[Teszt] Witcher 3 (Switch)
Eddig 53 hozzszls
mcmacko
2019. October 14.
Monday 21:30
Furcsa dolog a technolgia. Szguldunk a nano-tartomny fel, mikzben rpkdnek a tranzisztor-millirdok. rezzk az egyre olcssod s egyre tbbet tud ktykn, hogy itt a jv. s ha a hardverek menetelse meg is ll egy kis idre, akkor a szoftverfejlesztk csavarnak egyet az mulatba ejts mvszetn. A technika fejldse pedig, neknk jtkosoknak, sokszor a hordozhatsg minsgn tkztt ki. Hihetetlen dolgonak tnt 2005-ben, hogy egy Ridge Racert magunkkal vihetnk a buszon. Ugyangy csodaszmba ment 2012-ben, hogy egy kzel teljes rtk Uncharted jtkot nyomkodjunk vgig a Vitn. Most pedig mg mindig prbljuk felfogni, hogy Geralttal lovagoltunk a napsttte mezn – mindezt egy keznkben tartott Nintendo konzolon. A Saber megcsinlta, a csapat kpes volt egy tvre s monitorra teremtett, mltsgteljes szerepjtkot, taln a „Generci Jtkt” Nintendo Switchre tltetni. Mg ha ehhez nhny olyan kompromisszumot kellett is ktni, amitl a port rtkelse nem lehet felhtlen.Kezdjk mindjrt azzal, hogy a Switcher 3 nem szp, mi tbb, egyenesen ronda. Meglep az elz nylegyenes kijelents? Jobban belegondolva nincs is ebben semmi tlzs, hiszen ezt vrtuk. Gondoljatok csak bele, 10 Watt alatt van a masina hordozhat zemmd energiafelvtele. Ezzel prhuzamosan pedig egyszeren nincs az a fizikai, analg, digitlis, szoftveres fekete mgia, amely igazoln, hogy a Witcher 3 legalbb gy nzzen ki, mint annak idejn az egy nagysgrenddel tbbet zabl X-en vagy PS-en tette. A tenyernkben tartott kijelzn messzirl kitkzik a homly, s az, hogy messze vagyunk a natv felbontstl, fleg a tjon val kszls sorn. A tereptrgyak, hzak, rnykok olyan durva pop-up jelensget produklnak, ami elsvonalbli cmeknl mr a 32 bites konzolok idejben sem volt elfogadhat. A textrk ltalnosan is homlyosak, de egyik-msik taptnl megllunk vrni, hogy htha rtlt valami lesebb anyagot a program. Nem fog. Mskor pedig olyan rzsnk is tmadhat, mintha egy PS2 emultort prblnnk jobb beltsra brni egy tz vvel ezeltti PC-n. Plne amikor a lapraszerelt pzsitot, vagy furcsn bevilgtott beltereket ltunk. Vagy amikor bizonyos helyszneken s rezhet FPS-ejtseket, a rgi motorosok szmra ismers memria-swappols jelleg dccenseket tapasztalunk.


A fenti galriban a jtk handheld kplopsait nzhetitek meg.

Ugyanakkor a Switcher 3 gynyr is egyben. Dbbenetes ltni a kezedben, hogy egy komplett kzp-eurpai tj mozog eltted, vrakkal, erdvel, prval, fsttel, tevkenyked emberekkel, szltl megrszeglt, imbolyg fagakkal. Legyen sz Kaer Morhen hegyeirl, vagy Toussaint mediterrn lugasairl, a fantziavilgot egy pillanat mve lesz magadba szippantani. Az g fnyrja s felhi mintha csak egy festmnyrl msztak volna le, a nedves hajnali talajon pedig csillog a Hold szrt sugara. A szrnyek mozdulataiban ott van a gonoszsg s az tkozott sorsuk fjdalma, Geralt kardokra s vajk bbjra hangszerelt halltnca pedig folyamatos s dinamikus – olyan, aminek a sznvonala mg ma is szokatlan egy kzben tartott konzolon. Az utols tvezetn is ltszik a gondos operatri munka, a karakterek arca, ruhzata, a pnclokon lv szegecsek, varrsok, apr rszletek pedig megbolondtanak minket s lland screenshot ksztsre ksztetnek (persze csak ha marad hely a memriakrtyn a 30 gigs telepts mellett). Mondtam mr? A Witcher 3 sokszor olyat is mutat, amit „kzikonzolon” tnyleg nem lttl mg.


