Hamar lelövi a Sony a PS4-es MOBA-t
Eddig 4 hozzászólás
drag
2017. április 18.
kedd 16:26


Nem fogadta túlságosan nagy üdvrivalgás tavaly júliusban a Sony San Diego izometrikus nézetű MOBA játékát, a Kill Strain-t, ám így is szokatlanul hamar kihúzza a szőnyeget a Sony alóla: bejelentették, hogy július 1-jén leállnak a szerverek.

Néhány régebbi játék online szolgáltatásai is megszűnnek ettől a naptól: PS3-on a High Velocity Bowling, a Medieval Moves: Deadmund’s Quest, a Sports Champions és a Sports Champions 2, PS Vitán pedig a Modnation Racers: Road Trip támogatása ér véget a nyáron.

[7] Cell
ápr 20., csütörtök 13:21 #4
Válasz Sakee (#3) üzenetére
Azt tudom, hogy (tényleg tök laikus vagyok hozzá) a P2P-nél a játékosok kvázi egymás között host-olják a játékot, tehát, ha úgy tetszik, olyan, mintha ők lennének a szerverek maguk.

Ez rendben is van, de (megint csak az Uncharted-ekre visszatérve, amiről úgy tudom, hogy mind a 3 játék P2P multin alapul) pl. az Uncharted 2-nél tavaly ilyenkor volt egy olyan, kb. 1 hónapos időszak, amikor is egyáltalán nem lehetett belépni a játék multijába. És igazából akkor ezt nem értem, hogy ha P2P a multi, akkor is kellenek még valamilyen úgymond "alapszerverek" vagy akkor az Uncharted-ek is dedikált szervereken futnak?

(De nem muszáj most ennél a régi játéknál leragadni, ott van pl. a GTA IV, a Killzone 2-3, a Red Dead Redemption, a LittleBigPlanet stb.)

(Amúgy köszi a válaszokat!)
[27] Sakee
ápr 20., csütörtök 11:24 #3
P2P nem is lehet lekapcsolni,csak gép kell hozzá meg hálózat,kis túlzással
SakeeHUN@XBLive,Huawei P8Lite, Honor7,Nexus7 ;Lehet szidni :)
[26] alf22
ápr 19., szerda 14:05 #2
Válasz Cell (#1) üzenetére
Vegleg leall ilyenkor.
[7] Cell
ápr 18., kedd 21:25 #1
Hú, a címet elolvasva már kezdtem izzadni, hogy az Uncharted-ek (főleg a 2. rész) multijának is annyi, de szerencsére nem.

Apropó, ezek a játékok most dedikált szervereket futtatnak vagy P2P alapon megy a multi? (A "július 1-jén leállnak a szerverek" szöveg a hírben nekem, mint laikusnak azt mondja, hogy dedikáltak.)
Friss hírek

43 | [M365] Gamer365 podcast - Alien: Covenant spoileresen

A videojátékok világától nem áll annyira távol az Alien-univerzum, ezért úgy gondoltuk, hogy ha már ellátogatott a filmszínházakba a legújabb epizód, akkor kibeszéljük egy kicsit. Lássuk (pontosabban halljuk), mit gondolunk mi az Alien: Covenant-ről!

81 | Gamer365 podcast 2017 május #1

Megérkezett a májusi podcastünk, amelyben a játékosok fülébe súgjuk a tutit és több kurrens témát is körüljárunk. Átbeszéljük a Project Scorpio bejelentést, a Nintendo Switch hihetetlen sikereit, az új Call of Dutyt is megrágjuk és indokolatlanul sokat röhögünk a mikrofonba.

38 | Gamer365 podcast 2007 április #1

Igazi különlegességet tudunk mutatni nektek: a szerverünk archiválása során ráleltünk egy tíz éves felvételre - ez volt az első alkalom, hogy online rögzítettük a podkesztünket, de hangminőségi okokból soha nem publikáltuk ezt a verziót. Kordokumentum 2007 áprilisából, nagyon izgalmas!

0 | [Stream] Skylar & Plux: gyereknapi program

Gyereknap van, ezért du. 5-től gyilkolászás helyett kipróbálunk egy elsősorban gyerkőcöknek szánt és a régi klasszikusokból merítő szép színes 3D platformert, a Skylar & Plux: Adventure On Clover Island-et.

0 | [Retroid] MegaDrive fejlesztőkártya hazai recept alapján

Hazai hobbikártya, a Sega fanatikusok számára.

0 | Júniusban térnek vissza az Őrzők

Jövő hónap elején folytatódik a Guradians of the Galaxy.

2 | Szivárognak a júniusi PS+ játékok

A törökök idő előtt leplezhették le a felhozatalt.

wiiu 10 | Szörnyvadászat Switch-en

Augusztus végén érkezik a Monster Hunter XX.