Gothic 3: tücskök és bogarak
Kapcsolódó játék: Gothic 3 (pc)
Eddig 26 hozzászólás
liquid
2006. October 01.
Sunday 17:00
Főellenfél: Bugus Maximus
Homlokráncolásra okot adó hírek Németországból: az első germán Gothic 3 tesztek elkeserítő képet festenek a játékról. A német GameStar, PC Games és PC Powerplay (a három legolvasottabb helyi PC-s játékmagazin) hosszan ostorozza a patinás akció-RPG széria harmadik epizódját: szerintük dugig van bugokkal, és éppen ezért helyenként egyenesen játszhatatlan.
A PC Games és GameStar ennek ellenére nyolcvan százalék fölött pontozta a játékot (a híbák gyors befoltozásában bízva), a PC Powerplay pedig egész egyszerűen nem adott rá pontot.
Az első két részhez kellemes emlékeink fűződnek (...a megjelenéskor mondjuk azok sem voltak bugmentesnek nevehetőek), és a harmadikban is inkább a szörny pajtásokkal pofozkodnánk a bugok helyett, ha egy mód van rá... Öröm az ürömben: a lapoknak tesztelésre átadott Gold Master verzió állítólag nem egyenlő a boltokba kerülő játékkal, azon ugyanis még dolgoztak további két hetet.

[20] kakasu
May 01., Saturday 12:37 #26
egyszerűen gyönyörű
[2] Alpár
Jul 21., Tuesday 18:31 #25
kaland jatekocska
Sosem az számit, hogy mit mért teszel hanem az számit, hogy amit teszel azért tisztelyenek.
[3] Radeon
Mar 12., Monday 15:13 #24
Gothic.
Amikor az egy kijött a népek a bugok mellett a gépkövetelménnyel bajlódtak....
Jött a kettő, iszonyat grafikával........ és ugyanaz...
Most a háromnál, valahogy a gépkövetelmény mint fogalom eltűnt....
Remélem nem azért, mert a bug mellett a lassú is ott van.
Oct 05., Thursday 1:02 #23
Válasz theSickness (#21) üzenetére
A terjedelem megint attól függ, h ki ,h játszik.
Végigszaaldja, vagy élvezi a játékot,és minden apró részt felkutat.
Összességében ha lándzsát kell törni valami mellett,akkor Gothic.
Érdekesebb, és izgalmasabb. NAgyobb a bejárható terület, dúsabb az egész, telt, a város él, nem ugy mint az oblivionban., Sok beszélgetés, formálódsz, tájak gyönyörűek változatosak. az oblivionban pl. minden barlang ugyanolyan. stb..
Nem akarok vitát szítani. tényleg,de ez mégiscsak egy Gothic hír. Hagy ne kelljen már az oblivionosokkal vitáznom . Köszönöm!


