Megjött konzolokra is a Seasons After Fall
Eddig 1 hozzászólás
siklara
2017. május 16.
kedd 14:45


Ma jelent meg PS4-re és Xbox One-ra a Focus Home Interactive gondozásában és a Swing Swing Submarine fejlesztésében készült bűbájos kézzel rajzolt 2D platformer, a Seasons After Fall, amely tavaly PC-n kifejezetten kellemesnek bizonyult.

Az utolsó trailer ezúttal a konzoltulajoknak szól. Ők csak most ismerkedhetnek meg közelebbről az évszakokat kedvére változtató róka komával, aki ezzel a különleges képességével küzdi le az útjába kerülő akadályokat.

[30] Matild
máj 16., kedd 19:07 #1
Ez az, már írom is fel.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

wiiu 1 | Pletyka: Diablo III Switch verzió készül

A Nintendo gépére is megjelenhet a Blizzard játéka.

xbox1 0 | Games with Gold: a márciusi adag

Superhot és Trials of the Blood Dragon az ingyenes címek között.

1 | Hivatalos a Burnout Paradise Remastered

Visszatér a Criterion árkád autóversenye.

31 | Onrush: eszeveszett száguldás

Adrenalinpumpáló trailer a Codemasters versenyjátékáról.

4 | Utolsó trailer: Metal Gear Survive

A héten érkezik a túlélő-akció.