Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - teszt
Kapcsold jtk: Banjo Kazooie: Nuts & Bolts (x360)
Eddig 64 hozzszls
Gamer365
2008. November 27.
Thursday 18:46
“A rgi szp idkben, mg ezeltt a jrmves szenveds eltt mire volt szksge Kazooie-nak a replshez?” - teszi fel a krdst L.O.G a jtk vgi kvzben, mg a Rare-tl is szokatlan nirnival. A fejlesztk a rajongk visszajelzsei alapjn eme krds megrsakor mr rezhettk, hogy nem felttlenl volt j tlet nyolc v utn olyan drasztikus vltozst vinni a sorozatba, mint a jrmvek fkuszba helyezse.


Platformjtk. Ilyen volt az els kt rsz, st, mg a GBA-ra megjelent, trtnet szempontjbl lnyegtelen Grunty's Revenge is. A sorozat egyszer mr kitekintett a jrmvek fel a Banjo-Pilot ltal, de akkor mg senki sem gondolta volna, hogy az oly rgta vrt harmadik rsz is erre fog pteni.

A trtnet ott kezddik, hogy Banjo s Kazooie Xbox 360-nal jtszanak. Mind a ketten el vannak hzva, hiszen nyolc v alatt semmit sem csinltak a fent emltett tevkenysgen s pizzaevsen kvl. Egyszer csak Gruntilda, a boszorkny koponyja (mert csak ennyi maradt belle) feltnik, hogy jra sszecsapjon a prossal. Ekkor megjelenik Lord of Games (L.O.G). minden videojtk megalkotja, s most gy dnttt, hogy vgs leszmolst rendez Banjo-k s Grunty kztt, j szablyokkal. A nyertes a Banjo otthonaknt szolgl Spiral Mountain, a vesztes pedig rkre a videojtk gyrban dolgozhat. Kazooie-tl elveszi minden kpessgt, Grunty pedig j testet kap, jrmknt pedig egy hatalmas tankszer versenyautt. Banjo-knak egy lerobbant tragacs jut. Innen veszi t a jtkos az irnytst, hogy szmos versenyben bizonytsa, hogy a jrmvek nagymestere.


Persze itt nem gokartversenyrl van sz. Legalbbis nem teljesen. Hiszen a jtk mechanikja nagyon hasonlt a platformjtkokhoz, fleg az sszekt szintknt funkcionl Showdown Town-ban. A kvetkez rendszer szerint haladhatunk a vgkifejlet fel: a vros kzepn lv Videojtk Gyrbl kigurul egy gmb, amit el kell szlltani a kijellt helyre, ezzel megnyitva egy j plyt. Egy adott plya hat fejezetbl ll, ezeket a fejezeteket Puzzle Darabok gyjtsvel lehet megnyitni, amiknek tbbsgt plykon lv feladatok megoldsa ltal lehet elnyerni. A cl, hogy a Banjo otthonba vezet ajt feletti lv szmot elrje a megszerzett kiraksok szma, hogy sor kerlhessen a vgs kzdelemre.
Ez egy szpen, logikusan kialaktott rendszer, akkor is tkletes lenne, ha nem jrmvekkel kne megoldani a feladatokat. Egyetlen problma ezzel, hogy mg az elz kt rszben kpeket kellett kirakni a Puzzle Darabokkal, addig itt egy hatalmas gmbbe kell ket gyjteni, s tnyleg csak az szmt, hogy mennyi van bellk. Ezzel fbelttek egy rgi szp hangulati elemet. Persze, akinek nincs mltja a sorozattal kapcsolatban, annak ezzel nem lesz baja.


A plyk egybknt nagyon szpre s igencsak hatalmasra sikeredtek. Egytl-egyig tkrzik a Banjo csapat fantzijt, vannak olyan vltozatosak, mint a felmenk esetben. Ott van pldul a Logbox 720, ami egy kvetkez genercis konzol belseje, ahol a feladatok a gp egyben tartsa krl bonyoldnak. De emlthetnm a Banjo Land-et, ami egy mretes mzeum az elz rszek darabkibl sszerakva.

