[Teszt] Sniper Elite V2 Remastered
Eddig 1 hozzszls
mcmacko
2019. mjus 18.
szombat 14:00
Lassan minden cikknket azzal lehetne kezdeni, hogy belinkeljk az adott megjelens eredeti verzijnak tesztjt: "tessk elolvasni, abban benne van minden", oszt' ksz. Ugyanezt a fordulatot a Sniper Elite V2 Remastered vonatkoz rpkritikjban is elsthetnm, de megfordtom az egszet, s azt mondom: akit rdekel keresse ki a korbbi cikkeink kzl az anyagot. A Rebellion jtknak friss kiadsa amgy olyan szempontbl rdekes, hogy jra megjelent, szpen muzsikl a vizualits szempontjbl, s a jtkmenet is egszen fogyaszthat, mg 2019-es mrcvel is.Ez az llts mondjuk dicsrje az alapjtkot, a Sniper Elite V2 nem volt mr a maga idejben sem rossz darab, de inkbb a kzpszert erstette, mint a legmagasabb szint akcijtkok tbort. Ezt nmileg (szubjektven) ellenpontozhatta, hogy azta sem sok orvlvszkeds jtkkal nyomulhattunk, s persze megvan a maga bja a tvcsves puttyogtatsnak. A jtkmenet nagy rszben amgy hsnkkel lopakodunk, csapdkat emelnk, j esetben magaslati pozcibl, izgalmas tvcs-mechanikval, s rntgenes ltvnnyal Megtoldott hentelsbe kezdhetnk. Rosszabb esetben meg mehet az jratlts, mert ha a gyalogok szintjn akadunk bele egy szorult szituciba, ott a program hajlamoss vlik kevsb szrakoztat pillanatokkal "jutalmazni" a jtkosokat. Ehhez trsul egy viszonylag elfogadhat ltvnyvilg, ami most vgre 4K/HDR (vagy magasabb kpfrisssts) trsasgban akr a nagyobb kpernykn is korszakba illeszked tud lenni. Na meg ott van a klasszikus, por- s fstszag msodik vilghbors milli, ami realista megkzeltsben kerl brzolsra, s maximlisan hozza a jellemz filmes atmoszfrt.A Sniper Elite jramelegtett kiadsban minden tartalom, s korbbi extra is szerepel hiny nlkl. Van multiplayer, nyomulhatunk versenyszer kooperatv clzbajnoksgon, s persze (ami taln a legizgalmasabb), a bnuszkldetseken is vgigroboghatunk, amelyek hangulatukban, krnyezetkben abszolt illeszkednek az alapjtkhoz, st, olykor mg fell is mljk az originl kampny hangulatt. Ha arra vagyunk fogkonyak, elszrakozhatunk a fotmddal is, br a jtk ANNYIRA azrt nem nz ki olyan nagyon jl, hogy llunkat keresgetve, Robert Capa-knt dokumentljuk vgig az esemnyeket. A Zombie Army trlgia kedveli amgy j skineket/karaktereket is tallhatnak a jtkban, de megmondom szintn engem ez minimlisan sem tudott lzba hozni.Meglep vagy sem, valszn az elz generci emlkezetesebb cmei hasonszr feljts utn mg mindig helyt tudnnak llni. Ennek a pldja a Sniper Elite V2 Remastered is. Aki viszont azt vrta, hogy a ksztk thzzk az egsz mkt az jabb rszek motorjra, esetleg a frissebb epizdok mechaniki is bekerlnek majd a csomagba, azoknak csaldst okoz #nemppenmost pecstet kell a verdikt vgre nyomnom. gy a jtk nem marad ms, mint egy komplett kiads, ami leginkbb konzolos jtkosoknak szl, s azoknak, akik anno nem nyomtk vgig a V2 kampnyt. Bevallom, ez tipikusan az a "film", amit elg volt egyszer megnznem, gyhogy engem nem volt kpes msodszorra is lzba hozni a Rebellion katonsdija.

mj 21., kedd 22:38 #1
"Bevallom, ez tipikusan az a "film", amit elg volt egyszer megnznem, gyhogy engem nem volt kpes msodszorra is lzba hozni a Rebellion katonsdija."

Szerettem, de pont ezrt nem rdekel most.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)