Újabb méretes The Surge-kóstoló érkezett
Eddig 5 hozzászólás
drag
2017. február 17.
péntek 13:12


Majd' negyedórás gameplay videó érkezett a Deck13 (Lords of the Fallen) csapatánál készülő The Surge-ről, amely fantasy helyett ezúttal futurisztikus-mechás környezetbe helyezi az RPG-akciót. Mutatjuk, pontosan hogyan.

[13] Nyarlako
febr 18., szombat 23:48 #5
A lords of the fallen után elkönyveltem a fejlesztöket a gagyi kategóriába, amit meg eddig láttunk ebböl a játékból az sem ígér olyat hogy a szememben kikerülnek belöle.
Steam id.: Nyarlako
[31] backstab
febr 18., szombat 0:49 #4
Egyike vagyok a keveseknek, akik háromszor is végigtolták a Lords of the Fallen-t, de ez egészen szörnyű (az ötlet és a megvalósítás is).
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[1] Malleus
febr 18., szombat 0:26 #3
Válasz Captain Vrungel (#1) üzenetére
A játék egy gyárban vagy kutatóállomáson vagy hol játszódik, azért nincsenek fegyverek. Vagy legalábbis gondolom ez az ürügy, szerintem megteszi indoknak.

Amúgy nekem bejövős, ez a videó jobban is tetszett mint az előzőek.
[11] DanTes
febr 17., péntek 17:08 #2
Ez nekem maga a borzalom kategória! Nem hogy Dark Souls. Maga a környezet sem jön be nekem, szóval felejtős. Pedig LotFnel sokat játszottam, annak ellenére, hogy egy bughalmaz volt.
PlayStation 4ever
febr 17., péntek 15:19 #1
Nekem továbbra is nagyon furcsán hat, hogy egy sci-fi játékban "6/4-es vascső" végébe áramot vezetünk, oszt azzal ütjük az ellenfelet, csak mert hogy DS mechanika kell...