A fenti galriban a jtk dokkolt kplopsait nzhetitek meg.

Krds azonban, hogy a Switch kzikonzolnak nevezhet-e. Ha szerinted annak, akkor ne legyenek ktsgeid – megkapod a magaddal vihet Witcher 3 lmnyt, st mg annl is tbbet, hiszen itt a kt kiegszt, amivel egytt a CD Projekt RED magnum opusa sz szerint hnapokra szl elfoglaltsgot nyjt. Mivel brmikor elaltathatod a gpet, ezrt a jtk elvileg gyorsan s praktikusan megllthat. Ne flj attl, hogy a kezelfellet kicsi vagy kss lesz! A HUD ttekinthet marad a kis kpernyn is, s ha nem t percre akarod elvenni kt villamosmegll kztt a jtkot, akkor az ettl hosszabb utakon, fotelbe sppeds kzi-gaming sorn, vagy pp a televzi foglaltsgban nyugodtan folytathatod a kalandot a kezedben is. Meglep, de a Witcher 3, mint videojtk, gy is mkdik.Ha azonban gy gondolod, hogy a Switch tnyleg egy hibrid konzol, s gyakran jr a tv melletti dokkban a kis gp, akkor rdemes lehet fellbrlni a Witcher 3 portja irnt nyjtott lelkesedst. Nagy televzin a port szimpla oldalai tlsgosan is felersdnek. Hiba tltesz egyre tbb idt a programmal, ezzel egytt egyre zavarbb is lesz mindaz, amit a fanyalg bekezdsben olvashattl. Ha mindenkpp tvn akarod a Witcher 3-at jtszani, tegyl le a Switch portrl s olcsn vegyl egy hasznlt PS4-et, mell egy fillres Witcher 3 GOTY-t. Egsz egyszeren ms lesz az lmny. Pont gy, mint amikor a DVD kiads utn beraksz egy Blu-Ray vltozatot a kedvenc filmedbl.Durva ltni, hogy a Witcher 3 mennyire jl ssze lett rakva annak idejn, mi tbb, a kelet/kzp-eurpai jtkfejleszts eddigi cscsteljestmnyeknt a szvnknek ismers s kedves mesekultra is megdicsl. Geralt iszony jl megalkotott hs, a Witcher 3 pedig az unalmasabb mellkkldetseiben is tbbet mesl neked errl a karakterrl, Sapkowski vilgrl, mint amit sok ms jtk egy teljes kalandon t sem kpes elmondani neked. A Witcher 3 designjbl st a videojtkok intzmnyvel szembeni alzat s rajongs. Ltod benne a szeretetet, amit a kszti beletettek. s ltod a fanatizmust is, ami a kidolgozottsg apr, tkletessg fel hajl rszleteit illeti.

A Witcher 3 Switch verzijban pedig mindez jelen van. Legyen brmennyire is kompromisszumos a vizualits, ezt a sok jt mg a darabos ltvny sem tudja elvenni az eredeti jtktl. Bmulatos, hogy eljutottunk arra a szintre, amikor a konzolgenerci egyik legjobb jtka esszencilis szinten is mkdni tud egy kzben tartott, nem tl ers hardveren. Az emlkeimbl mohn tpllkoz, kamutetriszt nyomkod kisiskols nem most knnyezik. s tredelmesen bevallom, a lassan harmincngy ves nmagam is. Csodlatos id ez jtkosnak lenni!

sszesen: 53 [1-50]
1 | 2
[22] Shifty Fox
Oct 16., Wednesday 10:27 #53
Vlasz ne5h (#51) zenetre
rzsre a kzepesnl jobban. Olyan 3, nagyonmax 4 rt adnk neki. Nem figyeltem klnsebben r oda. Ahogy nzem ez olyan Mario Odyssey/Zelda szint kb.

