogy halál után bukod a speckó ammokat. A primary használat már ekkor előtérbe kellett hogy kerüljön, vagy szórakozhatott az ember, hogy sidearmokról váltott mindig más fegyverre, meg hasonló buziskodások. Amire szintén nem lett volna semmi szükség, ha nem erőltetik rá az emberekre ezeket az új szabályokat. Ezt egyébként teljes egészében az Osiris számlájára írom. Azzal hogy ezt behozták, igaz, hogy egy csomó embernek elhozták a karácsonyt, de ugyanennyinek részben el is vették az örömét.
I am such a B.A.
máj 19., péntek 23:43 #68
Válasz WarAdmir4L (#57) üzenetére
Erre a nem változtatnak témára bedobnám a tavalyi gamescomos interjút. Ott kategorikusan kijelentették, hogy nem, nem húzzák fel a VoG-ot, Crotát, nem lesznek megint elementál primary fegyverek. Aztán látjuk, hogy kb fél évvel később mégiscsak megcsinálták, szóval innentől kezdve én nem veszem készpénznek, amit most mondanak vagy korábban kijelentettek.

Tisztában vagyok vele, hogy nem a Destiny az egyetlen, ahol a fegyverbalansz kérdése előkerül, de mivel más PvP címet nem toltam huzamosabb ideig, ezért nyilván ennek a hibáit fogom felhozni és nem pl a Battlefrontét.
I am such a B.A.
[32] Laza
máj 19., péntek 23:06 #67
Válasz Hwopapa (#43) üzenetére
Mondjuk a mostani folyamatosan játszó közönsége inkább az elvetemült kockákból kerül ki, mert mások ezt a szintű monotonitást már nem igazán tolerálják
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[23] Hwopapa
máj 19., péntek 22:43 #66
Válasz neuroflex (#49) üzenetére
Baromira szar helyen tolod a hülyeséget, ugyanis teljesen ellenkező élményeim vannak, akármikor megyek fel.

És még csak nem is játszik senki vele a barátlistámról.