A feladatok sajnos nem tl vltozatosak, krlbell ngy-t fajta van bellk: vidd a clba a labdt, szllts valakit valahova, pusztts el valamit s vgl vdj meg valamit. Kln rm, amikor jdonsgba botlik az ember, mint a tojssts (amit a lngszr alkatrsz segtsgvel akr msodpercek alatt is meg lehet oldani), vagy a Banjo-Tooie-bl egy az egyben tvett UFO-s lvldzs.


Egyrtelmen sajt jrmvek ptsre alapoztak a fejlesztk, furcsa md itt jn be az igazi platformos kalandozs is a kpbe. Ahhoz, hogy egy feladatot minl gyorsabban meg tudjunk oldani, sajt gpet kell pteni, mert amiket a jtk felajnl, azokra minden mondhat, csak az nem, hogy hasznlhatak. Ha ptkezni akarunk, alkatrszek kellenek. Azokat viszont ldkbl kell kiszedni, amik elrshez tbbnyire tnylegesen ugrlni, mszni, egyenslyozni kell. Azrt mondom, hogy tbbnyire, mert sokszor itt is jrmvet kell hasznlni. Az alap, Trolley nevezet kocsi idvel fel lesz szerelve a tovbbjutst segt rszekkel. Csszik a lejt? Tapads kerk a megolds. Magasan van egy hely? Rug a kocsi aljra. Megfullad Banjo a vz alatt kocsikzva? Bvrlst neki... nem mintha akkora baj lenne a fullads, ugyanis, ha ez bekvetkezik, Kazooie felpofozza a medvt, akinek tdeje jra megtelik levegvel. Nem lehet meghalni. St, miutn nagyon olcsn,felfejlesztjk karakternket, mg a leghosszabb, tbb msodperces zuhansok is csak az leter felt veszik le. Rhejes.

A vros egybknt tnyleg hatalmas, rengeteg rszletgazdag ltnivalval s referencival ms jtkokra. Jolly Dodger tskjban pldul Killer Instinct 3 dobozok vannak... nem mintha ltezne a jtk... ugye Rare?
>>

sszesen: 64 [1-50]
1 | 2
[20] kakasu
Feb 25., Thursday 23:38 #64
Nalam a Donky Kong volt a befuto, de a kepek alapjan ez is tetszeni fog
Valahogy nem tudom megunni az ilyen maszkalos, ugyessegi jatekokat.
Csak kar, hogy manapsag nagyon keves olyan fajta jatek van, ami nekem tetszene.
Bezzeg regebben: Sonic, Mario, Donky Kong - ezeket az idoket sosem felejtem el!
[32] manga02
Nov 30., Sunday 21:03 #63
Vlasz Warhawk (#62) zenetre
Milyen igaz!
Nov 30., Sunday 19:05 #62
One strip tells it all
KATT!
nope
[34] CHASE
Nov 29., Saturday 13:52 #61
llat teszt, gratula
a Rare kicsit feleltlenl jtszadozik ezzel a Killer Instinct nvvel, egyszer mg ottmaradok emiatt
"Csak az a bomba ami nem robbant fel, az kpes megvltoztatni a vilgot."
[37] carville
Nov 29., Saturday 12:17 #60
Vlasz Ragnar360 (#59) zenetre
Dem nem sikerlt a legjobban.
Nem is az els vilgot kapod meg benne, kevs blueprint kzl vlaszthatsz, azok is elg bna jrgnyok, egy demban pedig mg nem nagyon van kedve az embereknek ptgetnik, a limitlt alkatrszekbl.
De a teljes mr jobban tetszett.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[17] Ragnar360
Nov 28., Friday 15:02 #59
Leggagyibb gm amivel a kzelmltban jtszottam - dem is sok volt belle!