Nem ismerek innen senkit.
Oct 05., Thursday 0:57 #22
Válasz carville (#20) üzenetére
Nem tudom milyen bugról beszélsz,ami miatt nem lehetett tovább menni...
A csákány felvenni nem tudása..az bénaság, nem bug. De nem kötekedésből írom ezt.
VAn benne bug. Nem tökéletes tény. 99%os.
Oct 05., Thursday 0:03 #21
Válasz Buakaw Rai (#19) üzenetére
Hát ha terjedelmében nézzük a két játékot, akkor nem igazán állja meg a kamion vs kispolszki elmélet a helyét. Messze nem.
De nem ismerlek én téged valahonnan?
[37] carville
Oct 04., Wednesday 21:44 #20
Válasz Buakaw Rai (#19) üzenetére
Pedig a Gothic 1-ben igenis van olyan bug, ami miatt normális keretek közt nem lehet tovább menni, ergo játszhatatlan. 8-) Én is belefutottam...
De ahogy mondtad, ez annyira magával ragadó, hogy nem lehet nem megbocsájtani neki. Én a Gothic 1-rs ismerkedésemmel azzal kezdtem, hoyg 1 óráig filóztam azon, hogy kell felvenni a csákányt a földről. És mégis, ennek ellenére is folytattam, és végül kivittem, és egyáltalán nem bántam meg.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Oct 04., Wednesday 20:11 #19
Nagyon várom a játékot!
Valóban van bug az eddigi két részben, de a játék annyira magávalragadó, h szemet huny az ember fölötte.
Az,h a bugoktól játszhatatlan a játék legalábbis erős túlzás!
Az oblivion Gothic vitát nem igazán értem. Kicsit az az érzésem mikor az autóúton egy kispolszki kamionra dudál...A kamion a Gothic...
[32] manga02
Oct 03., Tuesday 21:56 #18
Válasz dreampage (#17) üzenetére
Megnyugodtam
[111] dreampage
Oct 02., Monday 22:41 #17
Válasz manga02 (#15) üzenetére
Nem valószínű, hogy ebből lesz konzolos verzió, úgyhogy nem kell aggódnod.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Oct 02., Monday 20:34 #16
Válasz Bajnok (#12) üzenetére
Nyílván "véletlenül" van ott a hsz-emben az az utolsó mondat és a smiley. LOLka, nem kéne kötekedni.
[32] manga02
Oct 02., Monday 20:20 #15
A Ghotic 1 számomra játszhatatlan volt. A kettő már jobb volt, de valahogy nem tudtam benne normálisan fejlődni így beértem annyival, hogy sok-sok harc segítségével kiirtottam az első falut. Megaztán rengeteget tölt a játék. Pedig tetszik a ahngulata. A harmadik részt meg csak akkor venném, ha konzolon lenne, bár nem biztos, hogy Oblivion mellett erre is szakítanék időt.
[37] carville
Oct 02., Monday 18:37 #14
Válasz fade (#11) üzenetére
A korábbi részekben ennél sokkal rosszabb dolgokat gondoltak már komolyan.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
[11] Bajnok
Oct 02., Monday 17:46 #13
Válasz fade (#11) üzenetére
Szánalmasan.
Egy tempó van. Az enyém.
[11] Bajnok
Oct 02., Monday 17:44 #12
Válasz theSickness (#7) üzenetére
Had utálja már mindenki szabadon azt amit akar, anélkül hogy előugrana egy fan és elhadarná a játék pozitív tulajdonságait, ok?
Egy tempó van. Az enyém.
[7] fade
Oct 02., Monday 14:11 #11
Most nem azért, de a képen ahogy a csávó fogja a "fáklyát", azt komolyan gondolták?
Oct 02., Monday 12:10 #10
nem tudom én eddig csak a gothic 2-vel és a elder scroll 3-4-el játszottam, de nekem a morrowind az isten még mindig!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[9] Necc
Oct 01., Sunday 22:41 #9
igéretes de előszor hagy vigyem végig az oblivion
Playing is important, you can work anytime.
[111] dreampage
Oct 01., Sunday 21:02 #8
Az Oblivionban is sok bug volt, amikor megjelent, de azért nem annyira durván, mint amit ez a hír a Gothic 3-ról sugall. Hihetetlen - nem tesztelik eleget ezeket a játékokat? Ha így áll a helyzet, akkor azt hiszem, az egyjátékos RPG-k között nincs "veszélyben" az Oblivion uralma.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Oct 01., Sunday 20:30 #7
Válasz predakon (#6) üzenetére
Mé', mi a bajod vele? Gigászi kaland, végletekig kidolgozott háttértörténet(ek), full non-lineáris játékmenet, teljesen kusztomizálható karaktertípusok (mind képességekben, mind kinézetben), szép grafika, végtelen szabadság, kismillió küldetés, óriási hangulat, csodaszép zenék, és még sorolhatnám. Persze nem akarlak meggyőzni...
[10] predakon
Oct 01., Sunday 19:56 #6
Obliviontól nagyon nem vagyok elkábulva.
[37] carville
Oct 01., Sunday 19:45 #5
Hát az 1ben olyan bugok voltak hogy szabályosan tovább vihetetlen lett a játék normál esetben, és csak egy másik bug kihasználásával lehetett tovább jutni. > Az ilyen és ehhez hasonló dolgok vágták szét a játék hangulatából áradó király játékélményt.
Épp ezért sajnálnám, ha a 3 megint tele lenne bugokkal és azok miatt szívnék, de biztosra veszem hogy ennek ellenére is megfogom venni és végig viszem, mert azt ami a játék fog nyújtani nem lehet semmivel se pótolni.
A Gothic vs Elder Scrolls vitát meg abszolúte nem értem, mivel mind a kettő másra helyezi a hangsúlyt: A Gothic sorozatban egy szép nagy bejárható világban kellett a sztorit felgöngyölíteni, míg az Elder Scrollokban inkább a fősztori szál egymellékes dolog, a cél az hogy Élj abban a hatalmas világban (ezért lehet a Gothicot végig játszani, míg a TES-eknek nincs vége a sztori befejeztével se).
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Oct 01., Sunday 19:33 #4
Válasz Id (#3) üzenetére
Nálunk dettó, csakhogy ők ketten játszanak pécén, engem meg semmivel sem tudnak rávenni. Így nem lesz sportszerű a vita.
[12] Id
Oct 01., Sunday 19:30 #3
Válasz theSickness (#2) üzenetére
Nekem is van egy spanom akinek szent megggyözödése hogy a gothic sorozat kenterbe veri az Elder Scrolls-sagát.Én meg a forditottját vallom....nekünk meglesz a vita
" A hős körül minden tragédiává válik, a félisten körül minden komédiává; s Isten körül minden - hogyan? talán világgá? "
Oct 01., Sunday 19:26 #2
Basszus... hát megint nem tudunk majd komolyan vitázni a komáimmal. A Gothic 3 nem jön konzolokra, én meg nem játszok pécén. Így elmarad a Gothic 3 vs Oblivion megavitánk. Pedig már készültem rá.
[10] predakon
Oct 01., Sunday 19:16 #1
Én azért nagyon bizom benn ehogy ez a kezdetleges bugos verzion bőven dolgoznak még a srácok. Csak azt nem értem ha ennyire tele van hibával miért küldik ki a cuccot "hires" lapoknak.
Friss hírek

