Hamar lelövi a Sony a PS4-es MOBA-t
Eddig 4 hozzászólás
drag
2017. április 18.
kedd 16:26


Nem fogadta túlságosan nagy üdvrivalgás tavaly júliusban a Sony San Diego izometrikus nézetű MOBA játékát, a Kill Strain-t, ám így is szokatlanul hamar kihúzza a szőnyeget a Sony alóla: bejelentették, hogy július 1-jén leállnak a szerverek.

Néhány régebbi játék online szolgáltatásai is megszűnnek ettől a naptól: PS3-on a High Velocity Bowling, a Medieval Moves: Deadmund’s Quest, a Sports Champions és a Sports Champions 2, PS Vitán pedig a Modnation Racers: Road Trip támogatása ér véget a nyáron.

[7] Cell
ápr 20., csütörtök 13:21 #4
Válasz Sakee (#3) üzenetére
Azt tudom, hogy (tényleg tök laikus vagyok hozzá) a P2P-nél a játékosok kvázi egymás között host-olják a játékot, tehát, ha úgy tetszik, olyan, mintha ők lennének a szerverek maguk.

Ez rendben is van, de (megint csak az Uncharted-ekre visszatérve, amiről úgy tudom, hogy mind a 3 játék P2P multin alapul) pl. az Uncharted 2-nél tavaly ilyenkor volt egy olyan, kb. 1 hónapos időszak, amikor is egyáltalán nem lehetett belépni a játék multijába. És igazából akkor ezt nem értem, hogy ha P2P a multi, akkor is kellenek még valamilyen úgymond "alapszerverek" vagy akkor az Uncharted-ek is dedikált szervereken futnak?

(De nem muszáj most ennél a régi játéknál leragadni, ott van pl. a GTA IV, a Killzone 2-3, a Red Dead Redemption, a LittleBigPlanet stb.)

(Amúgy köszi a válaszokat!)
[28] Sakee
ápr 20., csütörtök 11:24 #3
P2P nem is lehet lekapcsolni,csak gép kell hozzá meg hálózat,kis túlzással
SakeeHUN@XBLive,Huawei P8Lite, Honor7,Nexus7 ;Lehet szidni :)
[26] alf22
ápr 19., szerda 14:05 #2
Válasz Cell (#1) üzenetére
Vegleg leall ilyenkor.
[7] Cell
ápr 18., kedd 21:25 #1
Hú, a címet elolvasva már kezdtem izzadni, hogy az Uncharted-ek (főleg a 2. rész) multijának is annyi, de szerencsére nem.

Apropó, ezek a játékok most dedikált szervereket futtatnak vagy P2P alapon megy a multi? (A "július 1-jén leállnak a szerverek" szöveg a hírben nekem, mint laikusnak azt mondja, hogy dedikáltak.)
Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2017 október

Megérkezett az első őszi fülbevalónk, a Gamer365 Podcast 2017 októberi kiadása, amelyben kendőzetlenül istenítjük a Nintendót, kitekintünk a hamarosan érkező Xbox One X-re, és emellett sok más (remélhetően számotokra is) érdekes témát is megpendítünk. Elő a lejátszóval, szóljon a podcast!

260 | [Nyerd meg!] Sine Mora EX - nyertesekkel frissítve!

Nyereményjáték, nyereményjáték - mégpedig két Sine Mora EX példányért, ahol a Nintendo Switch, Xbox One és a Playstation 4 tulajdonosok is ringbe szállhatnak. Gyere és játssz velünk te is a dobozos PS4 verzióért, vagy a Nintendo- és Xbox letöltőkódért!

14 | Gamer365 podcast GC2017 Epizód Négy

Itt a Gamer365 podcast GC2017 kiadásának utolsó, csütörtöki epizódja, benne: Ace Combat 7, Ni No Kuni 2, Destiny 2, Call of Duty WWII, az idei GC-s Nintendo kínálat, az Evil Within 2, és még sok minden más, több mint egy órában.

pc 10 | Star Citizen: egy csillagpolgár átlagos napja

Egyórás kóstoló a Soha El Nem Készülő Játékból.

54 | Open-world RPG a Forza Horizon-csapattól

200 új ember a Playground Games-nél.

15 | 75%-ról lemond az Axiom Verge kiadója

Jótékony célra megy a pénz: a fejlesztő beteg kisfiát segítik vele.

xbox1 15 | Games with Gold: a decemberi felhozatal

Ez a négy játék jár ingyen a jövő hónapban.

ps4 36 | Új autókkal és játékmóddal bővül a GT Sport

Megkapjuk a GT Mode "utódját", de az év végéig 15 új járgány is érkezik - mindez teljesen ingyen.