[DLC] Nioh 2: Darkness in the Capital
Eddig 1 hozzszls
ne5h
2020. October 21.
Wednesday 08:00
A Team Ninja tovbbra is mesterien rt ahhoz, hogy gy emelje a kihvst s a jtk ttjt, hogy kzben legalbb ennyire magas szinten tartja az rte jr jutalmat is, ezzel folyamatosan biztostva, hogy megrje sokadik alkalommal is nekiveselkedni az ismers ellenfeleknek s szembenzni a teljesen jakkal.A Darkness in the Capital tovbbviszi az els kiegsztvel megkezdett trtneti szlat, vagyis ezttal is a Heian-kor dmonaival kell viaskodnunk, mikzben a mlt ikonikus alakjai mellett az eddig ltott legagresszvabb s -brutlisabb ellenfeleivel kell felvennnk a harcot. A dolgokat pedig csak fokozhatjuk, ha ignybe vesszk a jtk egy j funkcijt.

A Team Ninja ismt gondolt azokra is, akik nem akarnak egybl fejest ugrani a DLC nyjtotta kihvsokba, helyette inkbb felkszlnnek az elttk ll j nehzsgi szintre. Ehhez jhet jl a Stone of Penance, mellyel passzvan nvelhetjk a jtkban tallhat ellenfelek let- s tmaderejt, ezltal tesztelni, hogy mit is brunk kemnyebb ellenllssal szemben. A kvet akkor is megri hasznlni, ha mr befizettnk a DLC-re (st, akkor ri meg igazn), hiszen ilyenkor a mkdshez szksges kiegszt trgyat a lehet legmagasabb szintre fejleszthetjk. Ez pedig csak azrt lesz kulcsfontossg, mert a harmadik NG+-ban mr ezen trgyaink is megkaphatjk a klnbz szettbnuszokat, ezltal egy korbban sosem ltott mlysget kapott a buildkszts rendszere.Mindezeken tl a fejlesztk - hallgatva a kzssg visszajelzsre - azt is megoldottk, hogy az j leosztsok sszelltsnak alfja s megja ne a kovcsnl val vgelthatatlan gyrts legyen, hanem inkbb a yokai rmek vget nem r sorainak aprtsa. Nhny j perknek ksznheten ugyanis bellthatjuk, hogy az ellenfelek az ltalunk is hasznlt fegyvert s pnclt dobljk elszeretettel, gy sokkal hasznosabban eltltve az idnket, mintha a kovcsnak mlesztennk a klnfle alapanyagokat, hogy ugyanazt a trgyat tucatszor elksztse. Radsul a legjobb perkek magasabb rtkeket kapnak, ha harcok sorn szerezzk ket, vagyis mg egy rv szl amellett, hogy ne a menket bmulva tltsk el a jtkra sznt idnket. Kicsit taln tl nagy lett a kontraszt az eddigi felllshoz kpest, de mindenkppen rmteli, hogy ezt meglptk.

A mr bevettnek tekinthet szoks szerint ezttal is kaptunk egy j fegyvertpust az aktulisan elrhet legmagasabb nehzsgi szint mell, valamint nem hinyozhatnak a szintn megszokottnak szmt j kpessgek s mozdulatok, melyek egy rsze azonnal elrhet, a tbbirt azonban a boss-okat kell tbbszri alkalommal is elpholnunk. Mindezeken tl termszetesen az j szettek sem hinyozhatnak, melyek segtsgvel mg tovbb n a vltozatossg, mellyel a karakternket fejleszthetjk. A ktelezen megemelt szintlimitrl mr nem is beszlve, radsul mostantl mr az egyes tulajdonsgainkat is sokkal tovbb ersthetjk.A megannyi jdonsg mell ezttal is jutott nmi jrahasznosts, mely leginkbb plyaelemekben, valamint nhny fellenflben nyilvnul meg. A Team Ninja azonban gondoskodott rla, hogy ezek a rgi visszatrk is kapjanak nhny j trkkt, valamint erssget, gy a veternok szmra is kpesek meglepetst okozni. A teljesen j ellenfelek kztt pedig ezttal is megtalljuk azt a knyes egyenslyt, ahogy a fejlesztk lavroznak a hihetetlen lvezetes s a mr-mr szablyos szvatsnak tn vkony peremen a boss-ok kztt.

A Darkness in the Capital j rzkkel viszi tovbb az alapjtk s az els DLC ltal kitaposott ton a jtkot, az jdonsgok, vltoztatsok s lehetsgek pedig csak elrevettik, hogy az utols kiegsztvel a fejlesztk knny szerrel licitlhatnak r mg ezekre is. A fentiek fnyben elkpzelni is nehz, mennyivel nyjthatna tbbet az Abyss visszatrse.

[5] Invisible
Oct 21., Wednesday 11:05 #1
Mg nem volt szerencsm a 2. felvonshoz, de az elst nagyon szerettem, taln jobban is picit, mint a mintul szolgl jtkokat. Ha lesz majd komplett kiads, akkor beszerzem. Taln a PS5 is meglesz addigra....
"Tu t'demandes qui j'suis ouais Un mec amer, non Juste la partie sombre du nique ta mère Sans"