Guardians of the Galaxy: megvan a dátum?
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. január 11.
szerda 15:23


Menetrendszerűen dübörög a Telltale-nél készülő játékok szekere, legújabb tagként a Guradians of the Galaxy van terítéken. A játékból korábban egy rövid teaseren kívül többet nem kaptunk, most azonban könnyen lehet, hogy a Gamestopnak hála nem csak a megjelenés időpontja, de a sztori alapja is napvilágra került.

Kezdjük a történettel, hiszen ez még mindig elérhető a bolt honlapján. A plot szerint az Őrzők egy epikus csatában rábukkanak egy ősi ereklyére, mely leírhatatlan erővel rendelkezik. A banda minden tagja más miatt szemeli ki magának a kicset, akárcsak egy kegyetlen ellenfél, aki fajtájának utolsó tagja.

Végezetül pedig jöjjön az állítólgos dátum: ha hihetünk a pletykának az első rész április 27-én érkezik, egy héttel a film második részének mozis premierje előtt. Természetesen a hivatalos megerősítésig tessék helyén kezelni a dolgot.

jan 12., csütörtök 8:49 #1
I am Groot.

Érdekelni fog, de csakis a teljes évad.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
Friss hírek

487 | Nintendo Switch: 299 dollár, március 3.

Ma hajnalban lezajlott a régóta várt Nintendo Switch prezentáció, ahol végre konkrétumokat is kaptunk az idén tavasszal érkező konzol kapcsán - beleértve a játékokat is. Nyitócím lesz a Zelda: Breath of the Wild, de érkezik a Super Mario Odyssey is.

231 | [Szavazz és nyerj] 2016 legjobb játékai

Ez az esztendő is meglepően gyorsan véget ért, és ha év vége, az csak egy dolgot jelenthet: jön a Gamer365 Nagy Év Végi Szavazása 2016 legjobb játékaival. Ötvenes toplistánkat ezúttal is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogyan szavazhattok!

133 | Gamer365 podcast 2016 december - karácsonyozós

Könnyedre hangolt beszélgetéssel készültünk számotokra az ünnepek elé, melybe nektek is beleszólásotok volt. A kérdéseitekre válaszolós, sztorizós, ünnepi hangulatra belőtt podcastünket már hallgathatjátok is.

ps4 9 | [Stream] Nioh - Last Chance Trial

Tettünk egy újabb próbát a Team Ninja "masocore" szamurájos játékával, a Niohval, amelynek Last Chance Trial című demója csak most hétvégén játszható. Közel három óra kaszabolás egy órányi beleszokással.

pc,xbox1,ps4 15 | Werewolf: The Apocalypse bejelentés

A White Wolf Publishing szerepjátékából videójáték készül.

xbox1,ps4 3 | Injustice 2: online béta regisztráció

Ha szerencséd van, hamarosan kipróbálhatod a DC-s verekedősdit.

pc,xbox1,ps4 1 | For Honor: Faction War Metagame trailer

Platformokon átívelő harc a dicsőségért.

pc,xbox1,ps4 2 | Újabb Torment: Tides of Numenera trailer

Harcrenszer és játékmechanika bemutató.