Mirror's Edge - teszt
Kapcsold jtk: Mirror's Edge (x360)
Eddig 72 hozzszls
drag
2008. November 23.
Sunday 16:20
FPS, nyitott jtkmenet, s az Unreal Engine 3-mal jr sajtos kpi vilg. Hrom plda napjaink legnpszerbb videjtkos slgereibl, olyan dolgok, amelyekkel manapsg lpten-nyomon sszetallkozunk. Tucatszmra rkeznek, hiszen a sorba bellni mindig egyszerbb, mint annak tkletesen htat fordtani - mr ha a pnzgyi tnyezket s kvetkezmnyeket is figyelembe vesszk -, gy ksz csoda, hogy az Electronic Arts s a DICE mgis tesz egy prbt ezzel. Mert hogy a Mirror's Edge pontosan ezekkel a sablonokkal szeretne szaktani: bels nzet, de nem FPS; nyitottnak ltszik, de igazbl lineris; alatta pedig az Unreal Engine 3 fut, m cseppet sem a megszokott ltvnyt knlja.


Bels nzet, de nem FPS. Faith egy Runner, egy utpisztikus trsadalom kivteles alakja. A bnzsmentes vros fenntartsnak ra van, gy az emberek szemlyes szabadsgukat feladva, lehallgatva lik mindennapjaikat, m fhsnnk nem ilyen: bizalmas informcikat szllt A pontbl B-be, mindezt pedig kt sajt lbn teszi, a hatalmas felhkarcolk tetejn kzlekedve - a tlkontrolllt vrosban ez az egyetlen lehetsge. A Mirror's Edge-ben teht futni fogunk, s nem lni, gy kpessgeink kzl is inkbb gyessgnk s gyorsasgunk kerl eltrbe. Parkour-akci, ha gy tetszik. A f kihvst gy igazbl az akadlyok sokasga, s azok legyzse nyjtjk majd, mindehhez pedig a DICE emberei szerencsre kivl, egyszer s helyzetrzkeny irnytsi metdust tlttek ki, mellyel lnyegben kt gomb - fel s lefel trtn mozgs - hasznlatval tljuthatunk brmin. Ugrs, mszs egy magasabb pletre, csszs a csvek alatt s a drtkteleken, falon futs, guruls, lengs a pznkon, s mg ki tudja mi minden: egytl-egyig knnyedn kivitelezhetek s magtl rtetdek.


Nyitottnak ltszik, de igazbl lineris. A kprzatos kk gbolt s a krnyez pletek sokasga elsre minden bizonnyal csalka lesz rzkeink szmra, a Mirror's Edge ugyanis kkemnyen clirnyos, az esetek tbbsgben egyetlen tvonalat enged tovbbhaladst knl. Belegondolva persze rgtn rjvnk, hogy mshogy nem is felttlenl mkdne a jtk ltal kpviselt rendkvl jszer s friss koncepci, hiszen az lvezeti faktort pp a jtktr felptse, s annak legyzsnek mikntje nyjtja: a Mirror's Edge a gyors, lendletes, s a fentebb felsorolt mozdulatokat gyesen sszefz jtkos eltt nylik csak ki igazn. Ebben szerencsre a DICE is partner volt: a kvetkez tereptrgyhoz rve ltalban mr ltni fogjuk, mit is kellene csinlni, a kritikusabb pontoknl pedig rendre kisegt minket az gynevezett Runner Vision, ami ln vrs sznnel emeli ki szmunkra az ppen beclzand elemet. A linearits teht lnyegben egy fontos eszkz ahhoz, hogy a Mirror's Edge gy mkdjn, ahogy neki kell: egyetlen gigantikus script-knt, melybe a fejlesztk rendkvl pontosan belepthettk az lmnyek egymsutnjt.


