Nyílt lapokkal vár a Gwent
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. május 18.
csütörtök 06:41


A korábbi több részletben elérhető zárt bétatesztek után a CD Projekt Red a következő fázisba lépett a Gwent: The Witcher Card Game fejlesztésénél. Ennek értelmében május 24-től a nyílt béta keretein belül bárki kipróbálhatja a játékot PC-n, PS4-en vagy Xbox One-on.

A nyílt béta hosszáról egyelőre nincs információ, azt azonban közölték a CDPR-nél, hogy a zárt tesztekben résztvevők különböző extra jutalmakkal gazdagodnak a korábbi részvételükért cserébe.

[8] sti
máj 18., csütörtök 22:09 #1
Nagyon vartam ezt a jatekot aztan 1 het utan rajottem hogy ilyesmit en soha nem jatszok TVn!
Nagyon remelem hogy megcsinaljak mobilra!
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 13 | Indul a Hunt: Showdown vadászata

Elérhetővé vált az Early Access verzió.

pc 19 | FF XV: PC-s demó és Half-Life Pack

Demót és exkluzív öltözékeket kap a PC verzió.

n3ds 0 | Pikachu detektív nyomozásra kész

Egy hónap múlva érkezik a 3DS-es Detective Pikachu.

9 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

2 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.