Wild West Online: előre támogatva
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. május 18.
csütörtök 06:30


Múlt héten bemutatkozott a Wild West Online. A PC-re készülő vadnyugati PvP MMO akkor még Kickstarterre készült, hogy a már folyamatban lévő munkálatokhoz egy kis extra pénzmagot halmozzon fel. Sőt, az Early Access gondolata is felvetődött.

De hogy mennyi minden tud történni egy hét leforgása alatt. A kiszivárgott képet (amelyet sokan a Red Dead Redemption 2-vel azonosítottak) látva óriási figyelmet kapott a játék, aminek köszönhetően a csapat további pénzalapot kapott a támogatóktól, így nem lesz szükség a Kickstarter kampányra, közölte a stúdió.

Hovatovább ezzel együtt az Early Access lehetősége is ugrott, a csapat ugyanis a teljes megjelenésre koncentrál ezután, továbbra is tartva, hogy a játék még idén megjelenik.

Továbbá a Kickstarter kampány stretch goaljai (női karakterek, gazdagabb szerepjáték elemek, lokalizáció) szintén bekrülnek a fejlesztési ütemtervbe, így azok is elérhetőek lesznek a megjelenés után. A premier után a fejlesztést végző 612 Games további tartalmakkal fog készülni a játékosoknak.

[32] Laza
máj 18., csütörtök 11:33 #3
Válasz KiswechPS3 (#1) üzenetére
Persze, tök jó, hogy van a GTA5-nek Online része, de az is ezer sebből vérzik, eleve az egész koncepció bénán kivitelezett, nehézkes, körülményes rendszer. Persze, ha egyszer eljutottál oda, ahová tartottál, akkor működik, csak éppen baromi lassú beindítani ... többek között nekem is ezért ment el tőle a kedvem, mert a free to play területen tök kevés emberke mászkál, az eventeket meg baromi lassú beindítani, sokszor többet várakozol lobbikban, mint játszol. Persze fix társasággal biztos gyorsabb, de ugye az már egy másik kategória. A GTA Onlineal még az is a bajon, hogy úgy nem igazán pörget fel ... lehangoló halk zeneszerűség (lsd lobby) és körítés ... még az életkedvem is elmegy a lobbyban várakozástól.
Remélem a RDR2-ben erre figyelnek.

Egy MMO meg MMO, elvileg tök más tészta.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[20] Hendrix
máj 18., csütörtök 9:37 #2
Nyilván tudták, hogy mindenki ki van éhezve egy RDR2 képre, videóra stb. Jókor és jó időben dobták ki a képet sejtelmesen.
Meglátjuk majd milyen lesz, bár engem a GTA Online se érdekelt.
¯\_(ツ)_/¯
[49] KiswechPS3
máj 18., csütörtök 9:30 #1
Nem hangzik rosszul. De még mindig esélyes hogy ha az RDR2 online legalább olyan lesz mint a GTA V-ben, akkor nem sok esélyt látok rá, hiába only PC, rengetegen nyomják PC-n is a GTA online-t.
Laci, melyik a hungaroring leggyorsabb szakasza ? - A célegyenes. - Lasi, melyik a...
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

12 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

12 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 9 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 31 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.

7 | Utolsó napló: Hellblade

A legutolsó fejlesztői videó a nyereségességet ünnepli.