Szerintem ne csak netes hülyeségek alapján ítélj. De várom szeretettel az ellenkezőt bizonyító videót.
PSN ID: Snake.aZ.eKe / Switch Friend Code: SW-6493-2649-5593
[35] neuroflex
máj 19., péntek 22:10 #65
Válasz Aky (#64) üzenetére
Pedig nem lenne rossz,ha olyasmi fegyverek lennének,mint a Hive-oknak pl.
...retribution...
[27] Aky
máj 19., péntek 21:50 #64
Válasz neuroflex (#62) üzenetére
Dehogy fog. Majd taktikusabb jatekot kovetel meg, hogy pl a csapat egyertelmuen kontrol alatt tartsa az ammo boxokat stb. Es talan nem fog annyi shoti noob sem rohangalni a palyan. Amugy a 4v4nek szemely szerint orulok, a Halo utan nem is ertettem ezt a 6v6ot (mondjuk controlhoz keves lesz a 4v4)
A toltenyes fegyverek kerdes pedig hat nem tudom, ha csak total scfi lezer cuccokkal puffogtatnank egymasra en biztos hagynam is a picsaba az egesz jatekot. Ott meg nem talalkoztam olyan megoldassal ahol igazan "erezni" lehetett volna a fegyvereket.
PSN : Aky82Hun
máj 19., péntek 21:46 #63
Válasz ne5h (#34) üzenetére
LOL
[35] neuroflex
máj 19., péntek 21:37 #62
Válasz Aky (#60) üzenetére
Egyre jobb. Mindenki ott fog tobzódni a láda körül.
Amúgy sci-fi játékról beszélünk,a távoli jövőben. Miért van még mindig tőltényes fegyver??? Egyedül a fusion az ami scifi beütés.
...retribution...
[27] Aky
máj 19., péntek 21:23 #61
Válasz neuroflex (#49) üzenetére
Nem tudom xboxon mi a helyzet de playstationon ahhoz kepest hogy egy 3 eves jatekrol beszelunk, tomegnyomor van
PSN : Aky82Hun
[27] Aky
máj 19., péntek 21:21 #60
Válasz ne5h (#47) üzenetére
Azert ez igy ebben a formaban nem igaz. A kinetic,energy, power leosztas szerintem igen is sokban elter az eddig megszokottol. Elsosorban azert mivel minden one shot fegyo (rl,shoti, sniper, fusion,stb) megy a powerbe amihez ammot csak az adott player kap aki nyitja az ammo boxot. Papiron sokkal inkabb eloterbe kell hogy keruljon a primary gameplay a d1es abszolult secondary favorizalo gameplayhez kepest. Pl handcannon, scout/pulse, sniper kombo erdekes lesz.
PSN : Aky82Hun
[10] Vulpio
máj 19., péntek 21:18 #59
Válasz Lavitz (#52) üzenetére
Ha ügyesek lennének ugyan úgy szét lehetne választani a PVEt és PVPt,mint például Guild Wars 2 ben.
Cannibals for Human Rights
[35] neuroflex
máj 19., péntek 21:10 #58
Válasz WarAdmir4L (#54) üzenetére
Pl. Elder online group dungeon-ok.
Amúgy járművek teljes hiánya (a sparrow és a tank nem számít) nagyon gáz a multiban. De nem megyek itt bele,hogy mik a játék gyengéi,mert mindenki tudja.
...retribution...
[19] WarAdmir4L
máj 19., péntek 20:03 #57
Válasz ne5h (#47) üzenetére
A fegyver temara egyszer valaszt adtak, ezen nem valtoztatnak. Pont az a lenyege az egesznek hogy kedvenc fegyveredet mint PVPben, mint PVEn hasznalhatod. Csalok vannak mindenhol ez sem kivetel, en 80%ban titanozok, sem Warlockok sem Hunterek nem jelentenek akadalyt. Egyebkent mostanra minden fegyver tipusbol van nagyon jol hasznalhato PVPben. De most ezek a hibak minden multi orientalt jatekra igazak de csak Destinynel borzaszto nagy hiba.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[64] Lavitz
máj 19., péntek 19:38 #56
Válasz Tom (#55) üzenetére
Aha, köszi. Azt hittem ennél nagyobb lesz ez a támogatás. Pedig adta volna magát hogy akkor már ha házon belül mehet a dedikálás.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[25] Tom
máj 19., péntek 19:31 #55
Válasz Lavitz (#50) üzenetére
Nem lesznek dedikált szerverek. Luke Smith már egyértelműen megmondta.
Az az értelme a battlenetnek nekik, hogy az blizzardé, ami az activiosoné szal így házon belül megoldják és nem kell pl a steamnek jattolni.
[19] WarAdmir4L
máj 19., péntek 19:29 #54
Válasz soliduss (#35) üzenetére
Megneztem az alkalmazast csak a Titannal 1348orat toltam de megvan a tobbi is. Mellette koltottem e evben 200e korul mas jatekokra de mindegyik csalodas volt koztuk ME:Andromeda. Engem most is szorakoztat. Nem tudsz mondani mas csapat alapu jatekot ami ennyire osszerett kihivast nyujt mint egy Destinys Raid.
Widze ze wszyscy wstydza sie jezyka ojczystego!!!! Nokia 3210, EN3854MFX hűtőgép...
[6] samus101
máj 19., péntek 17:48 #53
Sajnos úgy néz ki a fegyverek megint keveset sebeznek pvp-ben, lesz 2-3 OP gun a többi kuka... a Raid-be noob-okat szerintem nem fognak behívni (max normal fokozaton), az első részben is elég volt 1-2 ember akinek fogalma sem volt hogy mit kell csinálni és garantált volt a több órás cumi...
"Reach out and touch faith!"
[64] Lavitz
máj 19., péntek 17:25 #52
Válasz Hunk2 (#48) üzenetére
Kizárt, pont a játék lényege veszne így oda, ha két külön ág lenne.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[64] Lavitz
máj 19., péntek 17:24 #51
battle.net na.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[64] Lavitz
máj 19., péntek 17:23 #50
Válasz ne5h (#44) üzenetére
Azt most nem értem ha a blizzard.net-en fog menni az nem azt jelenti hogy akkor ott futnak a dedikált szerverek? Vagy akkor mi értelme bevonni a blizzard-ot? Nekem legalábbis ez jött le hogy akkor így oldják meg a dolgot.
Lav itz in the air ==> https://twitch.tv/lavitzintheair | Élő játék streamek!
[35] neuroflex
máj 19., péntek 16:40 #49
Válasz Hwopapa (#43) üzenetére
Olvasd el mégegyszer amit írtam,hátha sikerül értelmezni is.
Annyit még segítek,hogy nem a multiról beszéltem és ha éppen felnézek is tök üres a tower,a reef és a temple is.
...retribution...
[37] Hunk2
máj 19., péntek 16:21 #48
Multit külön kéne kezelni, saját fejlődési ággal és így tovább.
Kétlem ezt meglépik,pedig én részemről elfogadható lenne és multi is könyebben lehetne balanszolni. Kevesebb lenne előforduló vagy túl OP fegyver!
"Élni és élni hagyni"
máj 19., péntek 16:02 #47
Válasz soliduss (#46) üzenetére
Őszintén: rohadtul mindegy, hogyan nevezik és kategorizálják őket. Ez a power, kinetic és special nagyjából tök ugyanaz, mint a primary, special és heavy. A lényeg, hogy ha megnézed a mostani PvP rendszert, az köszönőviszonyban sincs a year 2-sel, a vanilláról nem is beszélve. Össze-vissza patchelik a különböző lőszertípusok elérhetőségét és hogy hogyan, meddig lehet őket használni, ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen fegyvertípusokat és-osztályokat hoznak be, tartanak meg.