Unreal Engine 3, de mgsem a megszokott kls. Nhny embert bizonyra meglepetsknt fog rni, de a Mirror's Edge alatt bizony az Unreal Engine 3 fut, mretes fricskvval illetve ezzel a motort beskatulyzkat. Mert hogy a jtk kpi vilga egszen egyedi, s rendkvl fontos szerepet kapnak benne a sznek: a mindenhol fehr alap jellemzen egy-egy msik, lnk sznnel alkot szemkprztat harmnit, ami egszen zsenilis vlasztsnak bizonyult a dinamizmustl tlcsordul jtkmenet mell. A ltvny msik erteljes tartpillreknt az animcik dszelegnek, hiszen Faith mozdulatai, lemodellezsk mikntje szintn mretes pluszknt jrul hozz az lmny nvelshez. St, mi tbb, mindezen emltett dolgok olyannyira jl sikeredtek, hogy az tlagosan kidolgozott s sokszor abszolt gyengn textrzott tereptrgyak igazbl nem srn szrnak szemet. Szerencsnkre, mert itt azrt ltszik, hogy volt mit felldozni a stabil framerate mgikus oltrn, de legalbb elgedetten konstatlhatjuk, hogy a jtk abszolt simn csordogl - pp mint Faith a hztetkn.
>>

sszesen: 72 [1-50]
1 | 2
Sep 07., Saturday 22:51 #72
Nlam a valaha elksztett legrosszabb PS3 jtk...bonyolult irnyts s szinte minden rsznl eltved az ember. Hiba ugrok ahova kell, leesek. Unfair, idegest jtk.
[URL=https://www.playfire.com/gerelysa20][IMG]http://gamercards.playfire.com/_/psn/286914/0/8.png[/IMG][/URL][URL=https://www.playfire.com/]PSN Gamercards[/URL]
[20] kakasu
Feb 25., Thursday 23:43 #71
Nagyon j jtk! A vge tetszett nagyon! A trtnet elszr nem rdekelt, de gy visszagondolva nem is olya rossz s rengeteg dolgot ki lehet mg hozni belle sztem!
A grafika nem nagy szm( nem egy GOW 2), viszont naggyon stlusos! 9/10!
[2] Alpr
Jul 31., Friday 11:58 #70
kicsit nehez volt de kijtszodtam
Sosem az szmit, hogy mit mrt teszel hanem az szmit, hogy amit teszel azrt tisztelyenek.
[13] cajos
Dec 01., Monday 13:04 #69
Vlasz atka (#68) zenetre
Sajnos valban nem egy hossz jtk (nekem b egy htbe tellett). Ez hiba. Viszont jrakezdtem, hogy megtalljak minden meg nem tallt trgyat s van egy csom egyb teljestend dolog is.

A trtnet mellett j mka csak gy futkorszni benne s lvezni a terepet (persze kzben mesterlvszek zaklatnak, de gy izgalmasabb).
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[10] atka
Nov 30., Sunday 20:48 #68
OK most ltom hogy 5 rt r a tesztel csak nem akarom elhinni.
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[10] atka
Nov 30., Sunday 20:46 #67
Kijtszotta mr valaki? Kb hny ra a jtkid , csak mert nem szivesen ruhzok be 7-8 rs jtkokra. Ja s van benne valami trkp funkci?
Hnyni tudnk a sok CGI szartl. Az n szereplim igaziak . Ha ilyen vide jtkos szarokat akarnk ,hazamennk s bedugnm a farkam a Nintendba. Ez a CGI bullshit a mozi halla. Quentin Tarantino
[59] Alwares
Nov 30., Sunday 18:33 #66
Vlasz cajos (#65) zenetre
Huh ez nagyon j!
.titanic {float: none;}
[13] cajos
Nov 29., Saturday 14:42 #65
Vlasz Pukhi-zik (#64) zenetre
Az biztos, hogy lesz album belle kiadva, de hogy mikor, mg nem eldnttt. Hogy idzzem az interjbl:

[b]M4G:[/b]Will there be an official soundtrack album release for the in-game score?
[b]Magnus Birgersson:[/b] Yes there will be an official soundtrack made from the in-game music, no release date is set at this time for the album release.