De nem prg gy a venti mint nmelyik jtknl, amin meglepdtem,mert pl. a Senunl s a Dark Soulsnl a fggny is mozgott a szoba msik vgben
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[8] reptai
Oct 16., Wednesday 10:12 #52
Vlasz ne5h (#51) zenetre
Battery warningnal leteszed sleepbe, maris kibirja a kovetkezo toltesig.
Oct 16., Wednesday 10:11 #51
Vlasz Shifty Fox (#49) zenetre
Mennyire zablja az akkut? Nem jtszank vele Switch-en (teljesen ms okok miatt), de ha gy tennk, valsznleg vgig azon parznk, hogy kldets kzben lelvi magt a konzol.
I am such a B.A.
[8] sti
Oct 16., Wednesday 10:03 #50
Iszonyatosan teccik igy is a vicser! Fogalmam sincs hny ezer rm van benne, 2000 prszz utn egy update-tel a ps4 resetelt , de egyszeren nem tudom megunni! Nagyon remlem hogy a Prime1 vgre sszekapja magt s vgre befejezi a The Witcher szobrokat! Nagyon varom h egyben legyen a 8 szobros moducase amit mar 3 ve tervezgetek!
[22] Shifty Fox
Oct 16., Wednesday 9:53 #49
Veszett j lett, mindenki megnyugodhat busz s villamos nlkl is teljesen lvezhet. Le is zztam a teljes White Orchard rgit gyban fekve, mikzben a babu aluklt mellettem.

Reggel nem is nagyon sikerlt idben felbrednem.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[16] Kenny
Oct 16., Wednesday 8:40 #48
Vlasz arpi0912 (#46) zenetre
Vannak.cgek, akik ignyes portokat dobnak ssze, vannak akik kevsb. Capcom pld. sz@rik r. Namco (Dark Souls, Dragon Ball Fighter Z) s Square-Enix (Dragon Quest XI, FFXII Zodiac Age) ignyes portok nagygprl is. GTA 5 simn menne, elvgre Ps3-ra is ment. A mostani konzolok kaptak grafikai tuningot, max Switch-en a korbbi generci s a mostani kztt lenne, lsd a szintn Rocktars fle LA Noire.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[8] reptai
Oct 16., Wednesday 8:10 #47
Vlasz arpi0912 (#46) zenetre
Kapott.
[27] arpi0912
Oct 16., Wednesday 7:43 #46
Vlasz Kenny (#31) zenetre
Azt azrt tedd hozz, hogy a W3 nem kapott rtelmes patchet xox-re s prora, arrl mr nem is beszlve, hogy csak tlagos igaztsok azok, gy ez nem sokat jelent. Ennyi ervel a GTA 5-nek is 4k/60-nak kne lennie, pedig nem az a mai gpeken.
Ha ezt ilyen ocsmnny vissza tudtk buttani, hogy menjen akkor innen mr ment volna taln az is ha ennyire belejttek. Na mindegy, ez csak egy ksza tlet volt a rszemrl semmi tbb.
Egybknt az utbbi idk switches portjai kzl pldul a Sniper Elit 3, kb a ps3/x360 verzival egyenl. Tudom mert az volt az utols jtkom az elz generciban. gyhogy ezzel a kijelentssel csak vatosan: " Azrt minden port ami kijtt Ps3-ra is, bven tlmutat Switch verzi." - mert nagyon nem igaz mindenre.
[29] lacapaca
Oct 16., Wednesday 7:34 #45
Szerintem elõtte megprblkozhattak volna a Witcher2-vel is. Zsenilis volt az is, meg gondolom egyszerbb is lett volna portolni. Meg ugye az anno konzolok kzl csak 360-ra jtt. Felvezetsnek idelis lett volna.
n mondjuk rlk neki, hogy nincs kamutetriszt nyomogat knnyezõ kisiskols nem. Akkoriban mg ha kimentem az utcra, nem a bezrkzst kerestem. Most sem hurciblok magammal semmilyen ktyt.
Hmmm...Bugattit sem azrt vesz az ember, hogy azon morfondrozgasson, hogy egy Trabant jobban megrn-e. 4 Velorex utn meg amgy is jr.
Oct 15., Tuesday 21:29 #44
Vlasz Shifty Fox (#41) zenetre
Ez is supported. Meg Dark Souls 2 portot, kcsgk! Plz!
let the sun never blind your eyes
Oct 15., Tuesday 21:29 #43
Vlasz mcmacko (#40) zenetre
Supported! Az MGS V nagyon jl mkdne a kzikonzol koncepcival, imo.
let the sun never blind your eyes
[4] Saila
Oct 15., Tuesday 18:42 #42
Vlasz mcmacko (#40) zenetre
Inkbb a 4, vagy ami eltte jelent meg.
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 18:31 #41
Vlasz mcmacko (#40) zenetre
Mg inkbb a Twin Snakes, ha mr....
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Oct 15., Tuesday 18:12 #40
Vlasz herooftime (#39) zenetre
Mg taln ennek 2015-ben lett volna relevancija.

