Wild West Online: előre támogatva
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. május 18.
csütörtök 06:30


Múlt héten bemutatkozott a Wild West Online. A PC-re készülő vadnyugati PvP MMO akkor még Kickstarterre készült, hogy a már folyamatban lévő munkálatokhoz egy kis extra pénzmagot halmozzon fel. Sőt, az Early Access gondolata is felvetődött.

De hogy mennyi minden tud történni egy hét leforgása alatt. A kiszivárgott képet (amelyet sokan a Red Dead Redemption 2-vel azonosítottak) látva óriási figyelmet kapott a játék, aminek köszönhetően a csapat további pénzalapot kapott a támogatóktól, így nem lesz szükség a Kickstarter kampányra, közölte a stúdió.

Hovatovább ezzel együtt az Early Access lehetősége is ugrott, a csapat ugyanis a teljes megjelenésre koncentrál ezután, továbbra is tartva, hogy a játék még idén megjelenik.

Továbbá a Kickstarter kampány stretch goaljai (női karakterek, gazdagabb szerepjáték elemek, lokalizáció) szintén bekrülnek a fejlesztési ütemtervbe, így azok is elérhetőek lesznek a megjelenés után. A premier után a fejlesztést végző 612 Games további tartalmakkal fog készülni a játékosoknak.

[33] Laza
máj 18., csütörtök 11:33 #3
Válasz KiswechPS3 (#1) üzenetére
Persze, tök jó, hogy van a GTA5-nek Online része, de az is ezer sebből vérzik, eleve az egész koncepció bénán kivitelezett, nehézkes, körülményes rendszer. Persze, ha egyszer eljutottál oda, ahová tartottál, akkor működik, csak éppen baromi lassú beindítani ... többek között nekem is ezért ment el tőle a kedvem, mert a free to play területen tök kevés emberke mászkál, az eventeket meg baromi lassú beindítani, sokszor többet várakozol lobbikban, mint játszol. Persze fix társasággal biztos gyorsabb, de ugye az már egy másik kategória. A GTA Onlineal még az is a bajon, hogy úgy nem igazán pörget fel ... lehangoló halk zeneszerűség (lsd lobby) és körítés ... még az életkedvem is elmegy a lobbyban várakozástól.
Remélem a RDR2-ben erre figyelnek.

Egy MMO meg MMO, elvileg tök más tészta.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[21] Hendrix
máj 18., csütörtök 9:37 #2
Nyilván tudták, hogy mindenki ki van éhezve egy RDR2 képre, videóra stb. Jókor és jó időben dobták ki a képet sejtelmesen.
Meglátjuk majd milyen lesz, bár engem a GTA Online se érdekelt.
¯\_(ツ)_/¯
[51] KiswechPS3
máj 18., csütörtök 9:30 #1
Nem hangzik rosszul. De még mindig esélyes hogy ha az RDR2 online legalább olyan lesz mint a GTA V-ben, akkor nem sok esélyt látok rá, hiába only PC, rengetegen nyomják PC-n is a GTA online-t.
If you only knew where I've just been and what I saw
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

4 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

6 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.