Scalebound: a PlatinumGames közleménye
Eddig 15 hozzászólás
siklara
2017. január 11.
szerda 16:00
A hét elején felröppent a pletyka, amelyet aztán sokunk bánatára a Microsoft hivatalosan is megerősített, hogy a Hideki Kamiya gondozásában készülő sárkányos hack and slash Scaleboundot „alapos megfontolást követően" nem adják ki, és a fejlesztést leállították.

Az okokat még mindig nem tudjuk biztosan, ám a játék törlésével kapcsolatban azóta a fejlesztő PlatinumGames élén álló igazgató és CEO Kenichi Sato is megszólalt egy hivatalos közleményben:

„Sajnálattal közöljük, hogy 2017. január 9-én a Microsoft bejelentette a Scalebound törlését. Nagyon csalódottak vagyunk, amiért így alakultak a dolgok, főleg annak tudatában, hogy sok rajongónk ugyanannyira várta a játék megjelenését, mint mi magunk.

A jövőben továbbra is törekedni fogunk arra, hogy minőségi játékokat adjunk nektek, kezdve márciusban a NieR:Automatával, illetve olyan további jövőben érkező megjelenésekkel, mint a GRANBLUE FANTASY Project Re:Link, és a LOST ORDER.

Továbbra is keményen fogunk dolgozni azért, hogy megfeleljünk az elvárásaitoknak, és köszönjük a további támogatásotokat."


A játékot rendező Hideki Kamiya Twitteren köszönte meg a rajongók megértését, és egyben cáfolta, hogy a túlhajszoltságtól kényszerpihenőt kellett tartania:Kedves PlatinumGames, kedves Kamiya, a jövőre nézve a legjobbakat kívánjuk!

[5] tibisan
jan 12., csütörtök 15:37 #15
nyugalom , nem kell be.zarni..majd kickstarterezik ezt is ..az e3-on..ha már a sony megtehette a shenmueval , elvégre mire való az e3
jan 12., csütörtök 12:31 #14
xD (Csak a cinematikus 21 fps miatt gondoltam)
#Scalebound!!!
[32] Laza
jan 12., csütörtök 12:03 #13
A NieR-t élvezni is fogjuk ... ja, nem XOne-on ... legalábbis egy ideig
GamerTag: LazaHunter ... Diablo 3 Battle Tag: LazaHunter#2295 ... Steam: **Laza** Twitch: http://twitch.tv/lazahun
[54] rehynn4
jan 12., csütörtök 11:54 #12
Válasz djsiegfried (#9) üzenetére
És akkor kiléptünk a valóságból.
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[15] reptile
jan 12., csütörtök 10:55 #11
Válasz djsiegfried (#9) üzenetére
Haha
jan 12., csütörtök 9:53 #10
Én is úgy gondolom, sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy a játék, illetve az ebbe fektetett tech és kreatív munkák túl fogják élni ezt a kaszát. Nem Jóska és a sárkány lesz a főszereplő, hanem mittomén Erik és a jávorszarvas vagy Trombi és a tűzmanó - mindegy is. A lényeg, hogy az itt kidolgozott mechanikák, ötletek, boss-ok vissza fognak köszönni egy (vagy lehet, hogy több) másik játékból. Tehát nem tenyerelnek rá a shift+delete-re a Scalebound könyvtárra a Platinum-nál, ez tuti.
all my friends are skeletons
jan 12., csütörtök 7:33 #9
Lehet gyenge volt a hardver (Xbox one). Mondjuk attól még jöhetett volna Scorpio-ra meg PC-re. No offenz.
#Scalebound!!!
[10] Wallace
jan 11., szerda 23:16 #8
Az MS-nek ezer százalék hogy jó oka volt a cancel-re. Azt is pontosan tudták hogy a gyermeteg* (*naív) lelkű közvélemény szemében ők lesznek a hunyók (szemét "mikrofo$", "rohadt kiadó" kontra becsületes, szamurájok, ugyanitt tehetséges játékfejlesztők), mégis törölték. Ehhez nyomós ok kellett. Nem csak a mi - kreatív értelemben - mást akartunk mantra. Phil S nem egy klasszik szarházi, egy - a saját játékosait, vásárlóit tisztelő - korrekt brand vezető. Ha úgy ítélte meg hogy a project elérte a pontot ahol ki kell szállni, az akkor vszeg úgy is volt. "Szerény véleményem szerint, meg ilyenek." A játékból meg szerintem nem lesz semmi, legalábbis a közeli jövőben, semmilyen formában.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain.
[13] Nyarlako
jan 11., szerda 19:45 #7
Válasz rehynn4 (#5) üzenetére
Nem, de a hype megvan egy játékra amiben a föszereplö partnere egy sárkány, Taro is épp a platinumnál van, és a Nier automata sikeresnek ígérkezik. Szóval eléggé adná magát a dolog véleményem szerint.
Steam id.: Nyarlako
jan 11., szerda 19:14 #6
Válasz Nyarlako (#4) üzenetére
Ámen.
#Scalebound!!!
[54] rehynn4
jan 11., szerda 19:04 #5
Válasz Nyarlako (#4) üzenetére
Te erre komolyan látsz esélyt? Az MS meg majd leírja a projektbe szórt pénzt adományként?
"az érzelmi viharokba kavaró románc opciók eddig félrekacsintó kamerapozíciói" -Walther von der Vogelweide
[13] Nyarlako
jan 11., szerda 18:47 #4
Továbbra is azt mondom jól sülhet el a dolog. Jöjjenek össze Taroval és készítsék el a Drakengard 4et.
Steam id.: Nyarlako
[42] Totti5
jan 11., szerda 18:03 #3
Válasz Joel1970 (#2) üzenetére
Biztosan nem, ez nem ilyen "gyerekes" sértődős szint. Sok pénz forog kockán, ezt csupán rosszúl megválogatott szavakkal nem lehet a kukába dobni. Itt a termék állapota lehet a fő szempont egy ilyen drasztikus lépésre.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[12] Joel1970
jan 11., szerda 17:59 #2
Szerintem Kamiya néhány MS-NÉL dolgozó embert elküldött a "csudába" és ez lett a válasz.
Xbox Gamertag:aron8008.I have a XBOX ONE X Project Scorpio Edition + Elite controller with LG OLED E6V 55".I am hardcore gamer and achievement hunter!A generáció játéka :God of War 2018!
[42] Totti5
jan 11., szerda 17:52 #1
Kívánnék én is sok mindent, de lehet TMNT lesz belőle vagy Scalebound, szóval inkább nem. Nier jónak ígérkezik, remélem megközelíti avagy át is ugorja az első részt. Próbáljanak egyenletes magas! minőséget csinálni...

Okokra viszont kíváncsi lennék.
"Jól néz ki, érdekes, de ha nem ez lenne a címe, akkor jobb játék lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

86 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4