Viszont, jhetne egy MGS5 Switchre, hamr.
"This is our time to medicate..."
[20] herooftime
Oct 15., Tuesday 17:35 #39
Vlasz arpi0912 (#5) zenetre
"tbben lettek volna az ottani ~150-200 millis felhasznl bzisbl akik megvettk volna mint Switchen"

Ha esetleg sikerlt volna a lehetetlen s csinlnnak valami witcher3mat ps3/x360ra, abbl a 150millibl szerintem a gpek legalbb fele tnkre ment, a maradk fele a padlson porosodik, aki hasznl is ps3/x360at 2019ben inkbb csak rgi jtkkal szerintem.
dlsite, pixiv, fantia.jp, pawoo, mangagamer, nintendo, nicovideo
[16] Kenny
Oct 15., Tuesday 15:49 #38
Vlasz reptai (#19) zenetre
Ezrt is reagltam erre "W3-at ps3/x360-ra is ezalatt a 4 v alatt, s tuti tbben lettek volna az ottani ~150-200 millis felhasznl bzisbl akik megvettk volna mint Switchen. Mg azt is meg merem kockztatni, hogy azokon a gpeken is szebb lett volna mint ez." 10 v az 10 v, mg ha mobil prociban is van. Azokra mr nem lehetett volna, mg ebben a minsgben sem.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[33] sQr
Oct 15., Tuesday 15:04 #37
Vlasz Shifty Fox (#35) zenetre
Ohh Shifty. n meg nem tudtam, hogy rkezik ez a ktszz oldalas kiadvny. Meg azt sem, hogy a negyedik rsz a kpregnybl. Meg igazbl azt sem, hogy mr hrom kijtt.

Sokba fog ez nekem kerlni...
Twitter: sequeeer
Oct 15., Tuesday 14:35 #36
Nos, untam PS4en is. 30 ra krnykn elengedtem. Nintendon sem lett jobb, sem szebb. Szpen tl is van razva. 4 ve aki akarta, mr rgen vgigjtszotta.
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 14:17 #35
Vlasz ne5h (#33) zenetre
Mondanm, hogy gyans is volt, de nem volt az, a cm teljesen meggyztt. A CDPR-bl meg brmit kinzek. Nameg ugye az is bekavart, hogy a magyar kiads idpontja egybeesett a jtkval.

De mondom, van ilyen, nem kell ezt szpteni hlye vagyok Ez legyen a legnagyobb gondom Csak ha van egy The World of Witcher Compendium nev knyv, a promo anyagon meg ott van, hogy Witcher Compendium is a csomagban van, gondoltam ugyanaz a kett.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[7] Trishtan
Oct 15., Tuesday 14:15 #34
Vlasz Lacek92 (#15) zenetre
De arra meg mr ott van a Remote Play s egyb streaming lehetsgek. Pont a W3 volt az, amit nagyrszt a 10 colos Oled tabletemen vittem vgig knyelmesen elterlve az gyamban, vagy a nyuggyon anlkl, hogy le kellett volna mondanom a hangulatos grafikjrl.
Oct 15., Tuesday 13:27 #33
Vlasz Shifty Fox (#28) zenetre
Tvol lljon tlem, hogy brmelyik rsztvev felet is leszljam, de azrt meglepdnk, ha egy jtk portja mell adnnak egy 200 oldalas knyvet is. Azrt az ilyenek nha mg gyjti pakkokba se kerlnek be.
I am such a B.A.
[8] reptai
Oct 15., Tuesday 12:53 #32
Vlasz Kenny (#30) zenetre
Igen, 2x256 az 512 Persze, hogy jobbak, sokkal tobb a ram, fejlettebb a gpu, es eltelt upto 10 ev az eredetiek ota. A Witcher a ram miatt nem nagyon ment volna.
[16] Kenny
Oct 15., Tuesday 12:26 #31
Vlasz arpi0912 (#26) zenetre
A Witcher nagyobb falat, mint a GTA 5. Sima basic Ps4 simn vitte, ellenben a Witcer 3 nha Xbox One X-en is 40-50 fps al leesik.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[16] Kenny
Oct 15., Tuesday 12:24 #30
Vlasz reptai (#19) zenetre
2x256 most olvastam. Azrt minden port ami kijtt Ps3-ra is, bven tlmutat Switch verzi. Dark Souls, Bayonetta, Ghostbusters gy az utbbi idben. Ez a Switcher port szerintem nem lehetne Ps3-ra ilyen szinten sem. Vagy tvedek? Itt az emlegetett 200 millis Ps3 s Xbox 360 bzis tuti nem vltott One s Ps4-re, gy valban nagy elads lenne.
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[33] sQr
Oct 15., Tuesday 11:58 #29
Valahol fantasztikusak ezek a "lehetetlen" portok, amibl szinte mr sportot znek Switch-en a fejlesztk. Skyrim. Doom. Wolfeinstein. Biztos vagyok benne, hogy az egyrtelm kompromisszumok ellenre is lmny ezekkel jtszani. Fleg akinek esetleg nincs r ms lehetsge s kimaradt neki valamelyik.

Mondjuk n hzon bell mozgok csak a masinval s ltalban TV-re dobom ki a kpet, szval eszembe nem jutna megvenni brmelyiket is. Viszont most megint kacrkodok egy Witcher 3 jrajtszs gondolatval. Pedig nem lenne j jabb 120 rra eltnni...
Twitter: sequeeer
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 11:46 #28
Vlasz ne5h (#27) zenetre
Ne is mondd, a kpen nem lattam meddig r alul, a compendium meg a nagy dgnek volt a cme... Ezt csnyn benztem. Mrges is vagyok, rendelhetem meg most klon a magyar editiont a knyvbl.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
Oct 15., Tuesday 11:20 #27
Vlasz Shifty Fox (#25) zenetre
Akartam is mondani, hogy az ltalad linkelt kpen nagyon nem ltszik az a 200 oldalas knyv.
I am such a B.A.
[27] arpi0912
Oct 15., Tuesday 11:18 #26
Vlasz Kenny (#18) zenetre
Ht nem tudom... a GTA 5 kzel se volt ennyire sub 720p s ilyen fos, mosott kpi vilg mint ez. Popup is sokkal kevesebb volt benne. Mondanm, hogy de ott kevs minden volt a vilgban de az nagy hazugsg lenne.
Lehet ltezik az az alternatv univerzum. igaz sose fogjuk megtudni.
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 11:14 #25
Vlasz Saila (#24) zenetre
Akkor b...k meg a marketingeseik! Megnztem egy unboxingot s tnyleg!
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[4] Saila
Oct 15., Tuesday 11:09 #24
Vlasz Shifty Fox (#22) zenetre
Ez volt benne, de j ha 20 oldalas a compendium
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
[4] Saila
Oct 15., Tuesday 11:06 #23
Vlasz Shifty Fox (#21) zenetre
Egy kls majdnem blu-ray mret papr doboz benne egy sima switch tok a jtknak, pluszban egy kis csomagocska benne egy kszn zenet, matrica, egy vilgot karaktereket bemutat fzetecske, trkp s ennyi.
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 11:04 #22
Vlasz Saila (#20) zenetre
KATT!