Azalatt is csak ezeket mondtam: "WTF mit kellene csinlni, mivan ?"
Szerintem iditasg az egsz, de ez csak az n vlemnyem
"I left the gang after the gang left me....i tried to go straight...i did...then i got me more trouble"
[24] maccc
Nov 28., Friday 14:12 #58
Gamespoton 8,5-t kapott. Ott se tudnak nagyon tesztelni , egyszer tl rtkelnek egyszer pedig tl lehznak valamit...
LiveID: svenike92 PSN ID: Svenike92
[21] csomi
Nov 28., Friday 13:26 #57
Szerintem meg tul elnezo lett a cikk. En is csodalkoztam, hogy a gamer365 stabja egyontetuen ennyire tulertekeli. Jah hogy Manga02 irta, igy mar minden vilagos. Viszont en is elnezo vagyok vele . A jatek szerinem sem er 7.5 pontot, ahogy azt mar dreampage blogjaban kiveseztuk. Regi banjo fankent nekem hatalmas csalodast okoztak. A jatekkal 2 oranal nem tudtam tobbet jatszani mert egyszeruen meguntam. Engem mar az sem erdekel ha valaha kiadnak egy normalis folytatast. Nalam bezart a RARE bazar. A cikk egyebkent tenyleg jo lett. Barcsak a jatekrol is el tudnam mondani ugyanezt.
[111] dreampage
Nov 28., Friday 12:12 #56
Vlasz Marcangol (#52) zenetre
n sem jtszottam az elz rszekkel. Ezzel a jtkkal nem az a baj, hogy nem platformer, hanem hogy sok idegest dolog van benne, ami lehzza.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[55] axl
Nov 28., Friday 11:02 #55
Vlasz manga02 (#34) zenetre

I WλNT TO BELI3VE
[55] axl
Nov 28., Friday 10:54 #54
Vlasz Roxas (#51) zenetre
Az nem gond, a CoD meg tud uj otleteket hasznositani...
I WλNT TO BELI3VE
[73] zaz
Nov 28., Friday 10:51 #53
Vlasz manga02 (#10) zenetre
na ezt azrt nehezen hiszem
A teszted meg vrprofi!
Az elejn nem is rtettem hogy mirt nincs a jobb fels sarokban ott a szerz neve s kpe...nyomkodtam vadl az F5-t, tuti nlam van a hiba alapon
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[27] Marcangol
Nov 28., Friday 9:25 #52
Nagyon j a teszt s gy rzem meg fogom venni a jtkot. Mivel nem jtszottam az elz rszekkel nem lesz problmm.
"Is this real or is this just a ride?"
[37] Roxas
Nov 28., Friday 3:18 #51
"Banjo rajongk meg remnykedhetnek, hogy a kvetkez rsz visszatr az alapokhoz - a vgkifejlet erre utal jeleket tartalmaz.

"