Interj megtallhat itt: KATT!
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[11] Pukhi-zik
Nov 28., Friday 1:30 #64
tud valaki valamit az OST rl? ha lehet jelezze. thx
Meglep mdon nem Gobbi Hilda gondolatait s vlemnyt irtam le.Teht :Szerintem!!!
[55] axl
Nov 27., Thursday 21:12 #63
Vlasz DanielT (#60) zenetre
Szerintem pont ott van elrontva, hogy mindeki azt hiszi, hogy a 7,3 az mar rossz...
Minden jtk szerepjtk
[17] Tomtom
Nov 27., Thursday 20:49 #62
Vlasz DanielT (#61) zenetre
majd ha valaki klcsn adja, kiprblom, ha tetszik, beszerzem, hisz oly vehemencival nyilatkoztl rla
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[6] DanielT
Nov 27., Thursday 9:22 #61
Aki meg a szabadsgot hinyolja, gondljon bele, hogy a Marioban sincs tbb tvonal, van viszont centire kiszmtott ugrsok s feladatok sorozata. Ez itt is gy van.

Egybknt ez sem igaz, mert ha megnz az ember pr profi ghost run-t akkor rjn, hogy baromira nem az az tvonal a legjobb amit egyetlennek gondolt.

Szerintem a tesztel sem rtette meg a jtk lnyegt s olyan dolgokat hinyol aminek semmi rtelme nem lenne.
Gyjtemnyem, elad jtkaim nzd meg a jatekaim.hu oldalon.
[6] DanielT
Nov 27., Thursday 9:09 #60
Vlasz mcmacko (#57) zenetre
Ez nem igaz. 6-ot s alatta mr csak a kivtelesen nagy szemetek kapnak. El van rontva a pontozsi gyakorlat.
Gyjtemnyem, elad jtkaim nzd meg a jatekaim.hu oldalon.
[6] DanielT
Nov 27., Thursday 9:08 #59
Eszmletlen j s felldls a jtk, minden tekintetben. A ltvny s a stlus minden vlt vagy vals hibt bven feledtet. Egyetlen lvs nlkl vittem vgig, ahogy azt mindenkinek kellene s akkor mg profibb arct mutatja a jtk. Kzdeni kell vele, de megri. 2008 egyik legkellemesebb meglepetse.

Aki kihagyja, magra vessen!
Gyjtemnyem, elad jtkaim nzd meg a jatekaim.hu oldalon.
[25] Yip Man
Nov 26., Wednesday 23:18 #58
Vlasz mcmacko (#57) zenetre
75%-tl ngyes...
Szval egy olyan dolgozatra, amire rkszlt az ember, hogy milyen j lesz...
a 73 az igenis ATYAG!
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
Nov 25., Tuesday 10:40 #57
Vlasz Titto (#50) zenetre
Ne felejtsetek mar el, 1-10ig megy a pontozas, nem 5-10ig, mint ahogy sokan latjatok. Ez a pontszam egy korrekt "JO" jatekot takar. Iskolaban sem mondjatok egy 73%-os dogara, (ZH-ra meg plane nem) hogy atyaeg.
"This is our time to medicate..."
[17] Tomtom
Nov 25., Tuesday 9:01 #56
Vlasz Ringu84 (#52) zenetre
"Vgtre is mr tmjbl adodan is rtegjtknak tnik"
Itt most a sztorira gondolsz? merthogy az nem igazn "rteg", st!

Amit lttam belle, az elgg impozns, de nekem ekkora terek lttn egybl a szabadsg, az ide-oda rohangszs, ugrls, amolyan Spider Man feeling jut eszembe s ht...ez nem az a jtk.
Ha tbb mozgsternk lenne, fizetskor rohannk a konzolboltba