Ilyennek KNE lennie, ha hinyzik a knyv akkor feklia van abban a bizonyos palacsintban...
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 11:01 #21
Vlasz Saila (#20) zenetre
Nebb..... fel agyilag, most remeghetek amg odarek... A nagy dobozos dgt vetzed? Vagy sima tok s hello?
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[4] Saila
Oct 15., Tuesday 10:50 #20
Vlasz Shifty Fox (#4) zenetre
Nagyon elviekben jr hozz, mert pl. a P shopban nem jrt mgis 19k volt ez a csoda
psn id: asky84; xbl id: HunPotato84 nintendo id: HunPotato
[8] reptai
Oct 15., Tuesday 10:12 #19
Vlasz Kenny (#18) zenetre
A pontossag kedveert: a ps3ban is 512mb ram van, a cpu-t nehez programozni, de osszteljesitmenyben a switch-e felett van, illetve switchen 3gb ramot hasznalhat a jatek, nem negyet. A tobbivel egyetertek
[16] Kenny
Oct 15., Tuesday 9:59 #18
Vlasz arpi0912 (#5) zenetre
Azokon biztosan jobban futna, st szebb lenne. Elvgre a Ps3 programozsa knny volt. 256 mb memrira knnyebb programozni, mint a Switch 4 gigra (X360-on 512mb). Az sszes mostani engine fut Ps3-on. Ps4-en is kompromisszumokat kellett ktni, ellenben Ps3-on minden 1080p volt annak idejn is s 60 fps. Taln egy alternatv univerzumban...
PSN ID: Kenny_hun, Nintendo ID: Kennyhun, Switch: SW-4473-7968-9192, 3DS: 1736-0687-8661
[36] kis
Oct 15., Tuesday 9:57 #17
Vlasz Shifty Fox (#14) zenetre
Az indik nlam a Fogatlanok s Trpikk, amit csak Vita-n szeretem jtszani, nagy TV-n kifejezetten irritlnak.
[36] kis
Oct 15., Tuesday 9:54 #16
Vlasz Lacek92 (#13) zenetre
Termszetesen megrtem, ha valaki pont az ellenkezjt szereti, mert mirt ne. Az j Star Wars filmet azrt n inkbb moziba nzem meg, mint egy mobiltelefonon, pedig ott is "csak" a hang s kpminsg jobb.
[3] Lacek92
Oct 15., Tuesday 9:53 #15
Vlasz Shifty Fox (#8) zenetre
Dehogy tudja, ez kilomterekrl ltszik. Akik a handheld konzoloknl mindig jnnek ezzel a busz/metr ultima ratioval, fogalmuk sincs, hogy kzikonzolozni tbb rs utazs alkalmval, szllodban, vagy akr otthon is lehet, pl. fradtan, amikor az ember csak vzszintbe helyezkedve kvn ltezni, vagy ppen a nagykpernyrl kiszorulva, mert ott a felesg/bartn vagy a gyerek nzi a kedvenc sorozatt.

(amgy a msik "kedven" rvelsem a handheld konzolokkal s azok jtkaival szemben a "minek, ott a mobil meg a tablet"-kezdet...)
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 9:51 #14
Azt hiszem legutbb a Daemon X Machina miatt bnysztam el a dokkolt, szinte mindent kzi zemmdban jtszottam. A skyrim mg mikrra is megvan, de a szviccs verzi volt az ami a legjobban beszippantott.

Grosy fogalmazta meg a legjobban anno, olyan ez, mint egy knyvvel a kzben emerlni.

A legnyomsab rv pedig, hogy ha Fogatlant, Trpikket vagy Mancs rjratot kell nzni, akkor mehet a levesbe a benga TV a hangrendszerrel.