Mire az megjelenik, szerintem mg egy 3. vilghbort is simn lezavarunk
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[7] muDao
Nov 28., Friday 1:27 #50
n ezt a jtkot egyszeren AKARTAM szeretni. De nem megy. Pedig adtam neki sok eslyt, tltettem magam a nem-platformer rszen, de egyszeren nem megy. Sajna tuti nem fogom vgigvinni, ebbl kifolylag manga, pls dobj egy privit az utalsokkal, hogy lesz kvetkezp rsz, ami taln platform is lesz. Ne ide, mert aki jtszik vele annak taln spoiler lehet, de n letettem. Vgleg.
Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkjban.
[37] carville
ma 23:42 #49
No ezzel a teszttel mr jobban egyet rtek.
Br nekem mg mindig annyira tetszik a jtk, hogy elg nehezen tudok leszakadni rla. Minden hibjval egytt.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[21] Ordel
ma 23:24 #48
A dlt bets rszig meg sem fordult a fejemben, hogy nem egy itteni szerkeszt rta a tesztet, gratullok, nagyon j lett!
@MateFitus, PSN ID: Ordel87
[46] csavar
ma 23:00 #47
Tisztelem s becslm az olyan embereket, akik egy adott dologban a maximumot hozzk...amiben "felesleges" belektni. Rvide: Gratula az rsodhoz! Profi - st.
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
ma 22:21 #46
Vlasz manga02 (#45) zenetre
Ahogy sejtettem. Ksznm.
[32] manga02
ma 22:20 #45
Vlasz theSickness (#41) zenetre
Igen. Minden boszorkny csata utn megkapod azt az alkatrszt, aminek hatsra a boszinak elnye volt veled szemben. Ha legyzd a Trolley fejldik. Showdown Town-ban nem is lehet emiatt ms jrmvet hasznlni. Erre mondtk azt, hogy "jrm platform". Hiszen minden j alkatrsz ltal j terleteket rhetsz el, ahogy rgen minden j mozdulat ltal rhetted el azokat.
ma 22:20 #44
Vlasz dreampage (#42) zenetre
Te nem rted a pont. Vagy rted, csak nem szereted.
Ez teljesen fggetlen attl, milyen lett maga a jtk.
ma 22:18 #43
Vlasz manga02 (#40) zenetre
Remlem. s remlem megoldjk valahogy, hogy az j SSB-ben benne legyen Banjo s Master Chief is.
[111] dreampage
ma 22:17 #42
Vlasz manga02 (#37) zenetre
Sok hh, a vgt pedig tudjuk. A Rare rlhet, ha ennyi buks utn nem zrjk be.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
ma 22:16 #41
Krds: nem nagyon merltem el a dologban, de az alap Trolley-t hogy a 'csba lehet fejleszteni? Mert eddig gy tnik, hogy csak a Showdown Town fle Trolley hasznlhat, ami bizonyos feladatok utn magtl upgrade-eldik (tapads kerk, ugye). Jl rtem, hogy a kocsi aljra rakhat rug is csak sztori szerinti upgrade lesz vagy az alap Trolley tuningolhat s hasznlhat is Showdown Town-ban?
[32] manga02
ma 22:14 #40
Vlasz theSickness (#39) zenetre
Legutols kp esetben, ltalnossgban egyetrts szokott lenni, abban, hogy "kirly lenne Banjo-Kazooie-val jtszani a SSB kvetkez rszben" Eddig a textrig mg csak tlet szinten sem tnt fel egy frumon sem, hogy a Rare csinljon ilyen jtkot, mindenki a SSB-ben akarja ltni a prost Ennek megfelelen gy kezelik ezt a kpet, ahogy kell. Ponknt
ma 22:10 #39
Vlasz manga02 (#37) zenetre
Csak a szoksos.
szrevteleim a linkek sorrendje szerint:
- nem tudom, kell-e, br k ksztettk az egyetlen olyan gokartos jtk, ami mlt volt a MarioKart nevhez (Crash Nitro Kart = LOL)