drag!
Ez a teszt nekem most egy kicsit szraznak tnt, hinyzik belle az a habitus, melyet megszokhattunk mr tled, de val.szeg ez azrt van gy, mert maga a jtk sem szolglhatott az ezt kivlt "rzsekkel"
...attl, mert egy majom cilindert hz, mg majom marad, tlen mikor minden fehr, mindegy mi van a h alatt, a szemtdomb szemtdomb marad...
[13] cajos
Nov 24., Monday 22:34 #55
Ha vazze nem kellene tlrznom, most is ezzel jtszank. Mel suxx
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
Nov 24., Monday 19:30 #54
Nem jtszottam (mg?) a jtkkal, de a fegyveres rszeket azrt megvdenm:
Ha jobban belegondolunk, a ME-ban csak gy szerezhetnk fegyvert, ha elkobozzuk valakitl - s mire szmt a kedves jtkos, hogy telitltve + trakkal kapja meg a cuccot? Fent! A DICE inkbb futsra, mint harcra ksztet.
Ja s mgvalami: anno a HALO-t megltva elszr nekem is fura volt h csak 2 fegyver lehet nlunk...
"l gondolkod lny vagyok, aki az informci tengerbl szletett!"
Nov 24., Monday 19:29 #53
Kivncsi vagyok hnyan fognak majd elkezdeni PKzni a jtk miatt
[30] Ringu84
Nov 24., Monday 18:53 #52
Valamirt nem lepdtem meg a pontozson. Lehetett r szmtani, hogy nem kap magas pontszmot, s hogy majd megosztja az emberek vlemnyt. Vgtre is mr tmjbl adodan is rtegjtknak tnik
Nekem mondjuk tetszik, s valsznleg be is fogom szerezni.
Ringu84 mg nem rt idzetet, de minek is rna.
[11] roticselli
Nov 24., Monday 18:39 #51
Nekem a jtk nagyon nagyon tetszik , de nagyon sokszor elakadok benne ! De a grafika szemet gynyrgdtet !
" Az ember kpes a magnyt megszokni, de ha a magnya csak egyetlen napra is megsznik, utna kezdheti a megszokst ellrl."
[11] Titto
Nov 24., Monday 17:45 #50
Atyavilg, azthittem tbb pontot fog kapni.
THIS IS MEEEEE......
[13] x-doboz360
Nov 24., Monday 17:20 #49
Pont ennyit r a jtk se tbbet se kevesebbet. J teszt lett.
Gamertag: Bubbszy HUN
[59] Alwares
Nov 24., Monday 16:47 #48
Vlasz gj2k (#47) zenetre
Egyltaln nem. Az is viszonylag irrelis hogy ezeken a tetkn csak gy lehet kzlekedni, parkour ide-oda. Az utca nem tet, szerintem nem hinyzik belle a non linealits. Elvgre ez egy story kzpont FPS, ami ritkn nem linelis, ht mg ha platformerrl van sz...
.titanic {float: none;}
[1] gj2k
Nov 24., Monday 15:04 #47
Nem gz ez a linearits? Nekem kicsit olyannak tnik, mintha a GTA-ban csak egy stlutcn lehetne kzlekedni...
http://gj2k.net
[37] Roxas
Nov 24., Monday 13:50 #46
Vlasz drag (#45) zenetre
Szerintem nincsenek fanjai a jtknak, az avatar totl vletlen lett generlva
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
Nov 24., Monday 13:46 #45
Vlasz Roxas (#42) zenetre
Megoldhat, de szerintem nem vletlenl van r kln acsi...
A msodik felre pedig a valaki ltal mr emltett liftes jelenettel reaglnk n is.

De legalbb nem rtam hlyesget az utols eltti mondatban.
Found.
Nov 24., Monday 13:34 #44
Csak sokszor nem knny rakadni...
Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
Nov 24., Monday 13:33 #43
Vlasz theSickness (#39) zenetre
Kill-a-Dick.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[37] Roxas
Nov 24., Monday 13:33 #42
"A jtk ksbbi fejezeteiben azonban egyre tbbszr kerlnk majd olyan helyzetbe, hogy fl tucatnl is tbb tmadval vagyunk knytelenek szembeszllni, meneklt nlkl, vagyis muszj fegyvert koboznunk. "