Na lassan ssze is kapom magam, aztn elzarndokolok a vicserrt n is, mert nemsokra nyit a bolt.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[3] Lacek92
Oct 15., Tuesday 9:46 #13
Vlasz kis (#11) zenetre
Amennyiben "lmny" alatt hang s kpminsget rtnk, akkor igen. Csak pp a hangulatrl feledkezel meg, ami egy ilyen jtknl, ahol a lnyegi lvezet voltakppen elmerlni egy kpzeletbeli vilgban, annak rszv vlni (rviden szerintem nevezhetjk az ilyen jtkokat RPG-nek), kzben tartva olyan, amit egy benga TV s egy tbbszzezres hangrendszer sem tud fellmlni.
[3] Lacek92
Oct 15., Tuesday 9:39 #12
Mindenkppen veszem, nem rdekelnek a kompromisszumok s a technikai problmk. Handheld jtszani egy ilyen hangulatos cuccot egyszeren csodlatos, ezt mr tapasztaltam a Skyrim s a Dark Souls Switch-portoknl portoknl is.
[36] kis
Oct 15., Tuesday 9:23 #11
Vlasz Shifty Fox (#8) zenetre
Vonaton sokat utaztam egy idben, ott rengeteget hasznltam a PSV-t. A bumszli mrete ott nem is zavart, mert tska mimdig volt nlam. Otthon csak azokkal jtszottam, ami tnyleg kzikonzolra val, pl. P4G, HSG, Dragon Crown, meg a milli indi. Uncharted, Killzone, Assassin sem voltak rosszak (risten itt van a kezemben!!!), de kategrikkal jobban lveztem volna ezeket a TV-men. Oda is valak. Ugyanez igaz a W3.-ra is. Fasza dolog, hogy a kezemben lehet, de ssze sem hasonlthat egy fasza hangrendszerrel megtmogatott benga TV-n az lmny.
[73] zaz
Oct 15., Tuesday 9:14 #10
Vlasz Shifty Fox (#8) zenetre
Persze. De ha otthon jtszod akkor rdemesebb a Mack ltal javasolt megoldst vlasztani
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
Oct 15., Tuesday 8:59 #9
Vlasz backstab (#2) zenetre
Hm,hm - nlam is. Megnzem mit lehet tenni.
"This is our time to medicate..."
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 8:30 #8
Vlasz zaz (#7) zenetre
Azt ugye tudod, hogy nem ez a kt vglet van? Kzikonzolon nem csak a 4-6-oson s a vonaton jtszik az ember.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
[73] zaz
Oct 15., Tuesday 8:02 #7
Nem tudom mirt szeretne brki is mobil w3azni...
Ez pont az a jtk amit otthon nyugiban,tkletes krlmnyek kztt! Nem a 4es hatoson!
De kinek mi....
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[24] CeXzer
Oct 15., Tuesday 7:51 #6
Mondom, hogy kellene mr egy switch pro....
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[27] arpi0912
Oct 15., Tuesday 7:45 #5
Egyfell kisebb technikai bravr, hogy ennyire vissza tudtk buttani a ltvnyt, s elfut ezen a hordozhat masinn, msfell ezt a minsget 2019-ben kzel 20k-rt rulni rabls. Ugyan akkor elg gz, hogy dokkolt mdban is fnyvekre van az alap ps4/xo minsgtl.
Ennl a switch portnl az jutott eszembe, hogy ennyi ervel megcsinlhattk volna a W3-at ps3/x360-ra is ezalatt a 4 v alatt, s tuti tbben lettek volna az ottani ~150-200 millis felhasznl bzisbl akik megvettk volna mint Switchen. Mg azt is meg merem kockztatni, hogy azokon a gpeken is szebb lett volna mint ez.
[22] Shifty Fox
Oct 15., Tuesday 7:26 #4
Vlasz grosy (#3) zenetre
Lehet, hogy legdrgbb teszi, de ELVIEKBEN jr hozz a World of the Witcher, magyarul (?), ami egy laza 200 oldalas, eszmletlenl ignyes knyv, rengeteg lerssal, kpekkel, nem a megszokott 50 oldalas mvszeti album szint. Az nmagban 8 rongy lenne. gy a 19k mris 11.
GT: Shifty Fox | PSN ID: Shifty_The_Fox | Switch friend code: SW-6856-1226-1116 "One sword keeps another in the sheath."
sszesen: 53 [1-50]
1 | 2