Skylar & Plux: újabb múltidéző 3D platformer
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2017. május 17.
szerda 11:00


Pénteken érkezik a színpompás Skylar & Plux: Adventure on Clover Island című 3D platformer, amely klasszikus játékmenetével a műfaj dicső múltja előtt kíván tisztelegni. Ez annyit tesz, hogy jellegében a kései kilencvenes és korai kétezres évek ugrabugra termésének javát idézi (Mario, Spyro, Banjo-Kazooie, Jak and Daxter, Ratchet & Clank, stb).

A cseh Grip Digital és a Right Nice Games összefogásából született játék az egzotikus Clover szigeten játszódik, amelyet egy gonosz iparmágnás készül elpusztítani. Ezt igyekszik a robotkarral rendelkező cicalány, Skylar Lynxe, és hűséges sidekickje, a szárnyas Plux Owlsey megakadályozni.

Négy régión és tizekét pályán át vezet az út a végső összecsapásig, és útközben nem árt gyűjtögetni, fegyvert és kütyüt fejlesztgetni (így például egy jetpacket megnyitni), és kisebb bossokat legyűrni.

A Skylar & Plux: Adventure on Clover Island május 19-én, vagyis most pénteken jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

[71] zaz
máj 17., szerda 13:46 #1
Hiány pótló! Lehet ,hogy megveszem.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Friss hírek

22 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

wiiu 2 | Limbo & Inside: Switch verzió jövő héten

A Nintendo gépére is megjelennek a Playdead játékai.

wiiu 7 | [Demó-kibeszélő] Captain Toad

Kipróbálható a Switch és a 3DS verzió.

21 | Cyberpunk 2077: töltőképernyők nélkül

Nem kell majd várakoznunk játék közben.

0 | Valkyria Chronicles 4: kegyetlen háború

Szeptemberi megjelenést kap a SEGA csatalova.

xbox1 5 | Forza Horizon 4: vadregényes fuvarok

Új játékmód debütál a negyedik részben.