[Teszt] Catherine: Full Body (Switch)
Eddig 8 hozzszls
ne5h
2020. July 03.
Friday 13:00
Az Atlus egyszer mr adott egy msodik eslyt a Catherine-nek a Full Body alcmmel elltott kiadsnak ksznheten, a Switch port ennek rtelmben mr nem ad akkor drasztikus jtsokat, mint az jrakiads, mindssze annak minden kiegsztjvel egybecsomagolva szolglja ki a Switch tulajokat.Az eredeti vltozatrl s az jrakiadsrl mr rtekeztnk egyszer, most pedig a Nintendo konzoljra bees tiratnak is szentelnk nhny sort. A Switch-es Full Body az asztali konzolos (PS4) testvrhez hasonlan rendelkezik annak jdonsgaival, teht a kibvtett trtneti szllal az j kzponti karakternek, Rinnek ksznheten, valamint a tovbbi nhny szerencstlen NPC klvrijval. Ezek mellett a jtkmeneti extrnak szmt Remix mode is megtallhat, ahogy a tbbi apr vltoztats.

Technikai oldalrl ezttal sem egy ermt ignyl produktumrl van sz, azonban mg ennek ellenre is sikerlt nhny aprsgba belefutni. Ilyenek voltak a nhnyszor elfordul hosszabb tltsi idk az tvezetk utn, valamint bizonyos csillaglls mellett nhny textra is rendellenesen kerlt betltsre. Szerencsre az rdemi jtk - a toronymszs - kzben ezek nem jelentkeznek, inkbb a nyugodtabb szekvenciknak szmt brbeli idtlts sorn fordultak el.

A Switch-es kiadsa "legnagyobb" jdonsga, hogy ebben mr kezdettl fogva megtallhatjuk a jtk sszes kiegszt tartalmt, gy a klnbz szinkronhang csomagok mellett a Persona 5 kollaborcinak ksznhet extra karaktereket s a taln legrdekesebb Horn-Rimmed Glasses-t, melynek segtsgvel alsnemben lthatjuk a Stray Sheep vendgeit.A Catherine tovbbra is egy rendkvl egyedi alkots, ha eddig csak a hordozhatsg hinya miatt nem ugrottl fejest Vincent szerelmi sokszgbe, akkor ez az akadly is elhrult. Ha pedig alapjraton is kedveled a Studio Zero alkotst, akkor indok sem kell hozz, hogy erre a vltozatra is lecsapj.

[25] Hwopapa
Jul 06., Monday 20:02 #8
Vlasz Fieldtom (#7) zenetre
Hny ilyen "10 ves jtk sokadik portjt" vetted meg ezen kvl?
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593
[38] Fieldtom
Jul 06., Monday 10:06 #7
Esk megvennm, de nem teljes ron. Egy majdnem 10 ves jtk sokadik portjt. Tudom, teljes lmny meg minden.
Tegnap is ma fekdtem le, ma is holnap fogok. Nintendo switch friend code: SW-3226-4561-1915, PSN: Fieldtom
[15] [oni]
Jul 05., Sunday 11:24 #6
J kis "teszt" volt ez
Jul 04., Saturday 17:35 #5
Lassan annyi portja lesz ennek a jtknak, mint a Street Fighter II-nek
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Jul 03., Friday 22:52 #4
Vlasz Wakka (#3) zenetre
n a Limited Editionnel szemezek, az a tripla bortterv nagyon babn nz ki.
I am such a B.A.
[3] Wakka
Jul 03., Friday 20:23 #3
>> aaah, brny kulcstartt akarok! D:
[3] Wakka
Jul 03., Friday 20:22 #2
Vlasz Hwopapa (#1) zenetre
majd kijn vagy egy vre r a p5 switchre is hogy megjelent a scramble nyugaton is... :,D
[25] Hwopapa
Jul 03., Friday 16:52 #1
Adtam is el a PS4 verzt, amint ezt megtudtam, nagyjbl 3 hnapja el van rendelve, futr hozza jv hten

Mr csak a Persona5 kne s teljes az rm, azt is annyi helyen rebesgetik, hogy csodlom hogy nincs megjelensi dtum - br valszeg vrnak mg pr hnapot, hogy a PS4-es eladsok lejjebb menjenek, hiszen szviccsre biztos fogyni fog "pr" darab
PSN-XBox: Snake.aZ.eKe / Switch: SW-6493-2649-5593