Skylar & Plux: újabb múltidéző 3D platformer
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2017. május 17.
szerda 11:00


Pénteken érkezik a színpompás Skylar & Plux: Adventure on Clover Island című 3D platformer, amely klasszikus játékmenetével a műfaj dicső múltja előtt kíván tisztelegni. Ez annyit tesz, hogy jellegében a kései kilencvenes és korai kétezres évek ugrabugra termésének javát idézi (Mario, Spyro, Banjo-Kazooie, Jak and Daxter, Ratchet & Clank, stb).

A cseh Grip Digital és a Right Nice Games összefogásából született játék az egzotikus Clover szigeten játszódik, amelyet egy gonosz iparmágnás készül elpusztítani. Ezt igyekszik a robotkarral rendelkező cicalány, Skylar Lynxe, és hűséges sidekickje, a szárnyas Plux Owlsey megakadályozni.

Négy régión és tizekét pályán át vezet az út a végső összecsapásig, és útközben nem árt gyűjtögetni, fegyvert és kütyüt fejlesztgetni (így például egy jetpacket megnyitni), és kisebb bossokat legyűrni.

A Skylar & Plux: Adventure on Clover Island május 19-én, vagyis most pénteken jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[69] zaz
máj 17., szerda 13:46 #1
Hiány pótló! Lehet ,hogy megveszem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

50 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

14 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 15 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 35 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.

7 | Utolsó napló: Hellblade

A legutolsó fejlesztői videó a nyereségességet ünnepli.