Wild West Online: előre támogatva
Eddig 3 hozzászólás
ne5h
2017. május 18.
csütörtök 06:30


Múlt héten bemutatkozott a Wild West Online. A PC-re készülő vadnyugati PvP MMO akkor még Kickstarterre készült, hogy a már folyamatban lévő munkálatokhoz egy kis extra pénzmagot halmozzon fel. Sőt, az Early Access gondolata is felvetődött.

De hogy mennyi minden tud történni egy hét leforgása alatt. A kiszivárgott képet (amelyet sokan a Red Dead Redemption 2-vel azonosítottak) látva óriási figyelmet kapott a játék, aminek köszönhetően a csapat további pénzalapot kapott a támogatóktól, így nem lesz szükség a Kickstarter kampányra, közölte a stúdió.

Hovatovább ezzel együtt az Early Access lehetősége is ugrott, a csapat ugyanis a teljes megjelenésre koncentrál ezután, továbbra is tartva, hogy a játék még idén megjelenik.

Továbbá a Kickstarter kampány stretch goaljai (női karakterek, gazdagabb szerepjáték elemek, lokalizáció) szintén bekrülnek a fejlesztési ütemtervbe, így azok is elérhetőek lesznek a megjelenés után. A premier után a fejlesztést végző 612 Games további tartalmakkal fog készülni a játékosoknak.

[32] Laza
máj 18., csütörtök 11:33 #3
Válasz KiswechPS3 (#1) üzenetére
Persze, tök jó, hogy van a GTA5-nek Online része, de az is ezer sebből vérzik, eleve az egész koncepció bénán kivitelezett, nehézkes, körülményes rendszer. Persze, ha egyszer eljutottál oda, ahová tartottál, akkor működik, csak éppen baromi lassú beindítani ... többek között nekem is ezért ment el tőle a kedvem, mert a free to play területen tök kevés emberke mászkál, az eventeket meg baromi lassú beindítani, sokszor többet várakozol lobbikban, mint játszol. Persze fix társasággal biztos gyorsabb, de ugye az már egy másik kategória. A GTA Onlineal még az is a bajon, hogy úgy nem igazán pörget fel ... lehangoló halk zeneszerűség (lsd lobby) és körítés ... még az életkedvem is elmegy a lobbyban várakozástól.
Remélem a RDR2-ben erre figyelnek.

Egy MMO meg MMO, elvileg tök más tészta.
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[20] Hendrix
máj 18., csütörtök 9:37 #2
Nyilván tudták, hogy mindenki ki van éhezve egy RDR2 képre, videóra stb. Jókor és jó időben dobták ki a képet sejtelmesen.
Meglátjuk majd milyen lesz, bár engem a GTA Online se érdekelt.
¯\_(ツ)_/¯
[50] KiswechPS3
máj 18., csütörtök 9:30 #1
Nem hangzik rosszul. De még mindig esélyes hogy ha az RDR2 online legalább olyan lesz mint a GTA V-ben, akkor nem sok esélyt látok rá, hiába only PC, rengetegen nyomják PC-n is a GTA online-t.
If you only knew where I've just been and what I saw
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 0 | Bacon Man: süsd meg, ez jónak tűnik!

Hamarosan megjelenik az EWJ nyomdokain járó platformer.

4 | SoulCalibur VI: Mitsurugi akcióban

Rövid videós ízelítő a bunyós játékról.

pc 15 | Áll a System Shock remaster fejlesztése

Elvesztette a fókuszt a fejlesztőcsapat.

3 | Utolsó trailer: Fe

Megjött az EA Originals széria legújabb darabja.

pc 2 | Ingyen van a Dungeons II

A GOG.comról tölthetitek a dungeonmenedzselős játékot.