- remlem ez csak a vicc vicce s tnyleg kszl a KI3
- egy Battletoads jhet XBLA-ra, de egy nagygpes rsz rtelmetlennek tnik
- nem tudom, hogy kell-e neknk Ghoulies 2, voltak jobb jtkaik is
- a Nintendo NAGYON magasra rakta a lcet, br k vannak olyan gyesek, hogy megugorjk - br nem lenne tl szp dolog.
ma 22:07 #38
Szuper teszt! Kiprblnm a jtkot!
"This is our time to medicate..."
[32] manga02
ma 21:52 #37
Vlasz theSickness (#33) zenetre
Figyeld meg. Tuti ebbe is raktak forrs kdba valami titkot, amin jabb 10 vig rgdhat az erre rzkeny community Egybknt mr most rippeltk az sszes zenjt s textrjt a jtknak Van nhny rdekes.
KATT! Ez mr ltezett pletyka szinten
KATT! No comment
KATT! A jtkot mr egyszer cancel rte. Akkor nem volt 2010 a cmben, mert cme sem volt.
KATT! gy legyen.
KATT! Kis Super Smash Bros uthats?
[5] zorgo
ma 21:47 #36
Nagyon durva, hogy ennyire el tudtl hatroldni a rajongi nedtl, grat a cikkhez!
Ah, Kevin! Life is sweet and I have lived so short a time. Must I pass away?
ma 21:47 #35
Vlasz manga02 (#30) zenetre
Lehet, hogy a BK XBLA-t s majd a Tooiet direkt azrt adjk ki, hogy ne legyen annyira savany a szl. Szerintem szegny Gruntildnak a BK 4-ben mr csak a szeme lesz a sajtja.
"A man can fly if he wishes, if he rides on the back of an eagle."
[32] manga02
ma 21:46 #34
Vlasz axl (#25) zenetre
Radsul mg hasznlhat is a jrm, mivel helikopter Kt raktavet s egy lzer jellemzi. Szval ez egy G365TankKopter.
ma 21:44 #33
Vlasz The Answer (#31) zenetre
Na ezt gyorsan felejtsk el.
ma 21:44 #32
Vlasz manga02 (#30) zenetre
Viccesek ezek az angol srcok, de ennyire azrt nem.
ma 21:43 #31
Vlasz theSickness (#29) zenetre
Jaja, jl mondod, br szerintem tl gyorsnak tled meg ket. Lehet, hogy vrnak mg 2018-ig, gy a BK 20 ves vforduljra jnne ki a game.
"A man can fly if he wishes, if he rides on the back of an eagle."
[32] manga02
ma 21:41 #30
Vlasz The Answer (#26) zenetre
n azon sem lepdnk meg, ha Banjo-Threeie lenne a cme a kvetkez rsznek. Annyi utals van a jtkban egy kvetkez platform jtkra s arra, hogy tudjk, hogy nem stimmel amit csinltak. Nekem mg az is eszembe jutott, hogy van akkora hatalmuk s annyi pnzk, hogy ponbl a rajongk szvatsa cljbl kiadtk ezt De aztn felbredtem
ma 21:36 #29
Vlasz The Answer (#26) zenetre
Ki tudja! Ez a jtk remlhetleg hasal akkort a kasszknl, hogy mgiscsak hallgatnak a j szra s kapunk majd egy platformert. Ami a Rare sebessgt ismerve legkorbban 2012-13 krl nyomhatnnk.
ma 21:36 #28
manga02 le a kalappal. profi teszt lett. biztos, hogy be fogom szerezni a jtkot! ^^
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
ma 21:34 #27
Vlasz manga02 (#23) zenetre
Az az igazsg, hogy kicsit felidegestett az egyik feladat (amikor Grunty macskjt kell lenyomni), aztn laztskpp egy msik feladatot vlasztva az is felidegestett, szval pihentetem. St, annyira azrt nem lett izgalmas a jtk, hogy naphosszat nyomjam. Szval ki tudja, rmegyek-e a ponos acsikra (s maximum csak a ponosakra, mert nem vagyok nagy acsi-vadsz, ugye ). Jelenleg az is krdses, hogy mennyit fogom egyltaln nyomni.
Hiba, ez nem az, amit szerettem volna.

