Megjött konzolokra is a Seasons After Fall
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2017. május 16.
kedd 14:45


Ma jelent meg PS4-re és Xbox One-ra a Focus Home Interactive gondozásában és a Swing Swing Submarine fejlesztésében készült bűbájos kézzel rajzolt 2D platformer, a Seasons After Fall, amely tavaly PC-n kifejezetten kellemesnek bizonyult.

Az utolsó trailer ezúttal a konzoltulajoknak szól. Ők csak most ismerkedhetnek meg közelebbről az évszakokat kedvére változtató róka komával, aki ezzel a különleges képességével küzdi le az útjába kerülő akadályokat.

[31] Matild
máj 16., kedd 19:07 #1
Ez az, már írom is fel.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

4 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

6 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.