Ezzel vitznk, megoldhat a game fegyver nlkl, meneklt mindig van.
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
[46] multishoot
Nov 24., Monday 13:30 #41
Vlasz Roxas (#40) zenetre
Ez most szeirntem is ,egy kicsit kevs lett .
Egyre jobban. [Rhiblokker user]
[37] Roxas
Nov 24., Monday 13:26 #40
Csak 7.3? Lefejezni a teszteeert!
www.feltoltokodok.hu www.gamestore.hu msn: csabi@gamestore.hu facebook.com/gamestorehun
Nov 24., Monday 12:35 #39
Vlasz Project1083 (#38) zenetre
Ltom, killaddict szelleme mg ersen benned l.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Nov 24., Monday 12:31 #38
Vlasz theSickness (#35) zenetre
Elbb jussunk el addig a pontig hogy valakit gyba viszel Sick.

Egybknt nekem a jtk a hibival egytt is tetszik.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[55] axl
Nov 24., Monday 12:29 #37
Vlasz Bali222 (#31) zenetre
"akkor nem csak a grafikt s az irnytst lehetne a konzolosok orra al drglni"

szerintem a billentyuzet + egeres iranyitast a ME eseteben nem fogod senki orra ala dorgolni... habar ugyanakkor a gepigennyel meg mindig felvaghatsz majd
Minden jtk szerepjtk
[55] axl
Nov 24., Monday 12:25 #36
Vlasz zorgo (#3) zenetre
na jo, azert egy elszurt elemre mar ne mondjuk azt, hogy ez is egy ficsor, mert tokon dofom magam

demo alapjan kellemes, de a teszt alapjan nem azonnal beszerzendo jatek (elsosorban a hossza miatt), a lovoldozes nekem mar a demo-ban sem jott be, de a jatek ezzel egyutt is tetszett. en azert ranezek majd fel ev mulva
Minden jtk szerepjtk
Nov 24., Monday 11:41 #35
Szerintem az zlses krts mell egy igencsak ellaposod jtkmenet prosul. Az ltalam mr vagy fl ve megtippelt linearts szintn benne van, br tapasztalataim alapjn mg nem is igazn ez jelenti a gondot.
Ja s Faith keze egy megtermett frfiember keze. Nem kell a kifogs, hogy neki a sok kapaszkods miatt meg satbbi - ha reggel egy party utn gy kelnk, hogy csak a kezet ltnm magam mellett a takar all kikandiklni, tuti azt hinnm, hogy nem egy nt, hanem egy hentessrcot vittem gyba.

Ami viszont pozitv, hogy stlusos a grafika, kivl a sznhasznlat s gy ltalban nagyon hangulatos az egsz.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Nov 24., Monday 9:47 #34
Vlasz Alwares (#33) zenetre
Csicsa,nem tbb...semmi jtktechnikai jelentsge nem lesz,csak "szebb" lesz a jtk...ennyi...
Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
[59] Alwares
Nov 24., Monday 9:04 #33
Vlasz cajos (#32) zenetre
Igen az nekem is eljtt nha, mshogy kell rfordulni a falra.

Jah igen, szerintem ez a Phsyx egy nagyon kamu 0, semmit nem dob a jtkon...
.titanic {float: none;}
[13] cajos
Nov 24., Monday 8:55 #32
Vlasz Alwares (#30) zenetre
Akkor nekem szerencsm van, mert nem ragadt ssze senki senkivel.

n sem ragaszkodom a fegyverek hasznlathoz (de, de!!), viszont volt olyan plya, ahol nem tudtam tljutni enlkl (7-es fejezet taln? Amikor egy terem tloldalra kell tjutnod s mindenhonnan lnek. A tloldalon pedig egy lift van, amit mg hvni is kell ... ha vgeztem a jtkkal, jra megprblom, htha megy visszalvs nlkl is).