Én erről beszéltem, meg arra céloztam, hogy például egy Osiris-es vagy Banneres fegyver kategóriákkal jobb tudott lenni, mint bármi más a játékban (khm, Doctrine, khm). Ha ezen nem változtatnak, nagyjából ugyanazt fogjuk kapni, csak pepitában. És it nem arra gondolok, hogy behozzák, aztán másfél hónap után rájönnek, hogy hoppá, gáz van, és patch-elik. A subclass-ek esetében ugyanez a helyzet. Márpedig, amíg minden fegyver, subclass és egyéb használható PvE-ben és PvP-ben is, addig erre lehet készülni.
I am such a B.A.
[45] soliduss
máj 19., péntek 15:45 #46
Válasz ne5h (#44) üzenetére
Várj... nem látom fent se felírva de a fegyverekben elég nagy változás lesz.

A három slot megmarad... de lesz power , kinetic és special.... nem tudom ,hogy fog működni. Lehet a kaszt adja majd a sperciális képességeket.

Az maradt meg bennek ,hogy a specialban lesznek a sinperek... de a power és a kinectic rész alá akár ugyan olyan fegyvert is be lehet majd tenni.
[25] Tom
máj 19., péntek 15:32 #45
Nekem nagyon tetszik. De még több, mint 3 hónap a megjelenésig
Már nagyon várom.
máj 19., péntek 15:28 #44
Válasz soliduss (#39) üzenetére
A Warlock mindig is táp karakter volt, főleg a Sunsinger subclass-ével. Az a baj, hogy itt a multinál nem csak a fegyverek balanszolására kell figyelni, hanem a subclass-ekre is, annak meg hatása van a PvE részre is, ezért nagyon nem nyúlhatnak bele. Ezért kellenének PVe és PvP specifikus fegyverek és képességek, azokat könnyebb lenne kontroll alatt tartani.

Csodát nem várok, valószínűleg most sem lesznek dedikált szerverek, tehát a Banner és Oiris megint viccparádé lesz.
I am such a B.A.
Összesen: 93 [1-50]
1 | 2