Guardians of the Galaxy: megvan a dátum?
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. január 11.
szerda 15:23


Menetrendszerűen dübörög a Telltale-nél készülő játékok szekere, legújabb tagként a Guradians of the Galaxy van terítéken. A játékból korábban egy rövid teaseren kívül többet nem kaptunk, most azonban könnyen lehet, hogy a Gamestopnak hála nem csak a megjelenés időpontja, de a sztori alapja is napvilágra került.

Kezdjük a történettel, hiszen ez még mindig elérhető a bolt honlapján. A plot szerint az Őrzők egy epikus csatában rábukkanak egy ősi ereklyére, mely leírhatatlan erővel rendelkezik. A banda minden tagja más miatt szemeli ki magának a kicset, akárcsak egy kegyetlen ellenfél, aki fajtájának utolsó tagja.

Végezetül pedig jöjjön az állítólgos dátum: ha hihetünk a pletykának az első rész április 27-én érkezik, egy héttel a film második részének mozis premierje előtt. Természetesen a hivatalos megerősítésig tessék helyén kezelni a dolgot.

jan 12., csütörtök 8:49 #1
I am Groot.

Érdekelni fog, de csakis a teljes évad.
Daytona USA ARCADE: Advance Course 3:00:87 Arcade Game's Forever
Friss hírek

40 | Spórolós taktika: a LEGO esete a Switch-csel

Itt a Nintendo Switch jelenlegi legnagyobb problémája a külsős fejlesztők felé: drága a nagy tárterületű cartridge. A kényszerpálya pedig = nyomassunk kisebb kártyákat, a játék maradékát pedig töltse le a júzer. Ezt csinálja a Lego City Undercover is.

ps4 170 | Remekül rajtolt a Horizon Zero Dawn

Két rekordot is beállított Aloy kalandja. Nem csak a Sony legsikeresebb új címe lett, de egyben a Guerrilla legjobb rajtot produkáló címévé is előlépett a Horizon Zero Dawn. Hajrá, robotdínók!

55 | Gamer365 podcast 2017 március #1

Ééés itt a Gamer365 márciusi podcastjének első epizódja, benne: Nintendo Switch premier, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Lara Croft tegnap és ma, Middle-Earth: Shadow of War, Ghost Recon Widlands besértődés, és még sok minden más, ami az eszünkbe jutott.

14 | Már videónk is van a Destiny 2-ről

Íme az első teaser videó - a héten jön az első trailer is!

ps4 39 | Napi fake: Emma Stone & Death Stranding

Kojima tényleg színész szupercsapatot toboroz az új játékához?

28 | [M365] Spider-Man: Homecoming trailer #2

Nem a ruha teszi a Pókot - itt az új Pókember film kettes számú előzetese!

31 | Na ne: Nintendóra megy a Delfin?

Az Ecco the Dolphin dizájnere olyat tweetelt, amiért húsz éve simán ütöttünk volna.

2 | Final Fantasy XIV: időkorlát nélkül

A Square Enix feloldotta a kéthetes időkorlátot a Final Fantasy MMO ingyenes próbájára.