Nem lesz Thief 5
Eddig 14 hozzszls
ne5h
2017. mjus 16.
kedd 09:53


[Friss] A korbban felrppent pletykkra gyorsan pontott tett a Thief rebootrt felels Eidos Montreal elnke, David Anfossi. Az riember az albbi zenetet tette kzz Twitteren, ezzel egyrtelmen megcfolva a tallgatsokat.


[Eredeti hr] A tegnapi nap sorn mr beszmoltunk rla, hogy a Square Enix-nl komoly vltoztatsok zajlanak le, ennek jtkok (Hitman, Deus Ex) s fejlesztk (IO Interactive) is ldozatul estek.

A sikeres zleti vet zrt kiad nyilatkozata alapjn a jvben a sikeres sorozatokra kvnnak koncentrlni. Ezrt is meglep, hogy nemrgiben felbukkantak egy esetleges j Thief jtkra utal jelek, hiszen a Thief sorozat els hrom rsze elismertsge ellenre inkbb csak kultsttuszig jutott, a reboot pedig elgg flresikerlt. A hresztels a Straight Up Films-tl kapott szrnyra, akik rgtn azt is lltjk, a jtk mell egy film is kszlne, hasonlan a Ubisoft ksrlethez az Assassin's Creeddel.

A Square Enix nem kommentlta a pletykkat.

[45] csavar
mj 17., szerda 22:20 #14
Vlasz siklara (#8) zenetre
Nem j biznisz mr a lopakods... gy ltszik.
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar / XBox Gamertag: an8Bit
mj 16., kedd 12:36 #13
Vlasz lengyeljani (#12) zenetre
Nekem teszt miatt ingyen volt, de azt a 39 rt mr sosem kapom vissza az letembl.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
mj 16., kedd 12:15 #12
jobb is... a reboot botrnyos volt. Sajnlom azt a kb 2000 forintot is amit akciban kltttem r.
[40] Kuresz
mj 12., pntek 22:55 #11
Jaj ne!
"Minden multi cm exkluzv mert x-en olyan minsget ad ami pron is elrhetetlen."
[1] Guts1983
mj 12., pntek 17:25 #10
A Square-Enix hza tjn is ll most a bl, de a kplkeny cges territrium mr csak ilyen ingatag terlet. Sajnlom az IO Interactive-et, mivel szerintem a mfajban mondhatni kultikus sorozatot ksznhetnk nekik, nem is beszlve a mindig szkszav, m annl tettrekszebb, tarkjn tetovlt kopasz brgyilkosrl, aki pedig emlkezetess varzsolta a sagt.

Habr a legjabb DE felvons enyhn szlva is optimalizlatlanul jutott el a vgfelhasznlkig, mgis az egyik kedvenc jtkom akci-TPS fronton a rendkvl aprlkos s precz Human Revolution, de sszessgben is becslm a franchise-t.

Pontosan ezrt is szomor dolgok ezek, hiszen az elbb emltett cgtl megvlt a japn mamutcg, utbbi jtkos szrit pedig a kedveztlen fogadtats miatt knyszerpihenre kldte. gy a fleg Eurpban is npszer sorozatbl ami maradt, az elssorban a Thief s a TR (a tbbi nagy v szerintem inkbb a szigetorszgban s Amerikban hdt fleg rtegstlusa miatt, mint a FF, a Dragon Quest, vagy akr a Kingdom Hearts). De itt is kln kell tudni vlasztani, mikor kiad, s mikor fejleszt sznekben vonulnak fel. Szmos team s nagy IP tartozik hozzjuk, gy attl nem kell flni, hogy a kzeljvben nagy veszly fenyegetn ket. De rm nmileg az rmben, hogy a msik ikonikus brandjket is vgre csatasorba lltjk. Nekem nagyon tetszett a 2014-es Thief reboot. Nem volt tkletes, az igaz, de ha az jabb rsz felr hozz, mr elismeren csettintek majd . A szinte szimultn kszld filmes vonalon meg nem is csodlkozom, hiszen manapsg meg kell lovagolni minden htszelet, s arrl a bizonyos rkrl az utols brt is tudni kell lenyzni... Remljk ha igazak a hrek, a nemrg bemutatott AC adaptcinl pozitvabb vgkicsengs portot kapunk.
[42] Totti5
mj 12., pntek 15:05 #9
Brtam az elz rszt, hangulatos lopakods, szp kivitelben. Mindaddig amg nem jttek a monsztk.... sajnos ott kivettem a lemezt s msnap eladtam.
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
mj 12., pntek 13:38 #8
Vlasz Frumoz (#7) zenetre
Ettl flek n is. (mrmint imdom Lart, de a kopaszt, az augmentltat, s az enyveskezt is)
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[45] Frumoz
mj 12., pntek 13:27 #7
Szerintem az Eidos hagyatekbol csak a TR fog tulelni...
egy kis malac tff tff tff
[8] Kinedobj
mj 12., pntek 11:09 #6
Szerintem ebbl nem lesz semmi!Nem tartom valsznnek, hogy egy bukott jtknak adjon mg egy eslyt a Square.Tkre vrtam az elzt, vgignyomta, de sajna elg nagy csalds volt.Ltszott, hogy ez valami side projekt volt.Sajnlom!
[51] KiswechPS3
mj 12., pntek 9:56 #5
Vlasz mcmacko (#3) zenetre
Pontosan
If you only knew where I've just been and what I saw
[71] zaz
mj 12., pntek 9:46 #4
Vlasz mcmacko (#3) zenetre
Ennyi.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
mj 12., pntek 9:41 #3
A Prey csapatot lltsk r a tmra!
"This is our time to medicate..."
[71] zaz
mj 12., pntek 8:50 #2
Az elz rszt sajnos megvettem.
A 2. plya utn a jtk nem lpett tovbb a 3. plyra ,hanem betlttte megint a 2. plyt.
Akkor egy elmsz te a K anydba felkiltssal trltem a jtkot s azta sem nyltam hozz.
Megrte!
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
mj 12., pntek 8:36 #1
"Thief is an action epic poised to be the next great multi-platform franchise, originally released in 1998 by Eidos Interactive (Deus Ex) and distributed by Square Enix (Tomb Raider, Final Fantasy), the Thief series has spanned over fifteen years and four sequels continually retaining loyal audiences and attracting new fans with each iteration. Widely considered to be one of the greatest games ever created, a fifth sequel is currently in development to be released in step with this motion picture adaptation."

ACTION EPIC

Hagynk mr inkbb bkben nyugodni.
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."