For Honor: jelentkezz a zárt bétára!
Eddig 15 hozzászólás
drag
2017. január 11.
szerda 06:33


Még mindig lehet jelentkezni a For Honor január 26. és 29. között esedékes zárt bétatesztjére - erre igyekszik felhívni a figyelmünket a Ubisoft a játék legújabb trailerével,

A próba egyszerre zajlik majd mindhárom platformon (PC, PS4, Xbox One), maga a játék pedig pár héttel később, február 14-én érkezik.

[14] losi
jan 15., vasárnap 10:54 #15
Idevele azonnal
[14] igni
jan 11., szerda 12:52 #14
Válasz KiswechPS3 (#12) üzenetére
Aki kiszivárogtatta ezt az infót bannolták az Uplay profilját. Azért vicces, hogy 2017-ben p2p rendszert nyomnak egy kimondottan pvp játék alá. Főleg ha a host lép ki akkor az egész meccsnek lőttek. Ez külön szánalmas amikor már a 2009-es MW2-ben tudtak olyan rendszert belerakni, hogy keresett egy új hostot ha a másikkal valami történt.
[25] sQr
jan 11., szerda 12:21 #13
Nagyon tetszett. Nagyon érdekelt. De valamiért a legutóbbi zárt teszten is egy fél óráig tudott lekötni. Megkapja persze újra az esélyt.
Twitter: seQueeer | Instagram magazine: controller_culture
[45] KiswechPS3
jan 11., szerda 11:59 #12
Válasz igni (#9) üzenetére
Na igen, majd a zárt bétánál kiderül, ha nem fog akkor rohadtul fogom utálni az Ubit.
/* Life Runs on Code */
[59] Lavitz
jan 11., szerda 11:37 #11
Válasz soliduss (#10) üzenetére
Én is oda!
Cooper, what are you doing? "Docking!"
[41] soliduss
jan 11., szerda 11:36 #10
Válasz Lavitz (#8) üzenetére
A let if die-hoz szánta a kommentet
[14] igni
jan 11., szerda 11:25 #9
Én arra leszek kíváncsi, hogy megjelenésre dobják-e a p2p rendszert és kap normális dedikált szervereket vagy nem. Van egy olyan érzésem ez is fogja kapni a savat pont ez miatt.
[59] Lavitz
jan 11., szerda 11:01 #8
Válasz MRenton1985 (#6) üzenetére
Ez elég ellentmondásos azért.
Cooper, what are you doing? "Docking!"
[59] Lavitz
jan 11., szerda 11:00 #7
Válasz zaz (#3) üzenetére
Nekem túlságosan babazsúros. 18-as a játék lehetne durvább benne a kaszabolás. Több vér több csonkolással. Szinte hihetetlen hogy a már 10 éves Conan játékban mennyire lehetett csonkolni belezni 1-1 nagyobb összecsapás után kb térdig gázoltál a cafatokban és a vérben. 10 éves lesz idén az a játék!

Most is van pici vérezés simogatással egybekötve csapkodás után. De egy ilyen durva kemény világban mint amiben ez a játék benne van annyira elüt ez a vérszegénység.
Cooper, what are you doing? "Docking!"
jan 11., szerda 10:50 #6
Ritka köcsög egy játék, minden szempontból, de nem lehet nem imádni. Iszonyat addiktív, már egy hete megállás nélkül tolom és nem bírom letenni...csak érnék már fel a 40-re, hogy utána örökre elfelejthessem
[59] Lavitz
jan 11., szerda 10:49 #5
Érdektelen olyan semmi hangulat, (emlékszik még valaki anno a Vikings c játékra előző genben? Na ott volt hangulat!) nem érzem a késztetést hozzá. A tavalyi év eleji Ubi Primal+Division páros jobban érdekelt talán érdekesebb is volt mint a mostani For Honor+Wildlands páros számomra. Bár az most már nagyon látszik hogy a séma kb ugyanaz egy régi időben játszódó és egy modern időben játszódó játékot adnak ki. Év végén meg jöhet egy kvázi random openworld játék ami lehet újra AC lesz idén.

A kommentek számából ítélve itt se érdekel túlságosan sok embert ez a játék. Viszont a tavaszi év eleji uborkaszezon győztese lehet még így is a játék, már aki feltétlen valami újdonságra vágyik. Ez lehet talán a sikere a játéknak. Meglátjuk.
Cooper, what are you doing? "Docking!"
jan 11., szerda 10:43 #4
Teljes játékokkal sincs időm játszani, nem hogy zárt béta verziókkal.
(My first world problem)
" Amit birtokolsz, az birtokba vesz. " / Tyler Durden / steam: clairvoyance xbox live: Maigowanin ( PC )
[66] zaz
jan 11., szerda 10:18 #3
Engem a single része érdekel(valamennyire) ,de a videók alapján nem túl rózsás a helyzet.
Meglátjuk.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[45] KiswechPS3
jan 11., szerda 8:59 #2
Varom mar a zart betat, alpha es 2 technical megvolt, imadtam

Viszont nagyon durva balancera szorul nehany esetben, foleg a samurai vs night eshetosegeknel! Nagyon op a lovaggal szemben, ha mar iszonyat gyors a samurai (ami ugye okes is) legalabb lehessen 2 utesbol megolni egy akkora karddal mint en egeszbe!
/* Life Runs on Code */
[41] soliduss
jan 11., szerda 8:52 #1
Hajrá... nekem az alpha elég volt...

Jópofa... de csöppet kaotikus nagyobb jeleneteknél.... 1 vs 1-ben nem rossz, de az irányítást nagyon nagyon meg kell tanulni.
Friss hírek

487 | Nintendo Switch: 299 dollár, március 3.

Ma hajnalban lezajlott a régóta várt Nintendo Switch prezentáció, ahol végre konkrétumokat is kaptunk az idén tavasszal érkező konzol kapcsán - beleértve a játékokat is. Nyitócím lesz a Zelda: Breath of the Wild, de érkezik a Super Mario Odyssey is.

231 | [Szavazz és nyerj] 2016 legjobb játékai

Ez az esztendő is meglepően gyorsan véget ért, és ha év vége, az csak egy dolgot jelenthet: jön a Gamer365 Nagy Év Végi Szavazása 2016 legjobb játékaival. Ötvenes toplistánkat ezúttal is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogyan szavazhattok!

133 | Gamer365 podcast 2016 december - karácsonyozós

Könnyedre hangolt beszélgetéssel készültünk számotokra az ünnepek elé, melybe nektek is beleszólásotok volt. A kérdéseitekre válaszolós, sztorizós, ünnepi hangulatra belőtt podcastünket már hallgathatjátok is.

ps4 6 | [Stream] Nioh - Last Chance Trial

Tettünk egy újabb próbát a Team Ninja "masocore" szamurájos játékával, a Niohval, amelynek Last Chance Trial című demója csak most hétvégén játszható. Közel három óra kaszabolás egy órányi beleszokással.

pc,xbox1,ps4 14 | Werewolf: The Apocalypse bejelentés

A White Wolf Publishing szerepjátékából videójáték készül.

xbox1,ps4 2 | Injustice 2: online béta regisztráció

Ha szerencséd van, hamarosan kipróbálhatod a DC-s verekedősdit.

pc,xbox1,ps4 1 | For Honor: Faction War Metagame trailer

Platformokon átívelő harc a dicsőségért.

pc,xbox1,ps4 2 | Újabb Torment: Tides of Numenera trailer

Harcrenszer és játékmechanika bemutató.