[Teszt] Assassin's Creed: The Rebel Collection
Eddig 10 hozzszls
keviny
2020. January 08.
Wednesday 07:03
regecske oldalunkon van egy olyan bug, hogy elre meg nem hatrozott idben a foldalon rgebbi cikkeket sorakoztat fel. Sokat vicceldtnk ezzel, hogy ez valjban egy feature, aminek ksznheten a kedves olvas vletlenszer impulzust kap a mltbl, s hatsra a backlogjhoz nyl. Sajnos vagy szerencsre (ki-ki a maga kis preferencii szerint) a Switch sikere a kiadkban is triggerelte ezt az rzst (ha valaki hllkodni szeretne, szmlaszm privtban) s rendre halmoznak bennnket az egykori nagyobb cmeik jrakiadsval. Gyakran mr a bug nlkl is gy rezhetjk, hogy fl lbbal a mltban jrunk. Hogy ez valjban bug-e vagy feature, nem tudom mg, de amg tprengek, addigis itt ez a remek Assassin's Creed kollekci: lssuk, hogy sikerlt jramelegteni ezt a ktfogsos, kiads fogyasztmnyt a Ubisoft konyhjban.Kezdjk els krben azzal, hogy mit kapsz a pnzedrt: a Rebellis Kollekci a 2013-as Black Flag s a 2014-es Rouge epizdokat tartalmazza, minden extra letlthet mtymrttyel, ami ezekhez megjelent - mindez cskkentett ron. Ez gy els krben nem hangzik rosszul, de nyilvn a fontosabb krds ezekkel kapcsolatban a "hogyan?". Nos, ahogy az nagyjbl vrhat egy ilyen konverzinl: a Switch kpessgeihez megfelelen igaztva, valahol a hetedik s a nyolcadik generci kzti metszetbe illetszve. Dokkolt llapotban egy dinamikus full HD, kzi mdban pedig egy szintn dinamikus 720p-s felbontsban gynyrkdhetjk vgig a zsivny asszassznk rmnykodst, mialatt a kpkockk az esetek tlnyom tbbsgben 30 alkalommal vltjk egymst msodpercenknt.Ez markns elrelps az Xbox 360/PS3 verziktl, (ahol az ersen megnyirblt effektusok mellett is alaposan meg tudott zuhanni a jtk) de a jelenlegi genercis kiadvnyok rezheten egy msik kvhzban cscslnek a kompromisszummentes effekt belltsokkal s a magasabb kpfrisstsekkel.s, hogy milyen jtszani ezekkel a jtkokkal gy 2020 derekn? Ami sajnos alaposan rezhet, hogy ezek a cmek mg alapjba vve a hetedik genercira lettek lmodva, annak minden bjval s bnatval egytt. Ezek a jtkok egy kzel msfl vtizedes formult kvetnek, ami mra mr sokfle aspektusbl is meghaladott lett. Nem vletlenl kldte a Ubisoft mtasztalra a sorozatot pr ve. rzdik, hogy az Assassin's Creed ebben az idszakban a msodik rsz/Brotherhood boom-jnak a hullmain lovagol, amit a rajongk alapveten kajltak. De utlag visszanzve a harc roppant avittas, free run fogcskzsok pedig... finoman szlva nem egy felhasznlbartra lmodott szekcik.Hogy kinek ajnlanm a gyjtemnyt? Leginkbb azoknak a rajongknak, akik anno ott voltak s imdtk. k valsznleg mr megktttk azokat a kompromisszumokat a jtkokkal, amit akkor meg kellett. Esetleg ha lsz-halsz a kalzos szettingrt, tehetsz vele egy prbt: amennyiben el tudod fogadni a rosszul reged elemeit, mg akr r is kattanhatsz.

[18] helihobby
Jan 13., Monday 10:56 #10
Aki teheti s mg nem tette, az kalzkodjon. BlackFlag volt a szria legjobbja. Imdtam minden pillanatt. A freedom Cry mr sajna nem hozta ugyan ezt az lmnyt, soha tbbet nem is vettem s nem is veszek kiegsztt.
Els magyar Neo-Geo forum: http://neo-geo.hu Szerviznk: http://f27szerviz.hu
[6] Gala
Jan 10., Friday 10:32 #9
Szintn zensz, szmomra az AC-k legjobbika a Black Flag. Ms krds, hogy annyi idm sose lesz, hogy brmit tbbszr vgigtoljak...
"If doubt, just flat out..." Colin McRae
[15] Joel1970
Jan 10., Friday 2:37 #8
A Black Flag-et 2013 vgn PS4 nyitcmknt jtszottam vgig.Szerintem a legjobb AC -jtk.Megri ez a kollekci!
1980-ban szletett frfi vagyok.
[13] Guba33
Jan 09., Thursday 11:08 #7
Vlasz Shifty Fox (#6) zenetre
Kszi!pp a Witcher 3 gye miatt nem vettem mg meg ezt,mert biztosan szeretnm tudni,hogy az adott kiadvny tartalmazza e a magyar feliratot.
[22] Shifty Fox
Jan 09., Thursday 10:21 #6
Vlasz Guba33 (#5) zenetre
Otthon lecsekkolom a dobozt meg a rgikdot. Az zletben nekem sem tudtk megmondani, de van Egyszerva Witcher 3al szvtam meg, angol rgis volt, de azon bell valami arab terleti kiads lehetett, mert tlnk keletre minden nyelven volt, csak magyarul nem.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[13] Guba33
Jan 09., Thursday 9:57 #5
Vlasz Shifty Fox (#4) zenetre
Az zletben az angol,lengyel,cseh verzira nem tudtk biztosan mondani,hogy tartalmaz e magyar feliratot.
[22] Shifty Fox
Jan 09., Thursday 7:24 #4
Felmerlt krdsknt, gyhogy ide is: A Bkack Flag des-kes apanyelvnkn is elrhet (a bolti verza, az eshopot nem tudom)
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[22] Shifty Fox
Jan 08., Wednesday 19:20 #3
Hrom msodpercig gondoljodtam kb mikor megjelent s hztam a boltba rte. Baromi feelinges a Jackdaw-val hajkzni, mikzben a hupikk trpikk ugrlnak a TV-ben
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Jan 08., Wednesday 18:37 #2
Ezek mèg igazi AC k voltak. Az Origins meg az Odessy harcrendszeretl hnynom kell.
Kevesebbet èl a Gamer, de tbbet èl meg.
[27] Rotten
Jan 08., Wednesday 17:53 #1
A macska fel van maszva a fara.