Skylar & Plux: újabb múltidéző 3D platformer
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2017. május 17.
szerda 11:00


Pénteken érkezik a színpompás Skylar & Plux: Adventure on Clover Island című 3D platformer, amely klasszikus játékmenetével a műfaj dicső múltja előtt kíván tisztelegni. Ez annyit tesz, hogy jellegében a kései kilencvenes és korai kétezres évek ugrabugra termésének javát idézi (Mario, Spyro, Banjo-Kazooie, Jak and Daxter, Ratchet & Clank, stb).

A cseh Grip Digital és a Right Nice Games összefogásából született játék az egzotikus Clover szigeten játszódik, amelyet egy gonosz iparmágnás készül elpusztítani. Ezt igyekszik a robotkarral rendelkező cicalány, Skylar Lynxe, és hűséges sidekickje, a szárnyas Plux Owlsey megakadályozni.

Négy régión és tizekét pályán át vezet az út a végső összecsapásig, és útközben nem árt gyűjtögetni, fegyvert és kütyüt fejlesztgetni (így például egy jetpacket megnyitni), és kisebb bossokat legyűrni.

A Skylar & Plux: Adventure on Clover Island május 19-én, vagyis most pénteken jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[69] zaz
máj 17., szerda 13:46 #1
Hiány pótló! Lehet ,hogy megveszem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

pc 7 | Bacon Man: süsd meg, ez jónak tűnik!

Hamarosan megjelenik az EWJ nyomdokain járó platformer.

5 | SoulCalibur VI: Mitsurugi akcióban

Rövid videós ízelítő a bunyós játékról.

pc 17 | Áll a System Shock remaster fejlesztése

Elvesztette a fókuszt a fejlesztőcsapat.

3 | Utolsó trailer: Fe

Megjött az EA Originals széria legújabb darabja.

pc 2 | Ingyen van a Dungeons II

A GOG.comról tölthetitek a dungeonmenedzselős játékot.