88 | [Nyerd meg!] Untitled Goose Game (SORSOLÁS)

Dupla gágogó - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Untitled Goose Game játékot, amelyet a szeptemberi frissítésnek köszönhetően kooperatívan is játszhattok! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

44 | [Nyerd meg!] Sayonara: Wild Hearts (SORSOLÁS!)

Dupla dinamit - Switch és PS4 platformokra nyerhetsz egy-egy Sayonara: Wild Heartsot! A játékunk külön fut a "maradj otthon" sorsolástól, így bátorítunk mindenkit az aktív részvételre! A felajánlott nyereményekért hatalmas köszönet illeti a Magnew csapatát!

1141 | [Maradj otthon és nyerd meg!] Zen Flipper sokadalom (PS4, PC, X)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. SORSOLTUNK!

0 | [Érkezési Oldal] 2020. szeptember - 40. hét

Múlt heti áttekintő, jövő heti előretekintő.

0 | PS4-re is ellátogat idén a Brigandine

SJRPG extravaganza, gyönyörű művészeti koncepicóval.

0 | Nexomon Extinction: zöldülnek a szörnyikék

Xbox-on is elstartolt a Pokémon-klón.

0 | Space Crew: űrlegénység-menedzsment

Star Trek módra, chibi-bucifejű szereplőkkel.

4 | Boundary: tölthető a Ray Tracing benchmark

Letöltési linkkel is tudunk szolgálni!