s ha mr Rare meg jrmvek, most szeretnk egy XBLA-s Blast Corps (vagy Japnban: Blast Dozer) portot!
ma 21:32 #26
Grat. manga! J kis teszt lett. 8 v vrakozs utn vgre megjelent. Fura ezt kimondani Pedig milyen j volt vrni, s folyamatosan nzni mik az j fejlemnyek.
Remlem egy vrbeli platformer Banjo-Fourie-val majd megmutatja a Rare, hogy valjban mire is kpesek...
"A man can fly if he wishes, if he rides on the back of an eagle."
[55] axl
ma 21:32 #25
Nagyon faja teszt lett, manga! Az utolso kep meg tok poen

Nem tudom, azert a demohoz meghoztad a kedvem...
I WλNT TO BELI3VE
[51] Dude
ma 21:28 #24
Nekem eddig az v csaldsa
A teszt viszont nagyon jak. De pont manga02 ne tudna j tesztet rni egy Rare jtkrl?
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
[32] manga02
ma 21:26 #23
Vlasz theSickness (#22) zenetre
Az Achievement-ek jk benne egybknt, fleg, hogy sokrt kzdeni kell. Pldul a szaros focilabda ( KATT! ) is egy rdekes darab, br a kpe durvbb, mint a megoldsa.
ma 21:22 #22
Vlasz manga02 (#18) zenetre
Ezt nem is nztem.
De majdnem knnyeket csalt a szemembe ez az acsi ( ), mert ezzel is valahol reztettk, hogy azrt rtkelik a platformer-rajongkat - vagy legalbb kikacsintanak feljk. Persze eltte nem nztem acsi-listt, gy igazn meglepett.
[21] SolidMetal
ma 21:16 #21
Vlasz EnderQ (#20) zenetre
Hmm..nem mondtam, h nem jobb a HD, elhiheted nem vagyok SD fan vagy ilyesmi. Ha megtehetnm rg HD-n tolnm, de mivel jtkokra is alig van kess ezrt hanyagolom. Ettl fggetlenl sztem a HD nem az igazi a mostani TV adsokra, de mg az egyszer DVD-kre se sokkal jobb mint az SD, szval csak jtkra ennyim nincs.
Random Kierkegaard idzet #667
[4] EnderQ
ma 21:12 #20
Vlasz SolidMetal (#14) zenetre
Ht egy-kt mondat erejig mr belementnk, hisz vlaszoddal is e clt szolglod tulajdonkpp. Mg annyit ehhez, hogy az SD-d lehet brmennyire j, kzel se hozza azt az lmnyt mint egy HD nyjt (kpmrettl fggetlenl), hisz eleve a HD felbontsban futnak a jtkok ezen a konzolon, na de ok. Vletlenl se csesztetsbl mondom mindezt, csupn nmi makacssgot ltok vlni e tekintetben, ami idvel biztos megvltozik, majd ha HD-n tolod.
[111] dreampage
ma 21:12 #19
Soknak tartom a 7.5 pontot, a teszt viszont hihetetlenl profi, vgig meg voltam rla gyzdve, hogy egy "hivatsos" kvette el. Manga02, szinte gratulci. llst kne kapnod.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[32] manga02
ma 21:11 #18
Vlasz theSickness (#15) zenetre
A vros tnyleg egy kln plya, ahol rengeteg alkalom van platform jtszsra. Kr, hogy csak ott
Egybknt mostanban azzal szrakoztam, hogy els plyn jrmvel elakasztottam a hatalmas fogaskerekeket. Kr hogy ezrt nem jr Achievement XD

A vros legmagasabb pontja azrt rdekes egybknt, mert lehet onnan ltni Mario 64-ben lv kastlyt. Meg a Grabbed by the Ghoulies kastlyt is. Ja s kicsit logiktlan, de a boszorkny torony tetejt is (az mit keres ott, s akkor hol van a Banjo-Tooie plyi. Szvesen lttam volna a tz s jg hegyet is, ha mr Banjo fldrajz rt tartunk XD )
[37] Roxas
ma 21:11 #17
Vlasz EnderQ (#6) zenetre
Nem tartok n manapsg HD tvnl
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
ma 21:06 #16
Vlasz manga02 (#10) zenetre
Fogadd szinte gratulcimat!
Kicsit furcslltam is volna, ha nem tged krnek fel pp erre a tesztre.
ma 21:04 #15
Az EDGE rendkvl betallt azzal, amikor azt rtk, hogy ez a jtk sokkal kzelebb ll egy LittleBig Planet-hez, mint egy klasszikus Banjo platformerhez. Mert valban ez a helyzet. Mg az idegesten leth fizika is megvan benne, mint az LBP-ben.

Prbltam mg kapaszkodni a mszklsba, htha. Ahov lehetett, gyalog mentem. Ami egyrszt lass s unalmas, mert nagyok a plyk, msrszt meg minden egyes f feladatot jrmvel KELL megoldani.
pp ezrt fekdtem inkbb r az alkatrszek szedegetsre s prbltam minden egyes helyre bekszni. Pedig remnykedtem, mert vannak bizony helyek. rm volt ltni, amikor Achievment-et kaptam, mert megtalltam a vros legmagasabb pontjt.

Pozitvum:
- szveszten szp grafika
- remek fizika
- kreatv elmknek igen j kis jtsztr
- jellegzetes Rare-humor s karakterdizjn.