Nekem problmm csak az irnytssal akad nha, mert a falfuts helyett ugrani akar a kiccsaj. Ez pedig nem nyer egy tzemeletes hz oldaln.
Kinek nem inge, ne vegye gatyra... PSN / Steam: elcajos
[6] Bali222
Nov 24., Monday 8:46 #31
Demo tetszett, de ez PC-n lesz az igazi, az egr a pontos mozgsoknl j lesz, a Phsx-el megfejelt fizikt pedig remlem ki fogjk rendesen hasznlni. Jvbeni jtkokba is elkezdhetnk mr bepteni, akkor nem csak a grafikt s az irnytst lehetne a konzolosok orra al drglni .
[59] Alwares
Nov 24., Monday 8:33 #30
Vlasz cajos (#21) zenetre
Szerintem ha van valami ami miatt buk a jtk, az pont az AI. Tbbszr fordult el olyan, hogy az AI bugjnak segsgvel lehetett csak tovbbjutni. A harc sorn (n sohase hasznlok fegyvert) a f szempont mindig az izolls volt. El kellet csalni egymstl a rendrket s egyesvel knnyen legyzhetek voltak, mg kombk nlkl is. De tbbszr volt olyan, hogy kt ellenfl szinte "sszeragadt" s nem lehetett mit csinlni. Chapter 5, valaki?
.titanic {float: none;}
Nov 24., Monday 7:24 #29
nekem nagyon bejon.......bar neha k...vara idegesitoek az elakadasok........
Ha az ember kivgta az utols ft, meglte az utols llatot rjn, hogy a pnz nem ehet?.......green's
Nov 24., Monday 1:25 #28
Taln majd a 2. rszben...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten llatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERTS!!!
[46] csavar
Nov 24., Monday 0:14 #27
Ez egy sz szerint stlusteremt (FPP) jtk s nagyon remekbe szabott, gy elsre. A fejlesztbrigdot figyelembe vve n is megkockztatok egy "nem vletlen a fegyveres z..." megjegyzst. 8 pontos game nekem. nem tudom/akarom rszleteiben nzni, az szkp a fontos!
Ne hazudj, mert sszezavarod a csillagokat s kiszmthatatlan lesz a jvd! PSN ID: vjcsavar
Nov 23., Sunday 23:13 #26
Most sikerlt beszereznem a szmomra egyik legjobb idei jtk egyikt,ez pedig a Mirror's Edge.
Szvsz ez a jtk mindent visz... Igaz mg csak az elejnl tartok,de... inkbb megyek is vissza jtszani!
Clozd meg a Holdat, ha elhibzod is, a csillagok kzt landolsz...
[54] Doom
Nov 23., Sunday 21:39 #25
Vlasz arsenal (#20) zenetre
Szomoran hallom, plne hogy a Dead Space meg pr ms jtk is sorra kapott mostansg feliratot
[1] bLzbox
Nov 23., Sunday 21:35 #24
nekem nagyon bejn ez az ugribugri csak hosszabbra is megcsinlhattk volna a sztorit.a lvldzs rszrl nem tudok vlemnyt mondani mert nem hasznltam benne semmilyen fegyvert.
[16] adam062
Nov 23., Sunday 21:07 #23
n mg idn szeretnm beszerezni, nagyon bejn a demo alapjn... s a tesztekben lert negatvumok sem zavarnak annyira gy ltatlanban, azt hittem valamilyen komolyabb hibja van, mint pl: "ahol bizony j nhnyszor jra kell majd prblkoznunk" - gy legalbb nem olyan tl egyszer! sok jtkban van olyan rsz, ami nem sikerl elsre, de msodikra, harmadikra sem!
sszesen: 72 [1-50]
1 | 2
Mirror's Edge adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Electronic Arts
Fejleszt: EA Games
Megjelens: 2008. Nov 13.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
7.3
Ami tetszett
Els osztly alaptlet s dizjn, kivl dinamizmus.
Ami nem tetszett
Sokszor tlsgosan harcorientlt s rvid. Hatalmas kihagyott ziccer.
Olvasi rtkels: 14.1 (90 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

72 | Mirror's Edge - teszt

Mi lesz akkor, ha egy bels nzet akcijtkbl eltvoltjuk a lehet legkzenfekvbb dolgot, a fegyvereket, s hozzadunk nmi akrobatikus parkour-t? A vlaszt az eddig leginkbb a Battlefield szrirl ismert DICE prblja megadni szmunkra a Mirror's Edge-dzsel. Teszt.

25 | Mirror's Edge: tl a ktmillin

Tlsgosan gyakran nem addik alkalom arra, hogy kiderljn, tbb ves tvlatban mire is kpes egy jtk az eladsokat tekintve, a Mirror's Edge esetben azonban most kivtelt tehetnk.

8 | Mirror's Edge - trailer a DLC-rl

Tbb csszson is tesett mr a Mirror's Edge mell rkez els letlthet tartalom, a frissen befutott trailer azonban azt jelzi, hogy most mr tnylegesen elrhetv vlt a DLC.

46 | Mirror's Edge: kls nzetbl

A Mirror's Edge PC verzijnak megjelense nem csak j kznsg eltt nyitotta meg Faith kalandjait, hanem a jtk lelkivilgban szvesen turklk eltt is. Vide a mulatsgos kls nzetrl.

8 | Janur vgn jn a Mirror's Edge DLC

A novemberi konzolos debtt kveten ezen a hten kerl a boltokba a Mirror's Edge PC verzija, amit nem sokkal ksbb egy letlthet tartalom fog kvetni.

18 | Mirror's Edge lszerepls trailer

Nhny nappal ezeltt a Resident Evil 5 kapcsn mr lekzltnk egy egszen remek lszerepls kedvcsinlt, ezttal pedig a Mirror's Edge jelentkezik hasonl trailer-rel.

27 | Mirror's Edge - Still Alive videklip

A Mirror's Edge ftmjul szolgl zene mr a jtk legels trailer-nek megrkezsekor is sokak nagy kedvence lett, gy nem meglep, hogy a dal mg videklipet is kapott.

21 | Mirror's Edge 2D

Holnaptl leemelhetv vlik a polcokrl a Mirror's Edge, m ha mr rogyosra jtszottad a demt, s nem tudod miknt kibrni a htralev egy napot, akkor me egy tkletes idtlts.

14 | Mirror's Edge remix csomag

A napokban aranylemezre kerlt a Mirror's Edge, gy most mr semmi akadlya a jv heti premiernek, az EA radsul egy kis ajndkkal is megknl eltte bennnket.

21 | Mirorr's Edge: debt trailer

A Mirror's Edge is a jv heti megjelensek sort gazdagtja, a pnztrcnk pedig vlni kszl tlnk a brutlis novemberi vetkztets miatt. A ktelez premier-trailer kvetkezik.

11 | Mirror's Edge - Runner trailer

gyesen beindtotta az EA a Mirror's Edge marketing-gpezett a megjelens eltti napokban: az zletes dem s a ltvnyos kedvcsinlk utn most jabb trailer bukkant fel.

37 | Mirror's Edge gameplay duplzs

A napokban befutott demnak ksznheten az Xbox 360 s a PlayStation 3 tulajdonosok mr belekstolhattak a Mirror's Edge-be: szintn remekl csillaptja az hsget eme kt j vide is.

35 | Mirror's Edge: dem s trailer

Kicsit ksn jtt a bejelents, de gy legalbb nem kell sokat vrnunk: egy napon bell a PlayStation 3 s az Xbox 360 tulajdonosok is kiprblhatjk a Mirror's Edge-et.

6 | Mirror's Edge: j sztori trailer

Kt hete mr lthattunk egy sztori trailert a november kzepn debtl Mirror's Edge-bl: az j kedvcsinl ezt folytatja, s megmutatja, hogy lett ugrndozs csaj a jtk hsnjbl.

20 | Mirror's Edge: trilgia

Manapsg nagy divat trilgiaknt elindtani egy j sorozatot - gondoljunk csak a Too Human-re, vagy a Mass Effect-re. Most megtudtuk, hogy a Mirror's Edge is ebbe a sorba kszl bellni.

10 | Mirror's Edge Time Trial trailer

A sztori md mellett egyb szrakozsi lehetsgek is lesznek a novemberben rkez Mirror's Edge-ben, a Time Trial mdban ugyanis gyorsasgunkat is prbra tehetjk majd.

11 | Mirror's Edge: sztori trailer

Faith, a Mirror's Edge hsnje november kzepn landl neki a Nagyvros hztetinek. A friss sztori trailer a vros mltjt mutatja be - mghozz stlusosan rajzfilmes formban.

33 | Mirror's Edge megjelens s dem

Br egy lltlagos idpontnak mr eddig is birtokban voltunk, a megjelens hivatalos dtumra egszen mostanig vrnunk kellett: novemberben rkezik a Mirror's Edge.

48 | Mirror's Edge: j utakon

Teljesen lineris kaland a Mirror's Edge? A Penny Arcade Expo-n bemutatott, fejleszti kommentrral megfszerezett gameplay prezentci alapjn egyltaln nem.

168 | PS3 exkluzv a Mirror's Edge?

A DICE fejlesztsben kszl Mirror's Edge egyrtelmen az idei szi knlat egyik leginkbb vrt cme, m megeshet, hogy lnyeges fordulatra derlt fny a jtkkal kapcsolatban, egyes rteslsek szerint ugyanis a ME ideiglenesen PlayStation 3 exkluzv lesz. Frisstve!

30 | Harminc perc Mirror's Edge

Szeretnl j sok gameplay akcit ltni a DICE hztetn ugrls, nagyon akrobatikus, s nagyon sajt szemszg Mirror's Edge-bl? Harminc perces prezentci kvetkezik.

11 | Mirror's Edge: 2D-s sztori

Azzal ugyebr mr tisztban vagyunk, hogy a Mirror's Edge tbbek kztt sajtos kpi vilgval keltette fel sokszzezer jtkos rdekldst, s gy tnik, hogy a sztori is hasonl kezelst kap majd.

24 | Mirror's Edge novemberben

Akik esetleg amiatt aggdtak, hogy a korbban megjelensi dtum nlkl rvlkod Mirror's Edge az idei vben mr nem fog a boltokba kerlni, azok most megnyugodhatnak: nem gy lesz.

16 | [E3] Mirror's Edge trailer + gameplay

Minden bizonnyal sokan vrtunk arra, hogy a Mirror's Edge felbukkanjon az E3-on: nos, szerencsre nem kellett csaldnunk, tartalmas prezentcit kaptunk ugyanis a jtkrl.

40 | Mirror's Edge trailer s kpek

A Mirror's Edge egyrtelmen az idei multiplatform felhozatal egyik leginkbb vrt s legeredetibb darabja, melyrl most friss kpeket s egy trailert van alkalmunk kzlni.

127 | Mirror's Edge trailer

Eddig csak llkpes formban lthattuk a DICE / EA a sajtszemszg lvldk mfajt megreformlni kszl akcijtkt, a Mirror's Edge-et. Most befutott az els, roppant hangulatos trailer.

30 | Mirror's Edge - zuhans kzben

A kzelmltban egyszer mr rtunk egy hosszabbat a DICE gretes bels nzet, m hatrozottan nem-lvldjrl, a Mirror's Edge-rl, most pedig nhny j kp miatt hzhatjuk el ismt.

66 | Mirror's Edge - mszd meg a vrost

A korbban a Battlefield jtkaival elhreslt svd DICE kvetkez projectje igencsak rdekes darab: a Mirror's Edge tovbbra is bels nzet perspektvt knl szmunkra, m a hasonlsgok itt vget rnek, rendhagy mdon ugyanis fegyvereket nem kapunk a keznkbe.

42 | Mirror's Edge - az els kpek

A svd DICE nem csak Battlefield-folytatsokat hegeszt: a Mirror's Edge innovatv FPS lesz, melyben jrarjk a sajtszemszg lvldkben megszokott mozgs szablyait. Kpek.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba