[DLC] Luigi's Mansion 3 Season Pass
Eddig 7 hozzszls
keviny
2020. March 31.
Tuesday 13:42
Mi tagads: vannak igazn remekbe szabott, tartalmas DLC-k, Season Pass-ok, amik igazn megrik az rukat... s van a “lpncl” kategria, ahol a vsrls gomb krli matats kzben a httrben Knopfler rzendt a “Money for Nothing” jellegzetes riffjre… s sajnos a helyzet az, hogy a tavaly megjelent Luigi’s Mansion 3-hoz (cikknk ehun) dediklt Season Pass els felvonsa jtszi knnyedsggel passzol a kettes szm csoportba. m mieltt elkezdem a nem tl hossz lmnybeszmolmat a “pakkrl”, mg van egy kis elmaradsom: a Luigi’s Mansion cikkem sajnos kizrlag az egyjtkos mddal foglalkozott, szval itt meg is ragadnm az alkalmat s beszlnk picit a multiplayer lehetsgekrl. Ezt azrt is tartom fontosnak, mert a kiegszt kizrlag ebbe az irnyba bvt.Naszval, amennyiben tbbedmagaddal szeretnl belevgni Zldmri harmadik manzijba, ktfle lehetsged van. Az egyik a ScareScarper, ahol akr hetedmagaddal nekiugorhattok elre meghatrozott szm emeletnek, melyeket idre kell kipucolni - ezalatt termszetesen azt rtem, hogy az itt bjkl csintalan kis szellemeket kell a porzskotok mlyre lekldeni. Annak ellenre, hogy a msodik rszben mr volt egy hasonl lehetsg Thrill Tower nven, ez egy hatrozottan jpofa idtlts s online is jtszhat. A msik lehetsg a ScreamPark, ami nem tbb, mint egy Mario Party minijtk: hrom fle plya, seklyes mechanikk s csak offline jtszhat. Ez az a md, amit trsasgban sem fogtok sokat prgetni.s hogy mit tesz ehhez a DLC? Nos nem tl sokat: a ScareScarper-hez kapsz + 3 skin-t (lsd mg: lpncl) valamint a ScreamPark-hoz 3 j, hasonlan seklyes minijtkot, amiket nyilvn nem fogsz jtszani a bartaiddal, mert gondolkod, felels llampolgr vagy, aki otthon l a karantnban. Csak gy mint a bartaid. De ha esetleg ki is szabadultok: gyans, hogy nem ez lesz letetek couch-multi lmnye.

Apr 02., Thursday 16:27 #7
Vlasz keviny (#3) zenetre
Ezekrt a "pluszokrt"krnek 15 dollrt?Vicc kategria..
Elszaladt a l a kyotoiaknl nem is kicsit...(ha mr a lovas hasonlatoknl tartunk.)
Forza INTER,csak az INTER!!! 3DS Friend Code 2191-7745-9568(NfanSanyi)
[55] axl
Apr 02., Thursday 14:58 #6
Vlasz theSickness (#4) zenetre
Tetszik, hogy 1-2 generci ksssel ugyan, de a Nintendo is tvett olyan "fantasztikus" vvmnyokat a konkurencitl, mint a fizets multi s a lehzs DLC-k...
Minden jtk szerepjtk
[33] sQr
Apr 02., Thursday 9:07 #5
Szerencsre a tbbjtkos szellemeskeds nem rint, viszont a hotelt meg kellene vgre ltogatnom nekem is. Mocsok aranyosnak tnik mg mindig.
Twitter: sequeeer
Apr 01., Wednesday 17:41 #4
Vlasz keviny (#3) zenetre
Nem tloztl, ez tnyleg lpncl kategria.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
Apr 01., Wednesday 16:38 #3
Vlasz theSickness (#2) zenetre
15 dollr, a msodik felvons hasonl mennyisg kontenttel jlius vgn rkezik.
let the sun never blind your eyes
Apr 01., Wednesday 16:34 #2
Amgy mennyi az annyi? A season pass nevecske nem sok jt sejtet.
Nem kapok privt zeneteket az oldalon, ne is rj! :)
[23] friedmannt
Mar 31., Tuesday 20:40 #1
a cikk elso bekezdeseert jar a wurlitzer-dij
Nintendo network id: friedmannt 3ds friend code: 1907-8705-8705