Negatvum:
- nem platformer
- hamar elnehezed feladatok
- nismtl kldetsek
- a fizika sokszor sokkalta nagyobb akadly, mint maga a feladat.
sszesen: 64 [1-50]
1 | 2
Banjo Kazooie: Nuts & Bolts adatlap
7 v felettieknek Tz v felettieknek
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Rare
Megjelens: 2008. Nov 14.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
7.5
Ami tetszett
Vltozatos s gynyr helysznek, nagy adag nirnia
Ami nem tetszett
Ismtld s sokszor unalmas feladatok, sok esetben hasznlhatatlan jrmvek

Olvasi rtkels: 19.3 (48 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

64 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts - teszt

Banjo s Kazooie hosszas kihagys utn trnek vissza a kpernykre: a furcsa pros legutbb mg Nintendo 64-en hdtott, most pedig az Xbox 360-at tmadjk be a korbbi akciikra csak nyomokban emlkeztet, inkbb a klnfle jrmvekre koncentrl kalanddal. Teszt.

20 | Banjo DLC a jv hten

Napjaink trendjnek megfelelen a Rare platformerprosa sem marad letlthet tartalom nlkl, rkezik ugyanis az els DLC a Banjo-Kazooie: Nuts & Boltshoz.

12 | Patch rkezett a Banjo-hoz

Sokan panaszkodtak a Banjo & Kazooie: Nuts and Bolts szvegeinek olvashatatlansgra azok a jtkosok, akik csak norml felbonts televzival rendelkeznek - a Rare orvosolta a problmkat.

64 | Banjo Kazooie Nuts & Bolts - itt a dem

Az Xbox Live Gold elfizetssel rendelkezk a mai naptl frhetnek hozz a Rare ltal mr tbbszr meggrt, s vgl a jtk megjelense eltt elkszl demhoz az j Banjo jtkbl.

16 | Banjo-Kazooie - megjelensi dtum

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a Rare soron kvetkez jtka, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts a jv hnapban fog az eurpai boltokba kerlni.

12 | [TGS] Banjo-Kazooie gameplay radat

rlhetnek a Rare fanatikusok, hiszen mretes zeltt kaphatnak a jv hnapban debtl Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-rl a Tokyo Game Show-s prezentcinak ksznheten.

23 | Banjo-Kazooie: a nagyon hossz vide

Mennyire hossz a nagyon hossz? gy ers fl rs, s a jtk prezentcis sajtnapjrl szrmazik. Mindent megtudhatsz a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-rl, amit tudni rdemes.

21 | Lesz dem az j Banjo jtkbl

A Rare illetkesei megerstettk az Eurogamernek, hogy lesz egy dem valamikor a novemberi megjelense eltt a Banjo and Kazooie: Bolts and Nuts cm jtkuknak.

10 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

A tegnapi Microsoft konferencirl termszetesen nem hinyozhatott a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts sem: most kvetkezzen az ott bemutatott, szoks szerint mks trailer.

38 | [E3] Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts trailer

Folytatdik a pre-E3 trailerzuhany, ezttal a Rare szre idztett, jrmgyrtssal felturbzott Banjo-Kazooie folytatsa jelentkezik friss mozgkppel. Tallkozik a mlt s a jelen.

166 | Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Ma dlutnig kellett vrnunk az exkluzve Xbox 360-ra kszl j Banjo epizd hivatalos felfedsre: napvilgot lttak az els komolyabb infk Banjo s Kazooie j kalandjrl, a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts-rl. Az informcik mell kpadag, s persze trailer is rkezett.

72 | Banjo Kazooie 3: kiszivrgott kpek

Elvileg kerek kt napot kellett volna mg vrnunk az els Banjo Kazooie 3 kpekre s informcikra - de a screenshotok mr most kiszivrogtak a netre. Valsznleg valdiak. Update - j adag rkezett.

33 | Banjo s Newton leleplezs a jv hten?

Nem csak a Sony idztett mostanra mretes rendezvnyt: a Microsoft jv heti show-jn felfedi az idei v vgre sznt knlatt - s egyes pletykk szerint a mozgsrzkels kontrollert is.

52 | Banjo-Kazooie 3: karcsonyi megjelens

Biztoss vlt a Banjo Kazooie hrmas epizdjnak megjelense: George Kelion megerstette, hogy a jtk 2008 karcsonyn, teht mg az idei vben a boltok polcaira kerl.

17 | Banjo Kazooie X06 trailer

Bendzs visszatr
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba