[Teszt] Steel Rats
Kapcsold jtk: Steel Rats (ps4)
Eddig 3 hozzszls
Ghz
2019. februr 09.
szombat 10:39
Amikor az els videt meglttam a Steel Rats-bl, rgtn az jutott eszembe, hogy na vgre valaki megprblja egy kicsit megreformlni a platformer stlust. Hiszen a steampunk hangulat s a Trials sorozat eltt tisztelg megvalsts nagyon gretesnek tnt.A fejlesztk egsz gyesen szedtk ssze a klnbz, mshol mr sikeresen mkd design tleteket, hogy aztn valami klnlegeset prbljanak megalkotni belle. Az alapveten platform s harcols elemekre pt Acl Patknyokban lnyegben balrl jobbra haladva, vgig egy motoron lve kell a fizika szablyait meghazudtol, mr-mr akrobatikus mozdulatokkal vgig szguldani a plykon, mikzben gyilkos robotokat aprtunk fel. Ahogy haladunk elre a trtnettel folyamatosan “szabadtjuk” fel trsainkat, hogy utna egy gombnyomssal brmikor vltogatni tudjunk kzttk. k legfkppen az adott klnleges kpessgkben trnek el egymstl, amik mindig egy adott pillanatban vagy szakaszon tudnak nagyon hasznosak lenni.Ami viszont kzs bennk az a motor els kerkbe ptett krfrsz, amit brmikor aktivlhatunk, hogy tvgjunk akadlyokat s tereptrgyakat, valamint felaprtsuk az utunkba kerl robotokat. Ez amgy szerintem messze az egyik legmenbb mechanika a jtkban, nagyon badass, valamint a vertiklisan felptett plykon elengedhetetlen lesz a hasznlata a fggleges falak s egyb kapaszkodk megmszshoz.

A ngy motoros szemlye jtk kzben "letnek" is szmtanak, gy ha az egyik kiesik, tveszi a helyt a kvetkez, egszen addig amg el nem fogynak s kezdhetjk ellrl az egsz szakaszt. Ha sikeresen teljestettnk egyet akkor az sszegyjttt izkbl tudjuk a motort s lovasnak a megjelenst vltoztatni valamint a klnbz kpessgeket fejleszteni. A plyk gy ltalban 5-10 perc alatt teljesthetek s gyessgi rszeket kevernek kisebb-nagyobb harcokkal. Sajnos a neocyberpunk vilg megvalstsa br alapbl hangulatos, itt elgg egyskv teszi a ltvnyt, aminek ksznheten nem igazn lesznek maradandak a helysznek.Leszmtva azt a prat ahol hossz-hossz idt fogsz eltlteni s kzben folyamatosan anyzni. Ugyanis azrt itt a fizika s az irnyts precizitsa nagyon messze van Trials profizmustl, valamint sajnos nagyon sokszor rezni azt, hogy kizrlag a szerencsn mlt egy-egy szakasz teljestse s nem rajtunk.

n sajnos gyakran tapasztaltam masszv framerate leesseket is, amit viszont egyltaln nem kne, hogy indokoljon a ltvny. Mert br maga azt art, azaz a vizulis mvszeti megoldsok zsenilisak, a megvalsts maximum egy ers kzepes. Kiemelend viszont az OST ami valami fantasztikus lett, csak ajnlani tudom mindenkinek akr a httrbe, akr sokszoros jrahallgatsra.A Steel Rats nem lett egy rossz jtk, viszont nyugodt szvvel csak egy nagyobb lerazs alkalmval ajnlanm s akkor is csak azoknak akik magt a vilg s a stlus hangulatt szeretik, mivel jtkknt - egyedi tletek ide vagy oda - azrt akadnak ennl sokkal jobbak is a stlusban.

moderator Ghz
febr 10., vasrnap 12:47 #3
Vlasz Feco88 (#2) zenetre
sszes trials s platformer. Brmelyikkel jobban szrakozol szerintem. Nyilvn bizonyos szempontbl egyedi a stlusa, de nincs benne olyan amit mr ne lttunk volna valahol.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[2] Feco88
febr 10., vasrnap 1:12 #2
"Azrt akadnak ennl sokkal jobbak is a stlusban."

Pldul?
febr 09., szombat 20:21 #1
Anys, ez az OST tnyleg bntet! Elhallgatnm nagy hangrendszeren
"This is our time to medicate..."
Steel Rats adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: 10tacle studios
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2018. nov 07.
Kategria: Akci/Kaland
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
6
Ami tetszett
- Remek mvszeti vzi s hangulat;
- Kivl Soundtrack;
Ami nem tetszett
- Balanszolatlan plyk;
- Teljestmny gondok;
Olvasi rtkels: Mg nem rtkelte senki!
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

3 | [Teszt] Steel Rats

Vannak jtkok, amelyek a fejleszti pokolban ragadnak, s vannak olyan tesztek, amelyek a mi pipeline vonalunkon ragadnak be valahol a karcsony s az jvi munkakezds forgataga kztt. A Steel Rats egy egyedi koncepcival prblkozik, s a maga mdjn sikerl is neki egyedisget nyjtani, flton a motorozs s platforming kztt.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba